• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ilk kızımda 2600 doğmuştu 1hafta geride derdi her kontrolümde doktor
Çok şükür gerizekalı doğmadı anne baba aile kemik gelişimide önemli ırsi de olabilir biz minyomuz çocuk da dev olamaz doğal olarak ha şimdi ki de ayıyla hftasıyla aynı gidiyor bu ilk kızımdan az daha kilolu doğacak belli ama sağlıklı olsun yeter ki
Evet benim doktorumda senin bebegin kucuk olur diyor ben minyonum Bebegim haftasiyla uyumlu Annemin de ilk kizi ablam 2700 dogmus ikinci ben 3300 dogmusum her hamileliktede degisebiliyor Seninde ikinci daha kilolu gelcek gibi :)

Dogumu uzatmasi kisiden kisiye farklilik gosteriyor bence Gorumceme sordum uzatiyo mu diye hayir normal dogumla ayni suruyo dedi Belki arkadasin epidural almasaydi da ayni durumu yasayacakti Internettese bicok epidural hikayesi okudum cok pozitif ve kisa suren dogumlar fazla o yuzden alicam ben Bakalim insallah sorun cikmaz
Canım ben seni korkutmak için söylemedim başımdan geçen bir olayı anlattım hersey kader kısmet onunkinde de o varmış inş bir avazda dogurursun hicbirsey anlamazsın

Günaydın kızlarr. Göğüs pompası alan var mı aranızda? Lansinoh ikili elektrikli pompa düşünüyorum bilen kullanan duyan var mı? Bi de ateşölçer meselesi. Neler aldınız? Doğumdan önce alınmalı mı
Gecen gun e bebekte indirim vardı ben Kraft pompası ni aldım çok araştırdım herkes memnun kalmış ateş ölçer olarakta braun kulaktan ölçer aldım canım

merhaba annişler:) bugün ne çok kişinin kontrolü varmış.. Biz de bebişimizi gördük :KK6: yine yüzünü göstermedi ama olsun iyiymiş.. 2630gr 48cm :nazar:
Karnımın bi tarafı arada taş gibi oluyor dedim dr günde 15 kadar kasılma normal dedi
Vitaminlerden bahsetmişsiniz ben sadece gynoferrosanol alıyorum.. Balık hapını bile vermedi beslenmene dikkat et dedi.. Magnezyum da kasılma olmadığı için verilmedi.. Bir de iyot takviyesini sordum arkadaş kullanıyor diye.. Tiroid sorunu yoksa gerek yok dedi dr.
Bizden bu kadar :anneadayı:

:) :) :) :) ayy kızlar son zamanlarda esime karnım kasilsa doğum yaklaştı ,vajinam agrisa doğum yaklaştı ,belim agrisa doğum yaklaştı diye diye az önce çok içten hapsurdum eşim.panik yaparak ne dese begenir siniz doğum mi yaklaştı yoksa dedi :) :) :) :) ayy bi doguraydim ben de kurtulaydim eşim de kurtulaydi :) ayy ne guldum gece gece eşimin panik haline :D

:) :) :) :) ayy kızlar son zamanlarda esime karnım kasilsa doğum yaklaştı ,vajinam agrisa doğum yaklaştı ,belim agrisa doğum yaklaştı diye diye az önce çok içten hapsurdum eşim.panik yaparak ne dese begenir siniz doğum mi yaklaştı yoksa dedi :) :) :) :) ayy bi doguraydim ben de kurtulaydim eşim de kurtulaydi :) ayy ne guldum gece gece eşimin panik haline :KK70:
yazık ya şu adamlara :D benimki de eskiden arkası arkasına çocuk isteri şimdi pes etti :D

Slm herkese benimde kontrolüm vardı bugün kızlar aksm 19:30 gibi gittiğim için doğumhanede nst çektiler çok heyecanlandım nst den doğuma alıcaklarmış gibi geldi. Kan sulandırıcıyı kesti dr haftaya salı tekrar gel bakalım dedi 1 mart doğum olur dedi bi aksilik olmassa. Dr çok yoğun bi dr sanki pek ilgilenmiyormuş gibi geldi buda moralimi bozuyo her seferinde özel hastane ama saat kaç olursa olsun kapısında bir sürü hasta var doğal olarakta pek ilgilenmiyo gibi geliyo :(

yazık ya şu adamlara :KK70: benimki de eskiden arkası arkasına çocuk isteri şimdi pes etti :KK70:
Ayy hala guluyorum. Bu gün .doktordan geldiğimde eşim doktorun ne dediğini sordu.iş yapmamami ,egilmememi ,gerekirse yerden bir çöp dahi almamami söyledi dedim.halbuki salladim yanı.amacım eşimin iş yapması :) tamam ben yaparım dedi ama işten gelirken çıkardığı çorabın teki kanepede teki de yerde :D yanı k.çimi da yirtsam aynı tas aynı hamam :D bu aralar oram buram agriyor ay oy uf u abartarak söylüyorum ki anlasin ayy anlamıyor :D sadece panik yaparak bebek mi geliyor diyor sadece :D gece gece de duygu karmaşası yasiyom :D

Benim ilk kızımda 2600 doğmuştu 1hafta geride derdi her kontrolümde doktor
Çok şükür gerizekalı doğmadı anne baba aile kemik gelişimide önemli ırsi de olabilir biz minyomuz çocuk da dev olamaz doğal olarak ha şimdi ki de ayıyla hftasıyla aynı gidiyor bu ilk kızımdan az daha kilolu doğacak belli ama sağlıklı olsun yeter ki

Ya bebeğin kilosu tamamen genetik, burda görüyoruz hepimizin bebekleri farklı farklı kilolarda, zekayla falan da alakası yokki dediğin gibi sadece kilosu düşük veya kilolu, sizinkilerin zekası az da benim bebeğim kilolu diye çok mu zeki olucak sanki ..
Bazıları neler yiyo Bebek kilo alsın diye ama olmuyo, ben aylardır hep kıstım herşeyi yiyemiyorum istediğim gibi sırf Bebek kilo almasın diye ama düzenli olarak Bebek alıyo kilo ben almıyorum o alıyo hatta, kimi dua ediyo kilo alsın diye bende artık dua ediyorum almasın da zorlanmıyim diye :) yani kilo konusu tamamen genetik doktorlar da gerekli açıklamaları yapıyo zaten

Kızlar dün akşamdan beri moralim çok bozuk eşimi bazen hiç anlamıyorum yada o beni anlamıyor :KK43: lohusa tacı terliği demiştim çok komik lütfen öyle şeyler yapma dedi oda süslemesi dedim doğuma mı gidiyoruz partiye mi o an tek derdimiz süs mü olcak dedi hediyelikleri söyledim ilk kez senden duyuyorum o kdr doğuma gittim kimse bişe vermedi doğum bitince ben gider çikolata alırım dedi onu önceden isimli mi yaptırsak dedim kimse bakmıycak yiyip çöpe atcak kabını fln herşeye bir bahane buldu düşününce bana da çoğu mantıklı geldi normal doğum istiyorum o ağrı sancıyla odanın süsünü mü düşüncem hem istanbulda kimsemiz yok anneler olcak diye hiçbirşey hazırlamadım neyse dün akşam kardeşindeydik kardeşi evlilik yıl dönümüne altın bileklik istemiş diğer kardeşleri de sürekli böyle bende dedim yaa bak kadınlar evlilik yıldönümüne bile istiyorsa bende doğum için isteyebilirim aaaa birden başladı onlar eskiden hiçbişe alamazdı bu sene böyle biz daha yeni ev aldık para mı var biranda şok oldum şaka yapıyordum bak ben hiçbişe yapmadım sen gereksiz buluyorsun diye anla bende ne kadar dikkat ediyorum herşeye dedim yine başladı sürekli onu yapmadım bunu yapmadım diyosun ne istiyosan yap al kartımı istediğini yap her fırsatta bak ben bunları yapmıyorum deme artık diye söylendi inanın konu para değil inanılmaz para harcıyoruz normalde ki kendisi çok eliaçıktır ben bile abartma derim bir öğün yemeğe verdiğimiz parayla 2 çeşit süs yaptırırım yani konu para değildi ama çok üzüldüm dün geceden beri ağlıyorum özür diliyor ama çok kötü oldum şuan ne yazdığımı bile bilmiyorum çok uzattım okurken sıkılcaksınoz ama başka paylaşabilceğim kimsem yoktu :KK43:

Back
X