- 15 Eylül 2015
- 61
- 83
- 18
- 35
Benim doktorum 37 E kadar kullan demiştiKızlar benim gynoferen demir hapım bitti tekrar alayım mı siz hala kullanıyor musunuz doktora sormayı unuttum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum 37 E kadar kullan demiştiKızlar benim gynoferen demir hapım bitti tekrar alayım mı siz hala kullanıyor musunuz doktora sormayı unuttum
Çocuğun olmuyor mu o kısmı anlamadım?Slm arkadaşlar bişey soracağım yardımcı olursaniniz çok sevinirim ben 6 aylık evliyim çocuğum yok doktorada gitim hiç bireyin yok dedi arkadaşlar soğan suyundan bahs ettiler bende 15 gun içtim sonradan mercimek kadar kan parçası geldi sonradan kesildi normal akintim oldu ama kasik ağrısı var sağ taragimda bazen karın altinda da ağrı oluyor sizce niye normal mi lütfen haber bekliyorum
Inşallah canım Allah hayırlı ,güzel ,kolay Doğumlar nasip etsin:) sonrası çok güzel ama sağlam kondüsyon istiyor :) kaslarımın yorulduğunu hissediyorum.bir de sezaryen sonrası dikişlerle daha zor oluyor ama yine de yapıyorsun.Allah kuvvetini veriyor.Kucağıma verdikleri o anı hiç unutmayacağım.tüm ağrılarımı unuttum:) Allah size de nasip etsin inşallah ama şimdi iyi dinlenin nolur :)Oyy ne tatlıdır şimdi :)) bizde dört gözle belirti arıyoruz doğurmak istiyoruz bir an evvel, Bi yandan çok alıştık hamileliğe Bi yandan da bebeklerimiz yanlarımızda olsun istiyoruz ama başımıza gelecekleri de düşünüyoruz bazen :))))
Tamam canım yazarım ben ...inşallah hayırlı haberlerle gelirimYarin dr dan donunce yazsana bakalim ne diecek dr benim kontrol haftaya artik
Bende kerahat vakti uyuyup kafayı yiyen tek kendim sanardımsorma..bndede o oluyor..gündüz istemesemde kerahat vaktinde bile uyuyup kalıyorum..bugün uyandım tv sesı kısıcam dıye kumandayı saate tutmuşum :)
sorma..bndede o oluyor..gündüz istemesemde kerahat vaktinde bile uyuyup kalıyorum..bugün uyandım tv sesı kısıcam dıye kumandayı saate tutmuşum :)
sağlıklı ve kolay doğum olsun inşallah..Selam kizlar az once dr geldim hafif yumusama vat rahim boyuda kisalmays baslamis ssncimda cok kismetse cuma gunu sabah 8:30 da sezeryana giriyorum bebis 3 kilo olmus, cok tuhaf hissediyorum dualarinizi eksik etmeyin nolur,sanki biraz erken gibi ama napalim hakkimizda hayirlisi.
çk ilginçti ya.. eşim kapı zilini çalıyor,bn tv sesı sanıp kısıyorum ama saate tutuyorum duvaraBende kerahat vakti uyuyup kafayı yiyen tek kendim sanardım
Paikolojik etki olduğunu düşünürdüm.
benımde bır kez oldu..aniden kolum bıleğim şişti..kullanamadım geçici bı süre..
Kızlar şimdi fark ettim ayaklarım davul gibi şişmik bilek falan da
Hemen elime krem sürüp evlilik yüzüğümü çıkardım artık bende ödem oluşmaya başlıyor sanırım ee bir de gün boyu ayakta kalmakta cabası
Doğum belirtisi değilde doğuma hazırlık ağrıları diyelim
Zorunlu olmuyor seninki sanırım canım çünkü istersen suniyle başlatılır doğum ben çok olumlu şeylerde okudum internette 2-3 içinde açılma olup doğuma alılanlar bide epidural olursa çok sancıyıda hissetmezsin
RABBİM yardımcınız olsun :)Selamlar herkese.ceylo cumaya doğum Varmış sağlıkla gelsin inş.
Benimde doğum tarihim belli 22 Şubat sabahı inş kavuşuyoruz tuna kıvançımla.inl hepimize kolay doğumlar olsun. Sizler nasılsınız
Canim eger hamile kalmayi Istiyosan sogan suyu icme cocuk dusurmek icin kullaniyorlar onu genrlde bi tanidigimda var bunu yasayan ici disi kopmle temizliyo o sogan kuru iltihap icin kullaniyo söksün diyeSlm arkadaşlar bişey soracağım yardımcı olursaniniz çok sevinirim ben 6 aylık evliyim çocuğum yok doktorada gitim hiç bireyin yok dedi arkadaşlar soğan suyundan bahs ettiler bende 15 gun içtim sonradan mercimek kadar kan parçası geldi sonradan kesildi normal akintim oldu ama kasik ağrısı var sağ taragimda bazen karın altinda da ağrı oluyor sizce niye normal mi lütfen haber bekliyorum
Inşallah canım Allah hayırlı ,güzel ,kolay Doğumlar nasip etsin:) sonrası çok güzel ama sağlam kondüsyon istiyor :) kaslarımın yorulduğunu hissediyorum.bir de sezaryen sonrası dikişlerle daha zor oluyor ama yine de yapıyorsun.Allah kuvvetini veriyor.Kucağıma verdikleri o anı hiç unutmayacağım.tüm ağrılarımı unuttum:) Allah size de nasip etsin inşallah ama şimdi iyi dinlenin nolur :)
üzülme benımkıde doğum parasına çok dedi bı gece ağlamaktan içim çıktı..şimdi bin pişman ettiği lafa.. senınkide öyle olmuş..Kızlar dün akşamdan beri moralim çok bozuk eşimi bazen hiç anlamıyorum yada o beni anlamıyorlohusa tacı terliği demiştim çok komik lütfen öyle şeyler yapma dedi oda süslemesi dedim doğuma mı gidiyoruz partiye mi o an tek derdimiz süs mü olcak dedi hediyelikleri söyledim ilk kez senden duyuyorum o kdr doğuma gittim kimse bişe vermedi doğum bitince ben gider çikolata alırım dedi onu önceden isimli mi yaptırsak dedim kimse bakmıycak yiyip çöpe atcak kabını fln herşeye bir bahane buldu düşününce bana da çoğu mantıklı geldi normal doğum istiyorum o ağrı sancıyla odanın süsünü mü düşüncem hem istanbulda kimsemiz yok anneler olcak diye hiçbirşey hazırlamadım neyse dün akşam kardeşindeydik kardeşi evlilik yıl dönümüne altın bileklik istemiş diğer kardeşleri de sürekli böyle bende dedim yaa bak kadınlar evlilik yıldönümüne bile istiyorsa bende doğum için isteyebilirim aaaa birden başladı onlar eskiden hiçbişe alamazdı bu sene böyle biz daha yeni ev aldık para mı var biranda şok oldum şaka yapıyordum bak ben hiçbişe yapmadım sen gereksiz buluyorsun diye anla bende ne kadar dikkat ediyorum herşeye dedim yine başladı sürekli onu yapmadım bunu yapmadım diyosun ne istiyosan yap al kartımı istediğini yap her fırsatta bak ben bunları yapmıyorum deme artık diye söylendi inanın konu para değil inanılmaz para harcıyoruz normalde ki kendisi çok eliaçıktır ben bile abartma derim bir öğün yemeğe verdiğimiz parayla 2 çeşit süs yaptırırım yani konu para değildi ama çok üzüldüm dün geceden beri ağlıyorum özür diliyor ama çok kötü oldum şuan ne yazdığımı bile bilmiyorum çok uzattım okurken sıkılcaksınoz ama başka paylaşabilceğim kimsem yoktu
![]()
hayırlı ve kolay doğum olsun inşallah :)Selam kızlar
Başlığı düzenli takip etmeye çalışıyorum ama pek yorum yazamıyorum malum evde 2 Yaşında kızım olunca
Doğum yapanlara çok geçmiş olsun, darısı sağlıkla herkesin Bebeğini kucağına almasına olsun inşallah
Bize de 1 marta gün verdi Dr, hayırlısıyla kızımı Dünya'ya getiririm inşallah. Pzt günü kan vermiştim demir oranım düşük çıkmış biraz, haftaya tekrar kontrol edilecek bakalım..
Benden haberler böyle kızlar bir de acayip bir şekilde Türk kahvesi istiyor canım, çok ilginçç. Günde 1 fincandan fazla içmemeye çalışıyorum ama. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda?
Aynen canım normalde böyle değil çok üzüldü o da ama ben çok kırıldım bebeğimide boşuna üzüyorum ama doğum yaklaştıkça çok duygusal oldum sürekli ağlıyorumCanım bu tür konular hemen hemen her anne baba adayı arasında olur. Bizler kadar onlarda endişeli ve şaşkınlar. Sende diyosun eşinin normalde böyle bi yapısı olmadığını, o yüzden heycanına stresine ver. Bunları kafana takıp Ne kendini, ne eşini, nede bebeğini üzme. Bi kucağımıza alalım. Herşey oluruna varacaktır :)
Doğuma hazırlıkmış. Bu cuma çatı muayenesi olacam. Ondan sonra dana net birşey söyler herhalde. Bu gittiğimde Tekrardan şikayetlerimi dile getireceğim ama canım.Doktoruna sordunmu canim ben unuttum sormaya
Ama şöyle bişey var işte sonuçta bana diyo doktor 4 kg üstü olursa sezeryan olur, E salı günü gidince tam 4 kilo olucak, of anlamadım ki ben sezeryanı istesem şimdi bile isterdim sonuçta beklemez bu hafta alın derdim, E şimdi beni kendisi bekletiyor, 4 kg üstü kendi diyor sakıncalı vakumla alınması gerek ve biz yapamayız diyor, sezeryanı kendi söyledi bana zaten, Yinede normali deneyelim istersen açılman olursa Dedi, yani ben illa o sancıları acıları çekip bebeği strese sokup sonra gelmezse sezeryana alıcaklar bu mu zorunlu sezeryan oluyo, yani bunları hiç denemeyelim desem kendim seçmiş olucam öyle mi, konuşucam doktorla zaten ama anlayamadım ya kaç gündür Nasıl olucak diye, fiyat konusunda kafam karışıyo çünkü zorunlu sezeryan 2700, isteğe bağlı sezeryan 6000 lira, çok saçma rakamlar olduğu için doktorumda sağolsun açıklama yapmadı tam