2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benım takma kafana erkeklerın cogu anlamax boyle seylerden benmkı de oyle dusunuyor normal aslında bız kadınlar braz eksıksız olsun herseyı guzel suslü olsun istyoruz erkekler netıceye bakıyor bızler detaylardayız sıkılma hm hamılelıgınden kaynaklı dsha duygusalız bebeklerımızı sag salim kucagımxa alalım yetr

bu modeller böyle demek ki :) benimki mutfakta yardımcıdır biraz ama temizlik hak getire,ne desem ne naz yapsam boş.belki de ben başaramıyorumdur

benim kızım da benim genlerden almış demek ki,sizinki gibi doğacak

Ben de aynen senin gibiyim hiç kasmam ne kendimi ne bebeğimi.. Rahatlık değil bizimkisi ruhsuzmuyuz hayır ben de üzülürüm karşımdaki için dua ederim yazık diye ama hayatta strese sokmam kendimi hemen çıkarım o moddan

Bence tekrar düşün tatlım o şekilde geldi o şekilde doğar belkide

katılıyorum arkadaşım o geceden sonra doğuma gitti acilen

Ay haftası dolmuşmudu bari arkadaşının ençok ondan korktuk biz ya bişey olursa nasıl anlatırız acilde diye

Ayyy canım çok güzel yazmışsın sana gülmekten ben dogurcaktim sen çok yaşa

bende güldüm tekrar okuyunca arkadaşa yardımcı olayım dedim belki gerçekten işe yarar

Bnde 1 aydr bas ucumda sut ve sarı leblebıyle yatıyorum felaket yanıyırum

Senle dogumumuz ayni olcak ozaman 1 mart benimkidee :)

Iyı geceler karın sertlesmelerm gecmedı gunde 3 adalat 3 progestan alttan alıyırum erkn dogmamk ıcın.dogumun her seklınden korkuyorum 2 gecedr uyuyamıyırum

Iyi geceleer..
Bizde temizlik var
Haftalardır tembellik yapan kocam bu cmt baby shower olunca mecbur kaldı taktı motoru çalışıyo cam sildi, evi süpürüyo ben de yardım ediyorum yine dayanamadim tabi ama çook yoruldumm şuanda da midem çok yanıyo açtım bi soda, bi yandan sodamı yudumlayıp bi yandan kocamı izliyorum :)))))

selam kızlar çok garip duygular içerisindeyim heyecan, korku, sevinç, merak bazende sanki hiç hamilelikle alakam yokmuş gibi bir hayırlısıyla doğsaydı yavrucaklarımız
Ewetttt ayni duygular Icindeyiz cildiricaam bebisim kaburgalarima kadar diretiyo ayaklarini allak bullak oldum uyuyamiyorumm dogsunlaaaar artik tabi gunlerinde ve zamnlarinda ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…