• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım seni okadar iyi anlıyorumki bnm kv de diyorki yok tuzlayalım yok kukusunu ballayalım sebebini söyleyeyimde az gülün neymiş efendim ballı olsunmuşmuş yok ilk kakası bişi olurmuş bunlar şimdilik duyduğum bakalım doğunca ne diyecekler ama ben hepsine kulağımı tıkar :KK47: duamı eder Allahıma bırakırım herşeyi sende asla gözüne bir şey sıkmasına izin verme asit var sonuçta
Hahaha daha önce hiç duymadığım şeyler. Bu kvdeler ne komik ya:KK48: tuzlama olayı ilk banyosunda yapılıodu ama sanki ben onu duymuştum. Ben 40ında banyo suyunun içine gül suyu ,azcık tuz ,taze çiçekler atmayı planlıyorum. Ama tamamen kendi fikrim öyle heves ettim bakalım:KK49:

Boğaz enfeksiyonuymus biraz agir geciriyormys. 6tane igne ardindan antibiyotik tedavisi basluycaz.
Günaydınnn :KK31:

O zaman adın jöleli betüş olarak kalsın madem :KK45:

Ayy aleyküm selam, yesinler onun selamını :p

Geçmiş olsun, insallah bişey olmaz en doğru kararı verirsiniz hayırlısıyla..

Paşaya da geçmiş olsun, önemli bişeyi yoktur inşallah..

kizlar kontrolum vardi doktor yarik dudaktan suphelendi binde bir bi şüphe dedi ama icin icimi yedi sindi baska bi doktora daha geldim onun fikrini alayim diye ben simdi kalan haftalar bu kaygiyla nasil beklicem bir bugüne kadar yoktu bisey son anda olur mu anlamadim
Yarık dudak önceden belli olur ki. 17. Haftada falan kontrol edilmeye başlanmıştı ben de . Her ultrasonda zaten baktığında doktorun görmesi lazımdı. Bence içini ferah tut. Şu saatten sonra olcak iş mi ki bu?? Boşuna stres:KK62:

Gasoline Gasoline canım benim eşimde aynı bir sürü kötü hikaye bulur herşey doğal olsun istiyor ama ağrıyı ben çekicem diyince sen bilirsin diyor da insanın içine şüphe düşürüyor ya kötü birşey olursa diye kesin bende bolca ağrı çekicem :(

Ben epidural isterim. Tamamen ilaçsız doğurabilecek kadar cesur değilim:KK12:
Ben aslında epidural istiyo gibiyim ama imkansız çünkü eşim ve annem eski kötü hikayelerin etkisiyle karşılar epidurale, eşim zaten izin vermiyo direk, benim kısmetimde de sancı çekmek varmış napalım :KK53:

Benim de esim ilkte hayir olmaz dedi sonra kendi kizkardesine sordu Gorumcem 5 cocuk dogurdu 2 sinde almamis 3 unde almis epidural ve hicbi sikintisi olmadi Bana da dedi bebegin ciktigi son ani hissetmek tum sancilara deger dene istersen ama sonra benden nefret etme dedi Epiduralle hicbisey hissetmiyosun dedi Bi de 5 cm acikliga kaar tolere edebilirsen sonrasini da yapabilirsin dedi ama ben yine epidural diyorum:KK14: @Jeepers mazoshest mazoshest drygs drygs Prettylittle Prettylittle

mazoshest mazoshest 3 te mi kalkıyorsun canım ben artık saatleri takip edemiyorum bazen saat başı gözüm kapalı gidip geliyorum geri gelince 5 dk sonra dalıyorum şükür ama bazen kalkmamAk için direniyorum sonra kalkınca kasıklarda şiddetli ağrı şanslısın bir kez kalkıyosan

Kızlar emzikten bahsetmişsiniz bende aldım ama eşim herşeye konuşuyor emzik zararlıymış vermemeliymişiz bir sürü nette yazılar biberonda aldırmıyor senin sütün olcak gerek kalmıycak diye ya olmazsa diyorum ben gider alırım diyor offf herşeyi şimdiden elinde tlf bilimsel yapmaya çalışıyor uzmanlar öyle demiş böyle demiş geçen gün sinirlendim kaç çocuk büyüttün diye hemen bozuldu kırıldı tamAm al istediğini haklısın diye sustu sonra bişe sorunca ben bilemem sen bilirsin diyor offf valla içim şişiyor bazen neyse almıycam biberon gerekirse gecede olsa gidip bulur artık :)

kizlar ordan hemen baska hasteneye ve doktora gittim Rabbime şükür yokmus bisey doktor kesinlikle yok dedi hatta 4 boyutlu da acti gördüm.kuzumu ama o bi saat yetti bana yani son haftalarim olmasa degistircem doktorumu ya yuregime inecekti ayrintili yapildi yoktu bisey Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimiza saglik sihhat versin her daim
Çok şükür canım için rahat etsin ben bile bi hoh dedim senin içinin nasıl rahatladığını tahmin edenem artık bundan sonra inş sıkıntısız geçiririz sağlıkla kavuşuruz bebiilere

mazoshest mazoshest 3 te mi kalkıyorsun canım ben artık saatleri takip edemiyorum bazen saat başı gözüm kapalı gidip geliyorum geri gelince 5 dk sonra dalıyorum şükür ama bazen kalkmamAk için direniyorum sonra kalkınca kasıklarda şiddetli ağrı şanslısın bir kez kalkıyosan
Aynen :KK71: 1 hafta önceye kadar hiç kalkmıyordum şimdi 3te seanslarım başladı. Sıvı tüketimim ezelden beri az olduğu içindir belki

Selam kizlar az once dr geldim hafif yumusama vat rahim boyuda kisalmays baslamis ssncimda cok kismetse cuma gunu sabah 8:30 da sezeryana giriyorum bebis 3 kilo olmus, cok tuhaf hissediyorum dualarinizi eksik etmeyin nolur,sanki biraz erken gibi ama napalim hakkimizda hayirlisi.
Aaa hayırlısı olsun o zaman Can'ım sağlıkla gelsin yavrun

Kızlar benim gynoferen demir hapım bitti tekrar alayım mı siz hala kullanıyor musunuz doktora sormayı unuttum

Selam kizlar az once dr geldim hafif yumusama vat rahim boyuda kisalmays baslamis ssncimda cok kismetse cuma gunu sabah 8:30 da sezeryana giriyorum bebis 3 kilo olmus, cok tuhaf hissediyorum dualarinizi eksik etmeyin nolur,sanki biraz erken gibi ama napalim hakkimizda hayirlisi.

Hadi hayırlısı sağlıkla kavuşun

Canim peki neden beklemiyor dr 38 haftayi ins sağsalim alırsın kucağına :)

kizlar ordan hemen baska hasteneye ve doktora gittim Rabbime şükür yokmus bisey doktor kesinlikle yok dedi hatta 4 boyutlu da acti gördüm.kuzumu ama o bi saat yetti bana yani son haftalarim olmasa degistircem doktorumu ya yuregime inecekti ayrintili yapildi yoktu bisey Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimiza saglik sihhat versin her daim
Tahmin ettim canım gözün aydın, çünkü dudak yarığı öyle şimdiye kadar belli olmayıp son haftalarda belli olucak bişey değil, geçen sene arkadaşımdan biliyorum erken haftada hemen fatkedilmişti ..
Doktorunu da değiştirme bu saatten sonra aynen boşver sonuna geldin artık iyice strese girersin yeni doktor arayarak

Kızlar akıntınız var mı benim sabahtan beri sarı sulu akıntım var

Benimde uzun süredir akıntım oluyo ama herkesin farklıdır belki tabi, bol bol su iç ihmal etme canım

Nişan gelmesi nasıl bişi akintiyla karışık kan gelmesi mi çok su içiyorum bidee ee haliyle wcyede cok çıkıyorum suyum gelioda ben mi anlamıyorum kasiklarimdada adet agrisi oluo geceleri :110:

Suyun eğer sızıntı şeklinde geliyorsa hayatta anlayamazsın ama gerçekten suyun gelince zaten Çeşme açılmış da tutamıyosun gibi olucak merak etme yüzde yüz herkes anlar canım .. Ah o adet sancıları ah o yalancı sancılar .. Kaç haftadır yaşıyorum yalancı sancıları ben, doktora gidince sancım falan çıkmıyo ..
Kendini sıcak tut ayaklarını falan, geçerse seninkide yalancı sancılardır Can'ım :) bide doğuma hazırlanıyo vücut tabi ..

Ayyy Can'ım inşallah sağlıkla al kucağına bebişini, kilosuda maşallah zaten, Allah yardımcın olsun, çok heycanlıı :)) benimde haftaya kesin gerçekleşicek doğum, aşırı heyecanlıyım bende ..

Kızlar benim gynoferen demir hapım bitti tekrar alayım mı siz hala kullanıyor musunuz doktora sormayı unuttum

Can'ım tabiki al sonuna kadar kullanıcaz ve doğumdan sonrada 30 gün kullanıcaksın diyip duruyo doktorlar sürekli zaten

Back
X