• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün akşamdan beri moralim çok bozuk eşimi bazen hiç anlamıyorum yada o beni anlamıyor :KK43: lohusa tacı terliği demiştim çok komik lütfen öyle şeyler yapma dedi oda süslemesi dedim doğuma mı gidiyoruz partiye mi o an tek derdimiz süs mü olcak dedi hediyelikleri söyledim ilk kez senden duyuyorum o kdr doğuma gittim kimse bişe vermedi doğum bitince ben gider çikolata alırım dedi onu önceden isimli mi yaptırsak dedim kimse bakmıycak yiyip çöpe atcak kabını fln herşeye bir bahane buldu düşününce bana da çoğu mantıklı geldi normal doğum istiyorum o ağrı sancıyla odanın süsünü mü düşüncem hem istanbulda kimsemiz yok anneler olcak diye hiçbirşey hazırlamadım neyse dün akşam kardeşindeydik kardeşi evlilik yıl dönümüne altın bileklik istemiş diğer kardeşleri de sürekli böyle bende dedim yaa bak kadınlar evlilik yıldönümüne bile istiyorsa bende doğum için isteyebilirim aaaa birden başladı onlar eskiden hiçbişe alamazdı bu sene böyle biz daha yeni ev aldık para mı var biranda şok oldum şaka yapıyordum bak ben hiçbişe yapmadım sen gereksiz buluyorsun diye anla bende ne kadar dikkat ediyorum herşeye dedim yine başladı sürekli onu yapmadım bunu yapmadım diyosun ne istiyosan yap al kartımı istediğini yap her fırsatta bak ben bunları yapmıyorum deme artık diye söylendi inanın konu para değil inanılmaz para harcıyoruz normalde ki kendisi çok eliaçıktır ben bile abartma derim bir öğün yemeğe verdiğimiz parayla 2 çeşit süs yaptırırım yani konu para değildi ama çok üzüldüm dün geceden beri ağlıyorum özür diliyor ama çok kötü oldum şuan ne yazdığımı bile bilmiyorum çok uzattım okurken sıkılcaksınoz ama başka paylaşabilceğim kimsem yoktu :KK43:
Canım benım takma kafana erkeklerın cogu anlamax boyle seylerden benmkı de oyle dusunuyor normal aslında bız kadınlar braz eksıksız olsun herseyı guzel suslü olsun istyoruz erkekler netıceye bakıyor bızler detaylardayız ;) sıkılma hm hamılelıgınden kaynaklı dsha duygusalız bebeklerımızı sag salim kucagımxa alalım yetr

Ayy hala guluyorum. Bu gün .doktordan geldiğimde eşim doktorun ne dediğini sordu.iş yapmamami ,egilmememi ,gerekirse yerden bir çöp dahi almamami söyledi dedim.halbuki salladim yanı.amacım eşimin iş yapması :) tamam ben yaparım dedi ama işten gelirken çıkardığı çorabın teki kanepede teki de yerde :KK70: yanı k.çimi da yirtsam aynı tas aynı hamam :KK70: bu aralar oram buram agriyor ay oy uf u abartarak söylüyorum ki anlasin ayy anlamıyor :KK70: sadece panik yaparak bebek mi geliyor diyor sadece :KK70: gece gece de duygu karmaşası yasiyom :KK70:
bu modeller böyle demek ki :) benimki mutfakta yardımcıdır biraz ama temizlik hak getire,ne desem ne naz yapsam boş.belki de ben başaramıyorumdur :KK49:

Benim ilk kızımda 2600 doğmuştu 1hafta geride derdi her kontrolümde doktor
Çok şükür gerizekalı doğmadı anne baba aile kemik gelişimide önemli ırsi de olabilir biz minyomuz çocuk da dev olamaz doğal olarak ha şimdi ki de ayıyla hftasıyla aynı gidiyor bu ilk kızımdan az daha kilolu doğacak belli ama sağlıklı olsun yeter ki
benim kızım da benim genlerden almış demek ki,sizinki gibi doğacak :D

Canım benim, geçen hafta senin yerindeydim zaten, nst odasında sadece görmedim yarim saat yanyana yattım kızcağız karni burnunda yarım saat hıçkırıklarla ağladı içine çeke çeke, bi terslik varmış yazık.. yani diyeceeğim o ki yapı meselesi, senin için normal zaten, sen kolay etkileniyosun demek ki, çok şükür öyle değilim duamı eder gerisini Allah a bırakır, dr.um bana kötü birsey söylemediği sürece bebeğimibde kendimi de germem, relax relax takılırım Allah ım bebeğimi, bütün bebekleri korusun insallah:KK22::KK36:
Ben de aynen senin gibiyim hiç kasmam ne kendimi ne bebeğimi.. Rahatlık değil bizimkisi ruhsuzmuyuz hayır :KK20:ben de üzülürüm karşımdaki için dua ederim yazık diye ama hayatta strese sokmam kendimi hemen çıkarım o moddan:21:

Yok yaaaa ona İmkan yok işte :KK53:
Aylardır olmayan bişeyi şimdide zaten ben istemiyorum artık bu koca göbekle :)))
O kısımı attım yani kafamdan, o yüzden belki tetikleyebilir doğumu doğru diyorsun bende çok okudum ama maalesef işte napalım :KK53: elimde olanlarla yetineceğimmm

Bence tekrar düşün tatlım:cool: o şekilde geldi o şekilde doğar belkide:KK48:

katılıyorum arkadaşım o geceden sonra doğuma gitti acilen :KK70:

Ay haftası dolmuşmudu bari arkadaşının ençok ondan korktuk biz ya bişey olursa nasıl anlatırız acilde diye :oops:

Ayyy canım çok güzel yazmışsın sana gülmekten ben dogurcaktim sen çok yaşa

:KK48: bende güldüm tekrar okuyunca :confused:arkadaşa yardımcı olayım dedim belki gerçekten işe yarar :KK48::KK48:

Dogumu uzatmasi kisiden kisiye farklilik gosteriyor bence Gorumceme sordum uzatiyo mu diye hayir normal dogumla ayni suruyo dedi Belki arkadasin epidural almasaydi da ayni durumu yasayacakti Internettese bicok epidural hikayesi okudum cok pozitif ve kisa suren dogumlar fazla o yuzden alicam ben Bakalim insallah sorun cikmaz[/QUOT
Herkesin doğum hikayesi farklıdır onunkisi şöyle olmuş böyle olmuşu bırakalım kendimize odaklanalım. Ben de hep pozitif doğum hikayeleri duyuyorum ve epidural normal doğuma da çok sıcak bakıyorum. Çatır çatır ağrıyla normal doğuracaklara da saygı duyuyorum. Sezeryan isteyenlere de aynı şekilde saygı duyuyorum:KK9:

Günaydın kızlarr. Bu gece yanı başımda süt ile uykuya daldım. Miğde yanmasından uzanamadım bile saatlerce. İlk kez bu kadar şiddetli oldu. Yemeğin dibinin tutmuş yerini yemek bana yaramadı:KK53:Yarın 13.45 te randevumuz var. Çatı muayenesi olacağım. Her randevu da değişik heyecanlar. Ne maceralı bir dönemdir bu hamilelik:cool:
Bnde 1 aydr bas ucumda sut ve sarı leblebıyle yatıyorum felaket yanıyırum

Slm herkese benimde kontrolüm vardı bugün kızlar aksm 19:30 gibi gittiğim için doğumhanede nst çektiler çok heyecanlandım nst den doğuma alıcaklarmış gibi geldi. Kan sulandırıcıyı kesti dr haftaya salı tekrar gel bakalım dedi 1 mart doğum olur dedi bi aksilik olmassa. Dr çok yoğun bi dr sanki pek ilgilenmiyormuş gibi geldi buda moralimi bozuyo her seferinde özel hastane ama saat kaç olursa olsun kapısında bir sürü hasta var doğal olarakta pek ilgilenmiyo gibi geliyo :KK43:
Senle dogumumuz ayni olcak ozaman 1 mart benimkidee :)

Iyı geceler karın sertlesmelerm gecmedı gunde 3 adalat 3 progestan alttan alıyırum erkn dogmamk ıcın.dogumun her seklınden korkuyorum 2 gecedr uyuyamıyırum:(

Iyi geceleer..
Bizde temizlik var :KK48:
Haftalardır tembellik yapan kocam bu cmt baby shower olunca mecbur kaldı taktı motoru çalışıyo cam sildi, evi süpürüyo :KK70: ben de yardım ediyorum yine dayanamadim tabi ama çook yoruldumm :KK53: şuanda da midem çok yanıyo açtım bi soda, bi yandan sodamı yudumlayıp bi yandan kocamı izliyorum :)))))

selam kızlar çok garip duygular içerisindeyim heyecan, korku, sevinç, merak bazende sanki hiç hamilelikle alakam yokmuş gibi bir hayırlısıyla doğsaydı yavrucaklarımız:KK69:
Ewetttt ayni duygular Icindeyiz:rolleyes: cildiricaam bebisim kaburgalarima kadar diretiyo ayaklarini allak bullak oldum:KK57: uyuyamiyorumm :mad: dogsunlaaaar artik :KK75: tabi gunlerinde ve zamnlarinda ins.:KK48:

Back
X