• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de anlamadım normal kesin olmaz demiyor ben normali denemek istiyorum ama bebek icin ters bişey olmasindan korkuyorum vakum,sıkışma vs insan korkuyor :KK43:

Aynı korkuyu yaşıyoruz .. Resmen düşündükçe kötü hissediyorum kendimi hiçbişey yapmak gelmiyo içimden ..
Saliya kadar dusunme bisey birak, dr.unla konusunca biraz daha aydinlanirsin :KK53:
İnsanlar sürekli soruyo çok sıkıldım, düşünmiyim diyorum birileri hatırlatıyor sürekli sağolsunlar ..
Sıkıldım valla aynen yeter

Kizlar benim bu gece suyum geldi.sancim yok ama.suan hastanedeyim ve yatisim yapildi normal dogum olacak insallah bi aksilik cikmazsa.minigim ve benim icin dua edin nolur bir sonra ki mesajim bebegimin dogum mujdesi olsun insallah:)
Aaa hadi Allah yardmcn olsun.ins bi sancıda kurtulursun.kac8nci haftandasn bu arada?

Merhaba teyzeleri,sabaha karsi 4 ten aksam 5bucuga kadar suren 13 saatlik zor bi seruvenimiz oldu ama cok sukur kizim normal dogumla dogdu :) 37+6.gunumuzde 3350gram 52cm.ikimizde suan iyiyiz sutumuzde var emiyoruz cok sukur.bu kadar guzel bi kizim olacagini tahmin etmemistim kelimelerin yetmedigi bi mutluluk bu.Rabbim herkese yasatsin insallah.dualariniz icinde cok tesekkur ederiz.toparlandigimizda hikayemizide detayli yazariz insallah:)
Hadi gözünaydn canm.Allah analı babalı büyütsün. normal dogum için de ayrıca tebrik ediyorum.

Merhaba teyzeleri,sabaha karsi 4 ten aksam 5bucuga kadar suren 13 saatlik zor bi seruvenimiz oldu ama cok sukur kizim normal dogumla dogdu :) 37+6.gunumuzde 3350gram 52cm.ikimizde suan iyiyiz sutumuzde var emiyoruz cok sukur.bu kadar guzel bi kizim olacagini tahmin etmemistim kelimelerin yetmedigi bi mutluluk bu.Rabbim herkese yasatsin insallah.dualariniz icinde cok tesekkur ederiz.toparlandigimizda hikayemizide detayli yazariz insallah:)
Çok geçmiş olsun.gözün aydın tatlım.Allah analı babalı büyütsün inşallah.darısı bizlere olsun.ne güzel ne büyük bir mutlulukk.maşallahh..

Of 4.30 dan beridir uyanığım ve uyuyamıyorum saat oldu 6 ve ben hala ayaktayım dün o kadar yorulmama rağmen delirecem bu uykusuzluk beni mahfedecek bide oğlan doğunca uyutmayacak tamam ben bittim

Of 4.30 dan beridir uyanığım ve uyuyamıyorum saat oldu 6 ve ben hala ayaktayım dün o kadar yorulmama rağmen delirecem bu uykusuzluk beni mahfedecek bide oğlan doğunca uyutmayacak tamam ben bittim
Eee bacim son haftalarda vucut kendini alistiriyor uykusuzluga :)
2 gundur toplamda 4-5 saat ya uyudum ya uyumadim :)
Benim pasa 6 gunluk oldu sukur ...
Sariligimizi atmak icin bol bol emzirmeye calisiyorum :)
Uyku mu oda ne :-D

Eee bacim son haftalarda vucut kendini alistiriyor uykusuzluga :)
2 gundur toplamda 4-5 saat ya uyudum ya uyumadim :)
Benim pasa 6 gunluk oldu sukur ...
Sariligimizi atmak icin bol bol emzirmeye calisiyorum :)
Uyku mu oda ne :-D
Haklısın ama ben hamileliğin başından beridir çekiyorum bu uykusuzluğu en azından şimdi biraz uyusam ama yok rabbim bebeğine şifa versin sarılığını bir an evvel atlatırsınız inşallah

Günaydın kızlarr. Göğüs pompası alan var mı aranızda? Lansinoh ikili elektrikli pompa düşünüyorum bilen kullanan duyan var mı? Bi de ateşölçer meselesi. Neler aldınız? Doğumdan önce alınmalı mı

Günaydın kızlarr. Göğüs pompası alan var mı aranızda? Lansinoh ikili elektrikli pompa düşünüyorum bilen kullanan duyan var mı? Bi de ateşölçer meselesi. Neler aldınız? Doğumdan önce alınmalı mı
Şuan emmediği göğsümü sağarken yazıyorum bu satırları. Küvezlik olmasa da Erken doğum olduğu için oğlum emme ksımında zayıf. Göğüslerim çok ağrı yapıyor bu yüzden. Kesinlikle doğum öncesi alınmalılar içinde.
Lansinoh teklisini kullanıyorum. İkilisini rahat kullanabilir miydim bilemiyorum. Tekliyi bile tutturup sabitlemek zor. Sağım işlemi sırasında ellerimi kullanmak isterim. İkili olsa vakit kısa olur ama dediğim gibi eller kullanılmaz bu sefer.

Ateş ölçer konusunda braun un kulaktan ölçerini aldım. Dopum öncesi alınmalı mı? Göreceli.
Şöyle söyliyim. Doğumun 3.günüydü . ziyaratçi akınından milletin vücut sıcaklışı ile oda sıcaklığı 28derece olmuş.tabi çocuk 24derecelik giyinmiş.
Alt alma sırasında vücudu kıpkırmızıydı ve panik oldum ateeşi mi var diye. O sırada kullandım. Yani çok da elzem değil. Belki bir ay içinde alınabilir ;)
Allah kullandırmak nasip etmesin. En az kullandığkmkz eşyası ateş ölçeri olsun :(

Günaydınnn :KK31:
Günaydın yan yatmaktan ağrıyan yanlarım, sana da günaydın kasık ağrım, bugün hepimiz birlikte oğluşumu görmeye gidiyoruzzz:KK55:

Acaba yine alttan bakar mı, en son rahim ağzın yumuşamış demişti, yoksa nst sonucuna göre mi yine karar veriro_O:KK51:

Bakalım kaç gr olmuş sıpam, boyu 1 haftada uzar mı ki acep 48di en son:KK48:

Benimkinin elinden normalde hiçbişey gelmez. Eline de yakışmaz:) ama hamileliğimin ilk zamanları zaten çok zor geçti kafamı kaldıramadan yattım:KK43: Eşim bana bebekler gibi baktı yedirdi içirdi evi derledi topladı ayy sütlaç bile yaptı ben ev sütlacı istiyorum diye sıcak sıcak yiceem diye kapris yapmıştım:psonra ağırlaştıkça yardımlarını esirgemedi sağolsun. İsteyince herşey yapılıyormuş valla ben onu gördüm. Elektrik süpürgesi tutar banyo temizler:) çamaşırları asıver diyorum asıyor:)bana pek bişey yaptırmaz. birkez daha aşık oldum kocişkoma:KK36:hamilelik döneminde her defasında iyi ki sevmişim bu adamı iyi ki evlenmişiz dedim :KK200:
Ay ne güzeell, maşallah sizee nazar değmesin :)

Benimki bir yumurta bile kıramayan cinslerden, çok acıkırsa ve ben yanında yoksam ancak dolaptan dilimli peyniri alır, ekmekle onu yiyebilir, ocağı yakıp çayı bile ısıtamaz :KK45: benim için en fazla yapabileceği şey portakal sıkabilir, düşünüyorummm ı ıh, yapabileceği başka bisey yok gider hazır alır gelir, hayatta becerip yapamaz :KK48: ev işlerine gelince bikaç kez çamaşır astı ama benim refakatimde, yoksa anasını ağlatır çamaşırların ağzı yüzü kayar:KK53:
Beceremiyo ama iki seferdir evi süpürüyo, şimdi bu aksam cam silecek bakalım :KK70:
Ona erkek işi olsun, yapamadığı iş yok, ama ev işi konusunda gram fikri yok :confused:

Aynı korkuyu yaşıyoruz .. Resmen düşündükçe kötü hissediyorum kendimi hiçbişey yapmak gelmiyo içimden ..

İnsanlar sürekli soruyo çok sıkıldım, düşünmiyim diyorum birileri hatırlatıyor sürekli sağolsunlar ..
Sıkıldım valla aynen yeter
Sorana dr daha karar vermedi de geç, amaan :KK47:

Gündüz uyuyabiliyo musun bari? Ben bazı haftalar gece hiç uyuyamıyorum ama gündüz 1er saat falan 1-2 kez oturduğum yerde uyuklayınca iyi geliyo, insallah gündüz uyuyabiliyosundur sen de:)

Günaydıııın ahali :anneadayı: yeni uyanıp bu kadar yorgun hisseden bir ben miyim acaba :KK57: ay her şey mi zor gelir bi insana

Back
X