2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğluma hem limon sıkacaklar hem tuzlayacaklar. Hem soda vereceklermiş. Salata mı benim çocuğum. Herkes saçma sapan seyler söylüyorlar zaten. Bunaldım valla.

kizlar ben bu sabah salondaki kanepede 2 saat uyumusum Ne zaman kanepede uyusam benim kiz ters donuyor Tekmeleri asagida hissediyorum Artik bu saatten sonra donmez dedim ama bugun yine donmus O kadar yurudum,pilates topunun ustunde oturuyorum ama hala ters Yarin randevumuz var insallah doner Ben de artik kanepede uyumamaya dikkat edicem

Arkadasim uzme kendini bu kadar. Erkekler gercekten boyle seyleri bilmeyebiliyor. Bilen goren vardir tabi ama cogunun boyle seylerden anladigini dusunmuyorum. Anlasalar bile cok gereksiz geliyor onlara.
bebegime bi kiyafet alirim ben defalarca bakar duygulanirim esim hmmm guzelmis der gecer.
Heves ettim lohusa terligimi kendim susledim nasil olmus diye gosterdim. Gulumseyerek guzel diyo ama anliyorum yani suslu olmadan olmuyormu bakisi atiyor. Biz bu aralar cok hassasiz eslerimizde biraz dusuncesiz sagolsun.
Benim esimde herseye bukadar aglamayi nasil basariyorsun diyor. Hamileyim diyorum herkes hamile oluyo diyor. Inanin 9 ay boyunca ne bu hamileligimde ne digerinde naz yapmadim kendi isimi kendim yaptim. Cevremde hamile oldugunu ogrendigi andan itibaren hic sorunu olmadanda 9 ay yatan okadar cok insan varki. Cocuguna kocasina yemek bile yapmayan o kadar tanidigim var ki.
Ama benim birseye duygulanip aglamam bile batiyor adama.
Yani demem o ki biz duygusal onlar dusuncesizler. Ister istemez takiyoruz kafaya ama biraz daha mantikli dusunsek onlarin bazi soyledikleride aslinda gercek olanlar.
Sadece bize biraz daha kibarca aktarsalar daha iyi olur ama napalim erkekler sonucta odunluk var genlerinde

Canım bu tür konular hemen hemen her anne baba adayı arasında olur. Bizler kadar onlarda endişeli ve şaşkınlar. Sende diyosun eşinin normalde böyle bi yapısı olmadığını, o yüzden heycanına stresine ver. Bunları kafana takıp Ne kendini, ne eşini, nede bebeğini üzme. Bi kucağımıza alalım. Herşey oluruna varacaktır :)

Selam kızlar temizlik bitti ama bende bittim ev dip köşe tertemiz oldu çok şükür artık doğurabilirim birde tuzlamadan bahsedilmiş ben oğlumu kesin tuzlayacam çünkü alerjilere isiliklere karşı koruyor bebeği birde bebekler ilk gün yıkanmadığı için kokuyor ister istemez o kokuyuda alıyor

O zaman eşin saçmalamış biraz Can'ım hangi devirde yaşıyoruz şimdi millet süs pisle doğuruyor çocuğu içinde uhte kalmasın Can'ın neyi istiyorsa yaptır bence

Kizlar bisi sorucam hepinizin bacak aralasinda agrilari varmi yoksa sadece bendemi var ustten ustten okudum ama kimse bisi yazmamis korkmaya basladim acaba dogummu yaklasiyor benim

Kizlar bisi sorucam hepinizin bacak aralasinda agrilari varmi yoksa sadece bendemi var ustten ustten okudum ama kimse bisi yazmamis korkmaya basladim acaba dogummu yaklasiyor benim
Benim var. Hemde öyle böyle değil. Ayağa kalkarken cok canımı yakıyor. Yattığımda geçiyor. Soracaktım da ağrıyı nasıl tarif edeyim bilemedim. Zannederim senin bahsettiğin ağrı benim anlatmak istediğim ağrı.

bi daha uyusan bu sefer normal hale döner mi ki? :) canım belki sen öyle hissediyorsundur ama dönmüyordur. güzel haberler alırsın inş yarın

Sorma yaa ne çileli oldu o işler bikaçtane aynayla saatlerce uğraştığım oluyor sonra dedğin gibi bel ağrısı doğrulana kadar canım çıkıyor ben h adi şimdi başka işimiz yok yapıyoruz lohusayken naaıl olcak bu işler bide dikişli nakışlı olacaz

Canım suni sancıyla normal doğumu denicekmisin peki kendiliğnden başlamazsa sezeryan kesinmi

Gece 3te buluşalım canım hiç şaşmadan o saatte tuvalete kalkıyorum ben de göbüşü kaldırmak birkaç dakikami alıyor ama tembellik edeyim tutayim demenin imkanı yok

Bende 3 te kalkıyorum bende bizim tostoslar anlaşıyor galiba hepimiz aynı saatte kalkıyoruz bende yataktan çıkana kadar canım çıkıyor oyy oyy diye diye dönüyorum

Aynen aynen bende doğurmucam demiştim.

Doğumun çok yakın
Bende temizlikten gündelikçilere dönmüştüm.
Kandi odamı (annemlerdekini) hazırladım ertesi sabah doğum

bskn baskn bişi sorcam sana yanlış hatırlamıyorsam sen yazmıştın bazen vajinadan bacaklarıma ani bi batmayla sancı giriyor bi kaç saniye sürüyor sonra tekrarlıyor 5-10 dakka içinde sende de böylemi başlamıştı doğumun

Kızlar benim gynoferen demir hapım bitti tekrar alayım mı siz hala kullanıyor musunuz doktora sormayı unuttum

Doğumdan sonrada mutlaka kullanmamız gerekiyormuş canım 3 ay daha en az

Çatı ağrısından bahsediyorsunuz sanırım 2-3 haftadır başladı bende de bebeğin ağırlığı baskı yapıyormuş

Sali gunu sezeryanla alacagim dedi riske atmam bebegi diyor tansiyon yuzunden suni sanci verip bebegi riske atamam dedi illa normal dogum olsun diye sezeryanda karar kildi.

Sali gunu sezeryanla alacagim dedi riske atmam bebegi diyor tansiyon yuzunden suni sanci verip bebegi riske atamam dedi illa normal dogum olsun diye sezeryanda karar kildi.basaktanesi

Valla canim afedersin ama vajinam aciyor korkuyorum doum belirtisi die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…