Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Nasılsınız kızlar?
Artık haftada 1 nst ye giriyorum.sezeryan olacak ama herşey yolunda mı diye bakıyor doktor.
Bugün doğumhanede girdim nstye ve 30 dk 3 normal doğuma şahit oldum.
Sancı çekip çekip pıt diye doğuruverdiler
Maşallah.
Bir tane bayan ilki sezeryanmış 2.ye sancı çekiyordu ,hemşireye lütfen eşime söyleyin beni özele götürsün sezeryan olmak istiyorum Dedi.hemşirede doğum başladı yolda doğurursun diye oyaladı.
Kendimi gördüm valla,ben de olsa aynı şekil derdim.
Bu arada bebeğim kilo almıyor sanırım doktor normal Dedi ama ölçümleri geçmiş haftalara göre.kafam takıldı döne döne sordum doktora normal diyor.
Dinlenemiyorum tabi oğlumla birlikte olmuyor.
Allah sağlık versin,hayırlısı olsun diyelim inşallah.
ben yaşadım bendün çatı muayenesi oldum bugün öğleden beri sümüksü kahverengi akıntım var doktoru aradım nişan olabilir sancın olursa hemen gel dedi şimdilik bir şeyim yok ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum aşırı gerginlik üzerimde dünden beri zaten var ve birde 24 saat temizlik yapasım var aranızda bana benzer şeyler hisseden yada yaşayan var mı![]()
ay canım uya çok az kalmış seninAyy kızlar ben çok feci duygusallaştım.Şurda doğuma 5 gün kaldı ama bende tuhaf bir ruhsal haldeyim.beni en iyi siz anlarsınız.Hem dogsun istiyorum hemde sanki doğumdan sonra elimden alacaklarmış gibi saçma sapan bir duyguya kapıldım hiç doğurasım yok oyüzden hep karnımda kalsın istiyorumhamileliği çok sevdim sanırım haftaya bugün kızım kucağımda olmuş olacak ama karnımdaki halinide özlicem sanırım
ayy aman işte böyle saçma duyggular içindeyimm.
hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
![]()
OOOOOO Siz kasilmayi bende görun doktorum bile sokta kasilmanin her turlusu mevcut ama cok sukur daga dogurmadim,yani heesey Yaradanda bitiyor kizlar kendinizi fazla dinlemeyin derim,zaten artik hemen hemen hepimize kara gorundu sayilir
Cnm bende o aylardır var bebek ağırlık yapıyo normal dedi drSlm kizlar bir kac gundur dis genital organin kemiginde agri var ayakta cok kalinca yuruyunce artiyo.gece yatakta donerken batiyo.bunu yasayan varmi aranizda.acaba neden oluyor.
Cnm çatı muayenesi nasıldı benimde pazartesi günü olucakda merak ediyorumAynen valla kendimi dinlemiyorum artık :))
Dün çatı muayenesi oldum bende dr 2 gün kahverengi akıntın gelebilir korkma Dedi nişan falan sanma Dedi, bende o akıntı bile yok allahım Nasıl Bi vücudum var millet çatı muayenesinden sonra doğum bile yapıyo:))))
Sol kasığım ağrıyıp durdu bugün sadece tek belirtim o :)
EE canım haftaya da okula gitmeň gerek miyor muydu ? Ben haftaya da gidecem sonra izne ayrilacamevet canım bi grup arkadaş burdan ayrılıp kendi gruplarını kurmak istediler. Ben yetişemiyorum her bir tarafa burda keyfim yerinde hareketlerde azalma olabilirmiş yeri daraldığından ben de son zamanlar kendini zorladım bebek de yavaşlayınca endişe ettim. Benim bebek de sanırım uyku sürelerini artırdı daha önce hiç durmayan bebek saatlerce hareketsiz sonra bi başlıyor yine kaymalar dönmeler hareketler eski şiddetinde. E artık yerleri de daraldığından normal öyle geniş geniş hareket yapamayacaklar
ben de son hafta canım haftaya gitmeyeceğim ama şişlikler son dört beş gündür bende de bariz arttı sabah kalktığımdan itibaren şişliği hissediyorum tansiyonum normal çıktı benim inşallah bu durumda normaldir
Canım benim yaaa,kiyamam sana ..ben de son bir haftadır seninle aynı dusundeydim.dün bebeğin beşiğini almaya gidevektik. Eşim de biraz bekle.bebeğe birşey olmasından korkuyorum.seni de korkutmak istemiyorum ama ben beşiğe bakıp aglamani istemiyorum demişti. Eşim öyle söyleyince ağlamaya başladım...ama şunu biliyorum ki Allah ne verdiyse hayirlisini versin.icimizi hiç karartmayalim.ikimizin doğumuna da az kaldı.bol bol dua edelim.kuran dinleyelim netten.inan cooookkk rahatliyorsun öyle...sen hiç canını sıkma.öyle de düşünme.Allah buyuk...merak etme senin de diğer annecikler gibi hayırlı haberlerini alacaz Allahın izniyle cankuuuuuusss :)Bn hic iyi degilim surekli agliorum icim acio bebegimi kucagima alamicakmisim hic dogum yapamicakmisim gbi hissediroum hep aglamakli halim var kendi icime kapandim kimsegle konusmak istemiorum uyku denen sey zaten bi aydir yok hic hazir hissetmiorum kendimi cok caresiz hissediorum kendimi hepimuzin sikintilari artti onlardan oldgu dusunmuorum cunku hic sikayet etmedim kizim iyi olsun saglikli.olsun dedim cok agrilarim oluo nst de sanci da cikio ama duzenli deil dogum.icin yeterli deil . Kafam bombos sanki dusunemuorum saglikli bana bi akil berin pskologa mi gtmeliyim
Bende de o.ağrı var canım.çok agriyo hem de.uzansam hafif kimildasam agriyor.hatta sağ bacağın eklem yeri var ya vajinanın kenarı orasi da çok agriyor.bacagimi hafif kaldirsam ağrıdan ölüyorum. Sanki çok yuruyus yapmisim da hamlanmisim gibi.insan korkuyor erken doğum mu diye..Slm kizlar bir kac gundur dis genital organin kemiginde agri var ayakta cok kalinca yuruyunce artiyo.gece yatakta donerken batiyo.bunu yasayan varmi aranizda.acaba neden oluyor.
canim evet bebislerimizin yeri daraldiGünaydınnn
dahasakindahasuskun canım aslında aylar önce sadece bu topik vardı herkes burdaydı ama sonra tartışmalar anlaşamamalar, yanlış anlaşılmalar derken grup grup dağıldı herkes bizde kaldık burda devam ediyoruz tatlı yolculuğumuza arkadaşlarımızla :))
Dr kontrolü için de bende her hafta gidiyorum artık, her gittiğimde mutlaka kordon kan akışına, bebeğin genel kontrolüne kilo vs herşeye bakıyo ayrıntılı canım, hareketleri de yeri daraldığı için hareketler azalabilir demişti doktorum, benim oğlum çok yaramaz olucağı için karnımı yırtmak için çabalıyor hala :) yerinin darlığından haberi yok benimkinin :))))
Bilmiomki canim nst ye giriom her hafta ama gecen hafta ultrosona almadıAmin cnm inş. Niye 1 hft bakılıp 1hft bakilmayacak ultrason zararlı mi ki?
Arkadasim cok normal tuhaf duygular icinde olman. Bende bir an once dogsun diye sabirsizlaniyorum.Ayy kızlar ben çok feci duygusallaştım.Şurda doğuma 5 gün kaldı ama bende tuhaf bir ruhsal haldeyim.beni en iyi siz anlarsınız.Hem dogsun istiyorum hemde sanki doğumdan sonra elimden alacaklarmış gibi saçma sapan bir duyguya kapıldım hiç doğurasım yok oyüzden hep karnımda kalsın istiyorumhamileliği çok sevdim sanırım haftaya bugün kızım kucağımda olmuş olacak ama karnımdaki halinide özlicem sanırım
ayy aman işte böyle saçma duyggular içindeyimm.
hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
![]()
Evet canim en canli topik bu. Saglikli olsunda bebislerimiz. Allaha emanet olalim hepimiz ve tatli bebislerimizevet canım bi grup arkadaş burdan ayrılıp kendi gruplarını kurmak istediler. Ben yetişemiyorum her bir tarafa burda keyfim yerinde hareketlerde azalma olabilirmiş yeri daraldığından ben de son zamanlar kendini zorladım bebek de yavaşlayınca endişe ettim. Benim bebek de sanırım uyku sürelerini artırdı daha önce hiç durmayan bebek saatlerce hareketsiz sonra bi başlıyor yine kaymalar dönmeler hareketler eski şiddetinde. E artık yerleri de daraldığından normal öyle geniş geniş hareket yapamayacaklar
Evet canim ihmal etme insallah önemsiz bir seydirTamm canım drumu aradum ulasamadım bi daha arycam
evet gerekiyor ama ben aile hekiminden rapor alıcam soğuk algınlığı gibi felan. çalışabilir raporu etkilemiycek yani. sonraki hafta çarşamba 2 marta geliyor 37 bitmiş oluyor ama çarşambayı beklemeden pazartesi gidip çalışamaz raporu almayı düşünüyorum çünkü kontrol zamanımı azıcık geçirmiş olucam zaten daha fazla ertelemek istemedim. 3 gün de eksik olsun bi şey olmazEE canım haftaya da okula gitmeň gerek miyor muydu ? Ben haftaya da gidecem sonra izne ayrilacam
aman beşiğe gelene kadar bakıp ağlanacak bi sürü eşyası var minişlerin. ki birşeye de gerek yok ağlatması için. zaten yeterince üzücü bir durum. Allah kimseye yaşatmasın çok zor. hele bu saatten sonra. hepimiz sağlıkla kavuşcaz inşallah.Canım benim yaaa,kiyamam sana ..ben de son bir haftadır seninle aynı dusundeydim.dün bebeğin beşiğini almaya gidevektik. Eşim de biraz bekle.bebeğe birşey olmasından korkuyorum.seni de korkutmak istemiyorum ama ben beşiğe bakıp aglamani istemiyorum demişti. Eşim öyle söyleyince ağlamaya başladım...ama şunu biliyorum ki Allah ne verdiyse hayirlisini versin.icimizi hiç karartmayalim.ikimizin doğumuna da az kaldı.bol bol dua edelim.kuran dinleyelim netten.inan cooookkk rahatliyorsun öyle...sen hiç canını sıkma.öyle de düşünme.Allah buyuk...merak etme senin de diğer annecikler gibi hayırlı haberlerini alacaz Allahın izniyle cankuuuuuusss :)