- 22 Eylül 2015
- 290
- 366
- 18
Evet canım. Tek taraflı bacağıma sanki bıçak saplanır gibi oluyordum.
Doğumdan önceki gece de öyle sızılarım vardı. Hatta kasık varisi mi acaba diye araştırmıştım.
Sağlık ocağındaki ebeye durumu anlattığımda artık doğuma yakın böyle ağrılar olur, hazırlık yapıyor aşağıya doğru inmeye demişti.
Evet tek tarafli giriyor sol tarafıma vajinadan iç bacağa doğru yayılıyor hatta o ağrı girince istemsiz bi şekilde bağrıyorum 2 gün önce başladı ilkinde 5 dakkada bir vurdu yarım saat boyunca sonra geçti bugünde oldu peş peşe

Ama şöyle bişey var işte sonuçta bana diyo doktor 4 kg üstü olursa sezeryan olur, E salı günü gidince tam 4 kilo olucak, of anlamadım ki ben sezeryanı istesem şimdi bile isterdim sonuçta beklemez bu hafta alın derdim, E şimdi beni kendisi bekletiyor, 4 kg üstü kendi diyor sakıncalı vakumla alınması gerek ve biz yapamayız diyor, sezeryanı kendi söyledi bana zaten, Yinede normali deneyelim istersen açılman olursa Dedi, yani ben illa o sancıları acıları çekip bebeği strese sokup sonra gelmezse sezeryana alıcaklar bu mu zorunlu sezeryan oluyo, yani bunları hiç denemeyelim desem kendim seçmiş olucam öyle mi, konuşucam doktorla zaten ama anlayamadım ya kaç gündür Nasıl olucak diye, fiyat konusunda kafam karışıyo çünkü zorunlu sezeryan 2700, isteğe bağlı sezeryan 6000 lira, çok saçma rakamlar olduğu için doktorumda sağolsun açıklama yapmadı tam
Ay çok fark varmış arada

bende aynı durumdayım bu yaşıma kadar hep ağda yaptım şimdi jilete geçince alerji yaptı kanıyor bide herseferinde