Sanki hic dogurmayacakmisim gibi bi rahatlik var uzerimde. Anlasildigi uzere hazirlamadim dahaKizlar cantaniza neler koydunuz ?
Kizlar benim bu gece suyum geldi.sancim yok ama.suan hastanedeyim ve yatisim yapildi normal dogum olacak insallah bi aksilik cikmazsa.minigim ve benim icin dua edin nolur bir sonra ki mesajim bebegimin dogum mujdesi olsun insallah:)
aynen canim ayrintili da yapildi ve kendi takip etti zorla stres ten dogurtucak adam beniYarık dudak önceden belli olur ki. 17. Haftada falan kontrol edilmeye başlanmıştı ben de . Her ultrasonda zaten baktığında doktorun görmesi lazımdı. Bence içini ferah tut. Şu saatten sonra olcak iş mi ki bu?? Boşuna stres
Allah razı olsun canim Rabbim hepimize evlatlarimizi saglikla dünyaya getirmeyi nasip etsin hasta olan cocuklara bebeklere sifa versinÇok şükür canım için rahat etsin ben bile bi hoh dedim senin içinin nasıl rahatladığını tahmin edenem artık bundan sonra inş sıkıntısız geçiririz sağlıkla kavuşuruz bebiilere
Son zamanlarda insan stres oluyor bi de bu doktorlarin genis davranmasi duyarsizligi hepimiz saglikla kurtuluruz inşallahTahmin ettim canım gözün aydın, çünkü dudak yarığı öyle şimdiye kadar belli olmayıp son haftalarda belli olucak bişey değil, geçen sene arkadaşımdan biliyorum erken haftada hemen fatkedilmişti ..
Doktorunu da değiştirme bu saatten sonra aynen boşver sonuna geldin artık iyice strese girersin yeni doktor arayarak
Cankusum beniiiiimmm hiç kafani yorma.benim eşim de gereksiz diyor.insan bebek bekleyincr ister tabi.biz de hem.maddiyattan hem de gereksiz gordugumuz için yaptirmayacam sus falan filan.ama ben kırkı çıktıktan sonra netten alıp yapicam.sen de meyve suyu çikolata alırsın gelene ikram edersin...her şey aniden oldu der çıkarsın işin içinden.coookk istiyorsan eğer biraz naz yap esin yola gelir.ben hastane odasına çok istemedigim için naz yapmıyorum eşime :) zaten akrwbalarim da yok burds.pek.kimse gelmez hastaneye.ama sen illa ki istiyorsan naz yap esin de yumuşar...Kızlar dün akşamdan beri moralim çok bozuk eşimi bazen hiç anlamıyorum yada o beni anlamıyorlohusa tacı terliği demiştim çok komik lütfen öyle şeyler yapma dedi oda süslemesi dedim doğuma mı gidiyoruz partiye mi o an tek derdimiz süs mü olcak dedi hediyelikleri söyledim ilk kez senden duyuyorum o kdr doğuma gittim kimse bişe vermedi doğum bitince ben gider çikolata alırım dedi onu önceden isimli mi yaptırsak dedim kimse bakmıycak yiyip çöpe atcak kabını fln herşeye bir bahane buldu düşününce bana da çoğu mantıklı geldi normal doğum istiyorum o ağrı sancıyla odanın süsünü mü düşüncem hem istanbulda kimsemiz yok anneler olcak diye hiçbirşey hazırlamadım neyse dün akşam kardeşindeydik kardeşi evlilik yıl dönümüne altın bileklik istemiş diğer kardeşleri de sürekli böyle bende dedim yaa bak kadınlar evlilik yıldönümüne bile istiyorsa bende doğum için isteyebilirim aaaa birden başladı onlar eskiden hiçbişe alamazdı bu sene böyle biz daha yeni ev aldık para mı var biranda şok oldum şaka yapıyordum bak ben hiçbişe yapmadım sen gereksiz buluyorsun diye anla bende ne kadar dikkat ediyorum herşeye dedim yine başladı sürekli onu yapmadım bunu yapmadım diyosun ne istiyosan yap al kartımı istediğini yap her fırsatta bak ben bunları yapmıyorum deme artık diye söylendi inanın konu para değil inanılmaz para harcıyoruz normalde ki kendisi çok eliaçıktır ben bile abartma derim bir öğün yemeğe verdiğimiz parayla 2 çeşit süs yaptırırım yani konu para değildi ama çok üzüldüm dün geceden beri ağlıyorum özür diliyor ama çok kötü oldum şuan ne yazdığımı bile bilmiyorum çok uzattım okurken sıkılcaksınoz ama başka paylaşabilceğim kimsem yoktu
Takma kafana boyle syleri bosver bebeis saglikli olsun suspus bos gercekten bak ,kendimden ornek vereyim,bugun doktorun odasinda sezergyan icin plan yapiyoruz ben tabi heycandan bayilicam nasil nasil biter diye panik stres halindeyken esim doktora odayi susluyorlarmi kapi susu asiyorlarmi gibi sorular soruyodu o an ben o durumdayken o sorular okadar bos geldiki anlatamam,icimden adami bogasim geldi ben ne haldeyim benim herif ne dusunuyo dedim tamam esim benim iyiligim icin ayrintilari dusunuyo beni mutlu etmek icin ama inan bana gercekten bi onemi yok sus puste eksik oluversin ,yani her sey bos onemli olan minnak saglikla gelsin bosverKızlar dün akşamdan beri moralim çok bozuk eşimi bazen hiç anlamıyorum yada o beni anlamıyorlohusa tacı terliği demiştim çok komik lütfen öyle şeyler yapma dedi oda süslemesi dedim doğuma mı gidiyoruz partiye mi o an tek derdimiz süs mü olcak dedi hediyelikleri söyledim ilk kez senden duyuyorum o kdr doğuma gittim kimse bişe vermedi doğum bitince ben gider çikolata alırım dedi onu önceden isimli mi yaptırsak dedim kimse bakmıycak yiyip çöpe atcak kabını fln herşeye bir bahane buldu düşününce bana da çoğu mantıklı geldi normal doğum istiyorum o ağrı sancıyla odanın süsünü mü düşüncem hem istanbulda kimsemiz yok anneler olcak diye hiçbirşey hazırlamadım neyse dün akşam kardeşindeydik kardeşi evlilik yıl dönümüne altın bileklik istemiş diğer kardeşleri de sürekli böyle bende dedim yaa bak kadınlar evlilik yıldönümüne bile istiyorsa bende doğum için isteyebilirim aaaa birden başladı onlar eskiden hiçbişe alamazdı bu sene böyle biz daha yeni ev aldık para mı var biranda şok oldum şaka yapıyordum bak ben hiçbişe yapmadım sen gereksiz buluyorsun diye anla bende ne kadar dikkat ediyorum herşeye dedim yine başladı sürekli onu yapmadım bunu yapmadım diyosun ne istiyosan yap al kartımı istediğini yap her fırsatta bak ben bunları yapmıyorum deme artık diye söylendi inanın konu para değil inanılmaz para harcıyoruz normalde ki kendisi çok eliaçıktır ben bile abartma derim bir öğün yemeğe verdiğimiz parayla 2 çeşit süs yaptırırım yani konu para değildi ama çok üzüldüm dün geceden beri ağlıyorum özür diliyor ama çok kötü oldum şuan ne yazdığımı bile bilmiyorum çok uzattım okurken sıkılcaksınoz ama başka paylaşabilceğim kimsem yoktu
Benimde erkrn ams napalim kiz hersey olacagina varir,cokta erken sayilmaz.Kızlar çok sancim var yarim saattir belime kasiklarima ve af edersiniz popoma vuruyo ayağa kalkinca dayanamiyorum bu gidişle acile gitmek zorunda kalacağım daha çok erken korkuyorum
Canım benim ya allah acil şifa versin inş çabucak atlatırBogaz enfeksiyonuymus agir geciriyormus. 6tane iğne ardından antibiyotik basliycaz. İğneleri yiyince kendine geldi çok sukur
Hadi bakalım bir bebiş dahaSelam kizlar az once dr geldim hafif yumusama vat rahim boyuda kisalmays baslamis ssncimda cok kismetse cuma gunu sabah 8:30 da sezeryana giriyorum bebis 3 kilo olmus, cok tuhaf hissediyorum dualarinizi eksik etmeyin nolur,sanki biraz erken gibi ama napalim hakkimizda hayirlisi.
Ben de gyno ferro sanol kullaniyorum doğuma kadar kullan demişti drKızlar benim gynoferen demir hapım bitti tekrar alayım mı siz hala kullanıyor musunuz doktora sormayı unuttum
Yok canım istiyorum desem yapar kesin kurallaro yok sadece üzüldüm böyle düşünmesine benimde akrabam yok annem ve onun annesiyle kız kardeşi olcak o yüzden mevlüte yaptırcam hiç hevesimde yok sadece neye heveslensem gereksiz dedi tamam dedim ama bunu dile getirdim diye söylendiCankusum beniiiiimmm hiç kafani yorma.benim eşim de gereksiz diyor.insan bebek bekleyincr ister tabi.biz de hem.maddiyattan hem de gereksiz gordugumuz için yaptirmayacam sus falan filan.ama ben kırkı çıktıktan sonra netten alıp yapicam.sen de meyve suyu çikolata alırsın gelene ikram edersin...her şey aniden oldu der çıkarsın işin içinden.coookk istiyorsan eğer biraz naz yap esin yola gelir.ben hastane odasına çok istemedigim için naz yapmıyorum eşime :) zaten akrwbalarim da yok burds.pek.kimse gelmez hastaneye.ama sen illa ki istiyorsan naz yap esin de yumuşar...
Canım inanki bu cumleler çok tanıdık eşlerin çoğu kullanıyor.. Hele ki etrafta yapan görmemişse çok saçma geliyor.. Gerçi bazı detaylar bana da abartılı geliyor hak vermemek elde değil.. Süsleme ben de yaptirmiycam.. Kapı süsünü ve çikolatanın yanında dagitacagim buzdolabı süslerini kendim keçeden yaptım.. O da sonradan özür dilemiş bence hiç uzatma unut gitsin.. Eşlerimiz de bu dönemde bizim kadar stresli aslındaKızlar dün akşamdan beri moralim çok bozuk eşimi bazen hiç anlamıyorum yada o beni anlamıyorlohusa tacı terliği demiştim çok komik lütfen öyle şeyler yapma dedi oda süslemesi dedim doğuma mı gidiyoruz partiye mi o an tek derdimiz süs mü olcak dedi hediyelikleri söyledim ilk kez senden duyuyorum o kdr doğuma gittim kimse bişe vermedi doğum bitince ben gider çikolata alırım dedi onu önceden isimli mi yaptırsak dedim kimse bakmıycak yiyip çöpe atcak kabını fln herşeye bir bahane buldu düşününce bana da çoğu mantıklı geldi normal doğum istiyorum o ağrı sancıyla odanın süsünü mü düşüncem hem istanbulda kimsemiz yok anneler olcak diye hiçbirşey hazırlamadım neyse dün akşam kardeşindeydik kardeşi evlilik yıl dönümüne altın bileklik istemiş diğer kardeşleri de sürekli böyle bende dedim yaa bak kadınlar evlilik yıldönümüne bile istiyorsa bende doğum için isteyebilirim aaaa birden başladı onlar eskiden hiçbişe alamazdı bu sene böyle biz daha yeni ev aldık para mı var biranda şok oldum şaka yapıyordum bak ben hiçbişe yapmadım sen gereksiz buluyorsun diye anla bende ne kadar dikkat ediyorum herşeye dedim yine başladı sürekli onu yapmadım bunu yapmadım diyosun ne istiyosan yap al kartımı istediğini yap her fırsatta bak ben bunları yapmıyorum deme artık diye söylendi inanın konu para değil inanılmaz para harcıyoruz normalde ki kendisi çok eliaçıktır ben bile abartma derim bir öğün yemeğe verdiğimiz parayla 2 çeşit süs yaptırırım yani konu para değildi ama çok üzüldüm dün geceden beri ağlıyorum özür diliyor ama çok kötü oldum şuan ne yazdığımı bile bilmiyorum çok uzattım okurken sıkılcaksınoz ama başka paylaşabilceğim kimsem yoktu
Canım para olmasa zor durumda olsak asla istemezdim sadece ne desem ilk senden duyuyorum diyor ona çok üzüldüm haklısın bebeğim sağlıklı olsun önemli olan o ama sanki ben kafamdan uyduruyorum biberona bile gereksiz dedi yaaTakma kafana boyle syleri bosver bebeis saglikli olsun suspus bos gercekten bak ,kendimden ornek vereyim,bugun doktorun odasinda sezergyan icin plan yapiyoruz ben tabi heycandan bayilicam nasil nasil biter diye panik stres halindeyken esim doktora odayi susluyorlarmi kapi susu asiyorlarmi gibi sorular soruyodu o an ben o durumdayken o sorular okadar bos geldiki anlatamam,icimden adami bogasim geldi ben ne haldeyim benim herif ne dusunuyo dedim tamam esim benim iyiligim icin ayrintilari dusunuyo beni mutlu etmek icin ama inan bana gercekten bi onemi yok sus puste eksik oluversin ,yani her sey bos onemli olan minnak saglikla gelsin bosver
Canım tabiki bebeğim sağlıklı olduktan sonra herşey boş para olmasa bende umursamam yani konu hiç para değil hani paramoz var gibi muhabbet yapmak değil maksadım ama geçen 2-3 günde sadece arkadaşlarla gittiğimiz yemeğe oturmaya giderken aldığımz tatlıya bile 400-500 harcamışızdır sadece sanki ben uyduruyorum ilk senden duydum bunları yapmaman bir lütuf değil zaten kimse yapmıyor diyor banaL Lucky15 Can'ım 2009yılında ilk kızımda hastane odası süs vs moda değildi çok şükür doğdu kızım yani süs olmadan da Bebek doğuyor hiç Can'ını sıkma yanlız Bebek şekeri yapmıştım yaptırmak istedim ama yoktu o Zaman'lar öyle yaygın değildi bende kendim minik minik elbiseler örüp tülün içine badem şekeri koyup elbisenin içinden geçirmiştik PC'den de ad soyad doğum tarihi basıp kağıtları zımbalamıştık misler gibi olmuştu birde lohusa terlik taç vs yoktu o Zaman'lar bu sefer var onu yaptırdım içimde kalmasın diye ama oda süs vs ben düşünmüyorum boşa para hastene kapı süsü olmayana yapıştırıyormuş kapısına Hoşgeldin kızım/oğlum gibi
senin hastanende de vardır belki
Yoksa da çok önemli değil bence
Bende asla süsleme fln istemedim buzdolabı süsünü de kendim de ist medim kimsem yok diye sadece herkes herşey yaparken ben yapmasamda zaten olması gereken bu gibi görünmesi ne var zaten kimse yapmıyor çok saçma gibi cümleleri duymak üzdü beniCanım inanki bu cumleler çok tanıdık eşlerin çoğu kullanıyor.. Hele ki etrafta yapan görmemişse çok saçma geliyor.. Gerçi bazı detaylar bana da abartılı geliyor hak vermemek elde değil.. Süsleme ben de yaptirmiycam.. Kapı süsünü ve çikolatanın yanında dagitacagim buzdolabı süslerini kendim keçeden yaptım.. O da sonradan özür dilemiş bence hiç uzatma unut gitsin.. Eşlerimiz de bu dönemde bizim kadar stresli aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?