• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman eşin saçmalamış biraz Can'ım hangi devirde yaşıyoruz şimdi millet süs pisle doğuruyor çocuğu içinde uhte kalmasın Can'ın neyi istiyorsa yaptır bence
Ona göre süs püs abartı şeyler gelen gidenden utanırmış fln aman çok üzüldüm dünden beri ama o da üzülmüş kaç kez özür diledi :)

@fatal haklısın canım odunlar bizim duygularımızı anlamıyorlar ne kadar iyi olsan daha fazlasını istiyorlar millet naz yapar iş yapmaz benim eşim hiç birini yapmıyor değilde en ufak şeyi görüyorlar

Valla şu naz yapıp iş yapmayanlar el üstünde tutulanlar ne şanslı, bizde böyle abuk şeyleri düşünüp duralım, millet kocasına söylüyor git bunları hallet diye, eşler gidip çikolatalar süsler yaptırıyor, şans mı diyelim ne diyelim :)) benim eşim hiçbişey yapmaz valla bu kadar ay boyunca belki 1-2 kere süpürge açtırdım zorla, ev leş gibi olurdu ona tertemiz geliyodu, Hergün temizlik mi yapılır ev temiz diyodu .. Böyle böyle dedikçe hiçbişeyi ellemesin yardımda etmesin eksik kalsın diyo insan

Gasoline Gasoline bettunaz bettunaz kızlar bende aynı durumdayım cuma kontrolüm var yarın yine aynalarla uğraşcam en çok doğum sonrası korkutuyor beni dikişlerle nasıl yapcaz diye birde ani bir doğum olursa diye çok sık yapıyorum alerji oldum sanırım kaşınıyorum sürekli

Bence senin ki zorunlu sezeryan olacak bebeğinin kilosu olmasından ötürü bakalım doktorun ne diyecek?

Ya netten bakıyorum hiç bişey bulamadım, sadece iri Bebek zorunlu sezeryan yazıyo, doktor son kez salı günü bakalım Dedi bende unuttum ayrıntılı sormadım, ama bana derse ki sen doğurursun bu bebeği tamam ben doğuriyim zaten normal Bi şekilde, hep korkutuyo dr lar, yok vakumla alınması lazım kafası da büyük gidiyo bilmem ne, ee bende istemiyorum bu saatten sonra normal falan bebeğime zarar verecek bişeyi niye ısrarla istiyim ki

Valla doktorum sordu geçen gün işte, salı günü geldiğinde açılman olursa eğer suni sancıyla deneyelim istersen hemen yatış yapıp, istemezsen de hemen sezeryana alalım Dedi, bende boş bulundum tamam suni yi deneriz dedim ama pişman oldum, nette çok baktım, %80-90 ı boşuna suni sancı alıyormuş sonu sezeryanla bitiyomuş, bende şimdi salı günü gidince eğer 4-5 cm açılmam olursa denerim suniyi, yok 2-3 cm falan derse hiç denemicem, bide şunu merak ediyorum ya şimdi ben salı günü gidicem bakıcak suni sancıda istemiyorum dicem bana gün vericek Bi kaç gün içinde, ben zorunlu sezeryan olmuş olucak dimi, keyfi falan değil yani, doktor bana ben sana sordum suniyi kabul etmedin sezeryanı sen tercih ettin diye bişey diyebilir mi ?
Canım sen suniyi denersen de normal doğum olmaz ise eğer zorunlu sezeryan olur. Yani benim gittiğim hastahanede böyle diye biliyorum. Kişi normal doğum için çabalayıp olmaz ise zorunlu oluyor. Diğer türlü isteğe bağlı oluyor diye biliyorum. Benim hastahanemde de, isteğe bağlı sezeryan da fiyat baya bi artıyo.

Can'ım eşlerimize göre zaten herşey saçma komik geliyo bazen, alıştım ben attık o yüzden ona sormadan söylemeden yapıyorum bazen ufak tepek şeyleri, neyse allahtan eşin pinti falan değilmiş :) istediği Zaman harcama yapıyomuş sonuçta, eli açık olması cimri olmaması büyük avantajın bence, sende ondan habersiz hallet içinden gelenleri, milyarlar tutmicak ya, sonrada dersin çok heveslendim aldım ..
Canım ev hanımı gibi bu aralar ikimizde aynı okulda öğretmeniz ben izne çıktım bizim okul biraz farklı onunda sadece 2 gün dersi var hep yanımda evde herşeyi beraber alıyoruz yapıyoruz alışverişte fln hep yanımda asla yalnız bir yere bu haldeyken göndermez bazen netten alıyorum hatta dünkü durumdan sonra bu gün kargo geldi haberi yoktu bakıp aaa ne kdar güzel bunlar diyor tek tek hepsini sevdi çok beğendim dedi hatasını anladı sanırım :)

Canım sen suniyi denersen de normal doğum olmaz ise eğer zorunlu sezeryan olur. Yani benim gittiğim hastahanede böyle diye biliyorum. Kişi normal doğum için çabalayıp olmaz ise zorunlu oluyor. Diğer türlü isteğe bağlı oluyor diye biliyorum. Benim hastahanemde de, isteğe bağlı sezeryan da fiyat baya bi artıyo.

Çok saçma işte dimi ama :) neyse salı günü gidince görücez artık, bana sadece salı günü gelince açılman başlarsa suniyle deneyelim istersen istersen de hiç denemeyelim sezeryana alalım Dedi bende açılmaya göre bakarız deneriz dedim ayrıntıyı sormadım, gidince sorarım artık bakalım :)

Valla şu naz yapıp iş yapmayanlar el üstünde tutulanlar ne şanslı, bizde böyle abuk şeyleri düşünüp duralım, millet kocasına söylüyor git bunları hallet diye, eşler gidip çikolatalar süsler yaptırıyor, şans mı diyelim ne diyelim :)) benim eşim hiçbişey yapmaz valla bu kadar ay boyunca belki 1-2 kere süpürge açtırdım zorla, ev leş gibi olurdu ona tertemiz geliyodu, Hergün temizlik mi yapılır ev temiz diyodu .. Böyle böyle dedikçe hiçbişeyi ellemesin yardımda etmesin eksik kalsın diyo insan
Ben bugün temizlik yaparken şansa erken geldi bide tertemiz evin nesini yemizliyorsun şimdi sinirden çamur atacam camlara halılara demezmi sinir oldum onlara herşey temiz çünkü hiö pis görmediler bi kirli bırakan o zaman anlayacaklar bizi

Merhaba teyzeleri,sabaha karsi 4 ten aksam 5bucuga kadar suren 13 saatlik zor bi seruvenimiz oldu ama cok sukur kizim normal dogumla dogdu :) 37+6.gunumuzde 3350gram 52cm.ikimizde suan iyiyiz sutumuzde var emiyoruz cok sukur.bu kadar guzel bi kizim olacagini tahmin etmemistim kelimelerin yetmedigi bi mutluluk bu.Rabbim herkese yasatsin insallah.dualariniz icinde cok tesekkur ederiz.toparlandigimizda hikayemizide detayli yazariz insallah:)
ALLAH HAYIRLI EVLAT KILSIN..SAĞLIK HUZUR VERSİN :)

Canım ev hanımı gibi bu aralar ikimizde aynı okulda öğretmeniz ben izne çıktım bizim okul biraz farklı onunda sadece 2 gün dersi var hep yanımda evde herşeyi beraber alıyoruz yapıyoruz alışverişte fln hep yanımda asla yalnız bir yere bu haldeyken göndermez bazen netten alıyorum hatta dünkü durumdan sonra bu gün kargo geldi haberi yoktu bakıp aaa ne kdar güzel bunlar diyor tek tek hepsini sevdi çok beğendim dedi hatasını anladı sanırım :)

Oh süper bende tamamen ilgisiz sandım :) olsun gönlünü almaya çalışıyo en azından canım boşver üstüne gitme :))) kalbini kırıp kırıp bişey olmamış gibi davranan sonra ne oldu ki diyen, odun kocası olanlar ne yapsınnn amaa :)) sen şanslısın Yinede boşver bence hiç sıkma canını canım

Slm arkadaşlar bişey soracağım yardımcı olursaniniz çok sevinirim ben 6 aylık evliyim çocuğum yok doktorada gitim hiç bireyin yok dedi arkadaşlar soğan suyundan bahs ettiler bende 15 gun içtim sonradan mercimek kadar kan parçası geldi sonradan kesildi normal akintim oldu ama kasik ağrısı var sağ taragimda bazen karın altinda da ağrı oluyor sizce niye normal mi lütfen haber bekliyorum
Bende soğan kürü yapmıştım aşırı iltihap var diye o ay hamile kaldım zaten ama bende hiç kan fln gelmedi canım ağrıda regli dönemi regli olcakmışım gibi ağrı oldu günüm geçince hamile olduğumu öğrendim bu dediklerin bende hiç olmadı ağrı için tekrar doktora git istersen farklı doktorlar deneyebilirsin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebek haberi alırsın

Ben bugün temizlik yaparken şansa erken geldi bide tertemiz evin nesini yemizliyorsun şimdi sinirden çamur atacam camlara halılara demezmi sinir oldum onlara herşey temiz çünkü hiö pis görmediler bi kirli bırakan o zaman anlayacaklar bizi

Aynı işte, harcanılan suya sabuna elektriğe falan mı acıyolar acaba ? Çözemedim çözmeyi de düşünmüyorum gerçi artık, o evde olmayınca temizlik olayını yapıyorum kafam rahat oluyo :)

üzülme benımkıde doğum parasına çok dedi bı gece ağlamaktan içim çıktı..şimdi bin pişman ettiği lafa.. senınkide öyle olmuş..
sen içinden ne geliyorsa onu yap..şunu yapacağız gelecek misin de.. bunu beğendım o mu bu mu fikir verir misin de..ne bileyım kararlı olursan ıkna olur..
belki bir daha anne olamayacaksın..garantisi yok ki bişeyin..içinde kalacaksa yap..
Haklısın valla canım çok düşünceli olup soru sormaktansa böyle yapmak daha iyi benimkide bin pişman dün geceden beri özür diliyor

Çok saçma işte dimi ama :) neyse salı günü gidince görücez artık, bana sadece salı günü gelince açılman başlarsa suniyle deneyelim istersen istersen de hiç denemeyelim sezeryana alalım Dedi bende açılmaya göre bakarız deneriz dedim ayrıntıyı sormadım, gidince sorarım artık bakalım :)
Bence suni sancıyı her ihtimale karşı dene. Çok örnekler var suni sancı alıp, normal doğumla sonuçlanan. Umarım gönlüne göre olur herşey canımm

O konuda hakkını yiyemem canım bu süreçte evi süpürüp paspası o yapıyor ve eşim hayatında çay bile yapmamış biri şimdi evdeyken kahvaltıyı o hazırlıyor yani olan şeyleri çıkarıyor dolaptan :) birde evi süpürüp paspas tuvalet banyoyu da arada yıkıyor bu konularda rahatım diğer şeylere kızdım ama bu konuda hakkını yiyemiycem

@melekpinarsimsek bugün kavuşmuş kızına :)

2016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ

1- @Meleğimkorusun --- 36+1 --- ----- 06.02.2016 Cumartesi

2- harme harme = ikiz bebekler --- 36+2 - 07.02.2016 Pazar

3- ttu89 ttu89 ------------------------------- 10.02.2016 Çarşamba

4- bskn bskn ----------------------37+3----- 12.02.2016 Cuma

5- azerikizi91 azerikizi91 --------------------------- 12.02.2016 Cuma

6- N nimet4 ------------------------------ 12.02.2016 Cuma

7- srrbkl srrbkl ------------------------------- 14.02.2016 Pazar

8- @melekpinarsimsek ----37+6 --------- 17.02.2016 Çarşamba

EKSİK GEDİK VARSA DÜZELTEBİLİRİM..HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR :)

@melekpinarsimsek bugün kavuşmuş kızına :)

2016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ

1- @Meleğimkorusun --- 36+1 --- ----- 06.02.2016 Cumartesi

2- harme harme = ikiz bebekler --- 36+2 - 07.02.2016 Pazar

3- ttu89 ttu89 ------------------------------- 10.02.2016 Çarşamba

4- bskn bskn ----------------------37+3----- 12.02.2016 Cuma

5- azerikizi91 azerikizi91 --------------------------- 12.02.2016 Cuma

6- N nimet4 ------------------------------ 12.02.2016 Cuma

7- srrbkl srrbkl ------------------------------- 14.02.2016 Pazar

8- @melekpinarsimsek ----37+6 --------- 17.02.2016 Çarşamba

EKSİK GEDİK VARSA DÜZELTEBİLİRİM..HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR :)

Merhaba teyzeleri,sabaha karsi 4 ten aksam 5bucuga kadar suren 13 saatlik zor bi seruvenimiz oldu ama cok sukur kizim normal dogumla dogdu :) 37+6.gunumuzde 3350gram 52cm.ikimizde suan iyiyiz sutumuzde var emiyoruz cok sukur.bu kadar guzel bi kizim olacagini tahmin etmemistim kelimelerin yetmedigi bi mutluluk bu.Rabbim herkese yasatsin insallah.dualariniz icinde cok tesekkur ederiz.toparlandigimizda hikayemizide detayli yazariz insallah:)
Hadi gozunuz aydin Rabbim saglikli uzun omur nasip etsin kizinizla birliktw ins

Back
X