- 30 Mart 2015
- 566
- 483
- 103
Benim oğluma hem limon sıkacaklar hem tuzlayacaklar. Hem soda vereceklermiş. Salata mı benim çocuğum. Herkes saçma sapan seyler söylüyorlar zaten. Bunaldım valla.Canım seni okadar iyi anlıyorumki bnm kv de diyorki yok tuzlayalım yok kukusunu ballayalım sebebini söyleyeyimde az gülün neymiş efendim ballı olsunmuşmuş yok ilk kakası bişi olurmuş bunlar şimdilik duyduğum bakalım doğunca ne diyecekler ama ben hepsine kulağımı tıkarduamı eder Allahıma bırakırım herşeyi sende asla gözüne bir şey sıkmasına izin verme asit var sonuçta
Benim oğluma hem limon sıkacaklar hem tuzlayacaklar. Hem soda vereceklermiş. Salata mı benim çocuğum. Herkes saçma sapan seyler söylüyorlar zaten. Bunaldım valla.
Arkadasim uzme kendini bu kadar. Erkekler gercekten boyle seyleri bilmeyebiliyor. Bilen goren vardir tabi ama cogunun boyle seylerden anladigini dusunmuyorum. Anlasalar bile cok gereksiz geliyor onlara.Bende asla süsleme fln istemedim buzdolabı süsünü de kendim de ist medim kimsem yok diye sadece herkes herşey yaparken ben yapmasamda zaten olması gereken bu gibi görünmesi ne var zaten kimse yapmıyor çok saçma gibi cümleleri duymak üzdü beni
Canım bu tür konular hemen hemen her anne baba adayı arasında olur. Bizler kadar onlarda endişeli ve şaşkınlar. Sende diyosun eşinin normalde böyle bi yapısı olmadığını, o yüzden heycanına stresine ver. Bunları kafana takıp Ne kendini, ne eşini, nede bebeğini üzme. Bi kucağımıza alalım. Herşey oluruna varacaktır :)Kızlar dün akşamdan beri moralim çok bozuk eşimi bazen hiç anlamıyorum yada o beni anlamıyorlohusa tacı terliği demiştim çok komik lütfen öyle şeyler yapma dedi oda süslemesi dedim doğuma mı gidiyoruz partiye mi o an tek derdimiz süs mü olcak dedi hediyelikleri söyledim ilk kez senden duyuyorum o kdr doğuma gittim kimse bişe vermedi doğum bitince ben gider çikolata alırım dedi onu önceden isimli mi yaptırsak dedim kimse bakmıycak yiyip çöpe atcak kabını fln herşeye bir bahane buldu düşününce bana da çoğu mantıklı geldi normal doğum istiyorum o ağrı sancıyla odanın süsünü mü düşüncem hem istanbulda kimsemiz yok anneler olcak diye hiçbirşey hazırlamadım neyse dün akşam kardeşindeydik kardeşi evlilik yıl dönümüne altın bileklik istemiş diğer kardeşleri de sürekli böyle bende dedim yaa bak kadınlar evlilik yıldönümüne bile istiyorsa bende doğum için isteyebilirim aaaa birden başladı onlar eskiden hiçbişe alamazdı bu sene böyle biz daha yeni ev aldık para mı var biranda şok oldum şaka yapıyordum bak ben hiçbişe yapmadım sen gereksiz buluyorsun diye anla bende ne kadar dikkat ediyorum herşeye dedim yine başladı sürekli onu yapmadım bunu yapmadım diyosun ne istiyosan yap al kartımı istediğini yap her fırsatta bak ben bunları yapmıyorum deme artık diye söylendi inanın konu para değil inanılmaz para harcıyoruz normalde ki kendisi çok eliaçıktır ben bile abartma derim bir öğün yemeğe verdiğimiz parayla 2 çeşit süs yaptırırım yani konu para değildi ama çok üzüldüm dün geceden beri ağlıyorum özür diliyor ama çok kötü oldum şuan ne yazdığımı bile bilmiyorum çok uzattım okurken sıkılcaksınoz ama başka paylaşabilceğim kimsem yoktu
Canım ya güldürdün beni :)Benim oğluma hem limon sıkacaklar hem tuzlayacaklar. Hem soda vereceklermiş. Salata mı benim çocuğum. Herkes saçma sapan seyler söylüyorlar zaten. Bunaldım valla.
Benimde uzun süredir akıntım oluyo ama herkesin farklıdır belki tabi, bol bol su iç ihmal etme canım
Suyun eğer sızıntı şeklinde geliyorsa hayatta anlayamazsın ama gerçekten suyun gelince zaten Çeşme açılmış da tutamıyosun gibi olucak merak etme yüzde yüz herkes anlar canım .. Ah o adet sancıları ah o yalancı sancılar .. Kaç haftadır yaşıyorum yalancı sancıları ben, doktora gidince sancım falan çıkmıyo ..
Kendini sıcak tut ayaklarını falan, geçerse seninkide yalancı sancılardır Can'ım :) bide doğuma hazırlanıyo vücut tabi ..
wcye cok çıkınca acaba diyorum gerçi en son kontrolde suyum felan iyiymiş korktum adet sancisi olunca panik var bende :) bendede sanci çıkmıyo hayirlisiyla gelselerde
Ayyy Can'ım inşallah sağlıkla al kucağına bebişini, kilosuda maşallah zaten, Allah yardımcın olsun, çok heycanlıı :)) benimde haftaya kesin gerçekleşicek doğum, aşırı heyecanlıyım bende ..
Can'ım tabiki al sonuna kadar kullanıcaz ve doğumdan sonrada 30 gün kullanıcaksın diyip duruyo doktorlar sürekli zaten
O zaman eşin saçmalamış biraz Can'ım hangi devirde yaşıyoruz şimdi millet süs pisle doğuruyor çocuğu içinde uhte kalmasın Can'ın neyi istiyorsa yaptır benceCanım tabiki bebeğim sağlıklı olduktan sonra herşey boş para olmasa bende umursamam yani konu hiç para değil hani paramoz var gibi muhabbet yapmak değil maksadım ama geçen 2-3 günde sadece arkadaşlarla gittiğimiz yemeğe oturmaya giderken aldığımz tatlıya bile 400-500 harcamışızdır sadece sanki ben uyduruyorum ilk senden duydum bunları yapmaman bir lütuf değil zaten kimse yapmıyor diyor bana
Benim var. Hemde öyle böyle değil. Ayağa kalkarken cok canımı yakıyor. Yattığımda geçiyor. Soracaktım da ağrıyı nasıl tarif edeyim bilemedim. Zannederim senin bahsettiğin ağrı benim anlatmak istediğim ağrı.Kizlar bisi sorucam hepinizin bacak aralasinda agrilari varmi yoksa sadece bendemi var ustten ustten okudum ama kimse bisi yazmamis korkmaya basladim acaba dogummu yaklasiyor benim
canım doğum sonrası da kullanılıyor hem sezeryan olucaksın demir değerleri düşüyormuşKızlar benim gynoferen demir hapım bitti tekrar alayım mı siz hala kullanıyor musunuz doktora sormayı unuttum
Gözün aydin müjdeli haberlerini bekliyoruz son durumun nasilKizlar benim bu gece suyum geldi.sancim yok ama.suan hastanedeyim ve yatisim yapildi normal dogum olacak insallah bi aksilik cikmazsa.minigim ve benim icin dua edin nolur bir sonra ki mesajim bebegimin dogum mujdesi olsun insallah:)
bi daha uyusan bu sefer normal hale döner mi ki? :) canım belki sen öyle hissediyorsundur ama dönmüyordur. güzel haberler alırsın inş yarınkizlar ben bu sabah salondaki kanepede 2 saat uyumusum Ne zaman kanepede uyusam benim kiz ters donuyor Tekmeleri asagida hissediyorum Artik bu saatten sonra donmez dedim ama bugun yine donmus O kadar yurudum,pilates topunun ustunde oturuyorum ama hala ters Yarin randevumuz var insallah doner Ben de artik kanepede uyumamaya dikkat edicem
Kadın olmak çok zor, hamile bi kadın olmak ayrı zor..
Yarın kontrolüm var hazırlık yapayım dedim, ayna karşısında iki büklüm oldum sekilden şekle girdim işimi halledicem diye, bacaklarım kasıklarım daha da ağrıdı pöffff
Oh maşallah canım, Bi şişko bebiş de senden yani .. Bizimkide 2 gün önce 3650 kg idi, benimkininde kafası 41haftada, haftaya salı günü son muayene olucak, açılma yumuşama falan yoksa sezeryan için gün vericek dr bana, salı gününe kadar bekliyorum bende belki normal yolla gelir diye :s
Çatım benimde normalmiş ama 4 kilo üstünü doğuramazsın çok dikiş vs olur zorlanırsın Dedi bende kabul etmiyorum bu durumu tabiki, beklemenin Bi anlamı yok haftaya da gelmezse paşamız sezeryan olucak
Gece 3te buluşalım canımhiç şaşmadan o saatte tuvalete kalkıyorum ben de göbüşü kaldırmak birkaç dakikami alıyor ama tembellik edeyim tutayim demenin imkanı yok
Aynen aynen bende doğurmucam demiştim.
Doğumun çok yakın
Bende temizlikten gündelikçilere dönmüştüm.
Kandi odamı (annemlerdekini) hazırladım ertesi sabah doğum
Kızlar benim gynoferen demir hapım bitti tekrar alayım mı siz hala kullanıyor musunuz doktora sormayı unuttum
Benim var. Hemde öyle böyle değil. Ayağa kalkarken cok canımı yakıyor. Yattığımda geçiyor. Soracaktım da ağrıyı nasıl tarif edeyim bilemedim. Zannederim senin bahsettiğin ağrı benim anlatmak istediğim ağrı.
Doktoruna sordunmu canim ben unuttum sormayaBenim var. Hemde öyle böyle değil. Ayağa kalkarken cok canımı yakıyor. Yattığımda geçiyor. Soracaktım da ağrıyı nasıl tarif edeyim bilemedim. Zannederim senin bahsettiğin ağrı benim anlatmak istediğim ağrı.
Valla canim afedersin ama vajinam aciyor korkuyorum doum belirtisi dieSorma yaa ne çileli oldu o işler bikaçtane aynayla saatlerce uğraştığım oluyor sonra dedğin gibi bel ağrısı doğrulana kadar canım çıkıyor benh adi şimdi başka işimiz yok yapıyoruz lohusayken naaıl olcak bu işler bide dikişli nakışlı olacaz
Canım suni sancıyla normal doğumu denicekmisin peki kendiliğnden başlamazsa sezeryan kesinmi
Bende 3 te kalkıyorum bendebizim tostoslar anlaşıyor galiba hepimiz aynı saatte kalkıyoruz bende yataktan çıkana kadar canım çıkıyor oyy oyy diye diye dönüyorum
bskn baskn bişi sorcam sana yanlış hatırlamıyorsam sen yazmıştın bazen vajinadan bacaklarıma ani bi batmayla sancı giriyor bi kaç saniye sürüyor sonra tekrarlıyor 5-10 dakka içinde sende de böylemi başlamıştı doğumun
Doğumdan sonrada mutlaka kullanmamız gerekiyormuş canım 3 ay daha en az
Çatı ağrısından bahsediyorsunuz sanırım 2-3 haftadır başladı bende de bebeğin ağırlığı baskı yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?