• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim annem uzakta :( :( üstelik bazi komsu veya akrabalar oturmaya gelmek istiyorlar ben de hastayim diyorum inşallah ayip olmuyordur..

Merhaba,
Nasılsınız kızlar?
Artık haftada 1 nst ye giriyorum.sezeryan olacak ama herşey yolunda mı diye bakıyor doktor.
Bugün doğumhanede girdim nstye ve 30 dk 3 normal doğuma şahit oldum.
Sancı çekip çekip pıt diye doğuruverdiler
Maşallah.
Bir tane bayan ilki sezeryanmış 2.ye sancı çekiyordu ,hemşireye lütfen eşime söyleyin beni özele götürsün sezeryan olmak istiyorum Dedi.hemşirede doğum başladı yolda doğurursun diye oyaladı.
Kendimi gördüm valla,ben de olsa aynı şekil derdim.
Bu arada bebeğim kilo almıyor sanırım doktor normal Dedi ama ölçümleri geçmiş haftalara göre.kafam takıldı döne döne sordum doktora normal diyor.
Dinlenemiyorum tabi oğlumla birlikte olmuyor.
Allah sağlık versin,hayırlısı olsun diyelim inşallah.

Canım geçmişi okudysan bende bu kilo meselesini yaşadım 2bucuk haftada bebeğim hiç kilo almamıştı drum beslenmesi durdu diye sezeryana alcaktı ama 1 hafta bekledik belki kilo almaya başlar diye çook dikkat ettim sırf onun için yedim diyebilirim ve sonuç 2 haftada yarım kilo aldı çok şükür:KK51: sende de aynı sorun varsa sadece beslenmene dikkat et canını sıkma benim moralim çok bozulmuştu bebeğime kavuşcam diye sevinemiyordum bile ama artık normale döndü

dün çatı muayenesi oldum bugün öğleden beri sümüksü kahverengi akıntım var doktoru aradım nişan olabilir sancın olursa hemen gel dedi şimdilik bir şeyim yok ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum aşırı gerginlik üzerimde dünden beri zaten var ve birde 24 saat temizlik yapasım var aranızda bana benzer şeyler hisseden yada yaşayan var mı :110:
ben yaşadım ben :KK45: çatı muayenesinden sonra 48 saat içinde olabilirmiş bende de oldu ama şeffaf renkte kütle gibi bişey düştü jöle kıvamında:KK48:
dr tekrar muayebe etti ben böyle anlatınca ağrın sancın olursa doğum bailayabilir kendini dinle dedi okadar seninde yakındır ama 2 hafta da sürebilir. Temizlik konusunda aynısını yaşadım nişan geldi gece sabah chiç kimseye haber vermeden akşama kadar deli gibi temizlik yaptım gece ağrıdan zor uyudum:confused:

Ayy kızlar ben çok feci duygusallaştım.Şurda doğuma 5 gün kaldı ama bende tuhaf bir ruhsal haldeyim.beni en iyi siz anlarsınız.Hem dogsun istiyorum hemde sanki doğumdan sonra elimden alacaklarmış gibi saçma sapan bir duyguya kapıldım hiç doğurasım yok oyüzden hep karnımda kalsın istiyorum:KK61:hamileliği çok sevdim sanırım haftaya bugün kızım kucağımda olmuş olacak ama karnımdaki halinide özlicem sanırım:KK43: ayy aman işte böyle saçma duyggular içindeyimm.:KK23:hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah:KK36:
ay canım uya çok az kalmış senin :KK36: nasıl heyecanlısındır şimdi. Bende aynı duygular içindeyim önceden diyordumki som haftalara girsem hemen o günler gelsede geçse ama şimdi bazen bu zamanlar çabuk geçmesin istiyorum hazır değilim gibi şeyler düşünüyorum. o_O

OOOOOO Siz kasilmayi bende görun doktorum bile sokta kasilmanin her turlusu mevcut ama cok sukur daga dogurmadim,yani heesey Yaradanda bitiyor kizlar kendinizi fazla dinlemeyin derim,zaten artik hemen hemen hepimize kara gorundu sayilir

Aynen valla kendimi dinlemiyorum artık :))
Dün çatı muayenesi oldum bende dr 2 gün kahverengi akıntın gelebilir korkma Dedi nişan falan sanma Dedi, bende o akıntı bile yok allahım Nasıl Bi vücudum var millet çatı muayenesinden sonra doğum bile yapıyo :p :))))
Sol kasığım ağrıyıp durdu bugün sadece tek belirtim o :)

bende izine ayrıldım zaman gecmıyor hersey hazır oldu artık hayırlısıyla kızım zamanında gelsin ins :) haftayaya dort gozle beklıom sezeryan mı normal mı karar anı

Aynen valla kendimi dinlemiyorum artık :))
Dün çatı muayenesi oldum bende dr 2 gün kahverengi akıntın gelebilir korkma Dedi nişan falan sanma Dedi, bende o akıntı bile yok allahım Nasıl Bi vücudum var millet çatı muayenesinden sonra doğum bile yapıyo :p :))))
Sol kasığım ağrıyıp durdu bugün sadece tek belirtim o :)
Cnm çatı muayenesi nasıldı benimde pazartesi günü olucakda merak ediyorum

evet canım bi grup arkadaş burdan ayrılıp kendi gruplarını kurmak istediler. Ben yetişemiyorum her bir tarafa burda keyfim yerinde hareketlerde azalma olabilirmiş yeri daraldığından ben de son zamanlar kendini zorladım bebek de yavaşlayınca endişe ettim. Benim bebek de sanırım uyku sürelerini artırdı daha önce hiç durmayan bebek saatlerce hareketsiz sonra bi başlıyor yine kaymalar dönmeler hareketler eski şiddetinde. E artık yerleri de daraldığından normal öyle geniş geniş hareket yapamayacaklar

ben de son hafta canım haftaya gitmeyeceğim ama şişlikler son dört beş gündür bende de bariz arttı sabah kalktığımdan itibaren şişliği hissediyorum tansiyonum normal çıktı benim inşallah bu durumda normaldir
EE canım haftaya da okula gitmeň gerek miyor muydu ? Ben haftaya da gidecem sonra izne ayrilacam

Bn hic iyi degilim surekli agliorum icim acio bebegimi kucagima alamicakmisim hic dogum yapamicakmisim gbi hissediroum hep aglamakli halim var kendi icime kapandim kimsegle konusmak istemiorum uyku denen sey zaten bi aydir yok hic hazir hissetmiorum kendimi cok caresiz hissediorum kendimi hepimuzin sikintilari artti onlardan oldgu dusunmuorum cunku hic sikayet etmedim kizim iyi olsun saglikli.olsun dedim cok agrilarim oluo nst de sanci da cikio ama duzenli deil dogum.icin yeterli deil . Kafam bombos sanki dusunemuorum saglikli bana bi akil berin pskologa mi gtmeliyim
Canım benim yaaa,kiyamam sana ..ben de son bir haftadır seninle aynı dusundeydim.dün bebeğin beşiğini almaya gidevektik. Eşim de biraz bekle.bebeğe birşey olmasından korkuyorum.seni de korkutmak istemiyorum ama ben beşiğe bakıp aglamani istemiyorum demişti. Eşim öyle söyleyince ağlamaya başladım...ama şunu biliyorum ki Allah ne verdiyse hayirlisini versin.icimizi hiç karartmayalim.ikimizin doğumuna da az kaldı.bol bol dua edelim.kuran dinleyelim netten.inan cooookkk rahatliyorsun öyle...sen hiç canını sıkma.öyle de düşünme.Allah buyuk...merak etme senin de diğer annecikler gibi hayırlı haberlerini alacaz Allahın izniyle cankuuuuuusss :)

Slm kizlar bir kac gundur dis genital organin kemiginde agri var ayakta cok kalinca yuruyunce artiyo.gece yatakta donerken batiyo.bunu yasayan varmi aranizda.acaba neden oluyor.
Bende de o.ağrı var canım.çok agriyo hem de.uzansam hafif kimildasam agriyor.hatta sağ bacağın eklem yeri var ya vajinanın kenarı orasi da çok agriyor.bacagimi hafif kaldirsam ağrıdan ölüyorum. Sanki çok yuruyus yapmisim da hamlanmisim gibi.insan korkuyor erken doğum mu diye..

Günaydınnn :KK68:
dahasakindahasuskun dahasakindahasuskun canım aslında aylar önce sadece bu topik vardı herkes burdaydı ama sonra tartışmalar anlaşamamalar, yanlış anlaşılmalar derken grup grup dağıldı herkes bizde kaldık burda devam ediyoruz tatlı yolculuğumuza arkadaşlarımızla :))
Dr kontrolü için de bende her hafta gidiyorum artık, her gittiğimde mutlaka kordon kan akışına, bebeğin genel kontrolüne kilo vs herşeye bakıyo ayrıntılı canım, hareketleri de yeri daraldığı için hareketler azalabilir demişti doktorum, benim oğlum çok yaramaz olucağı için karnımı yırtmak için çabalıyor hala :) yerinin darlığından haberi yok benimkinin :))))
canim evet bebislerimizin yeri daraldi
Bende topigi takip ediyordum uye degildim firsat buldukca okuyordum.

Ayy kızlar ben çok feci duygusallaştım.Şurda doğuma 5 gün kaldı ama bende tuhaf bir ruhsal haldeyim.beni en iyi siz anlarsınız.Hem dogsun istiyorum hemde sanki doğumdan sonra elimden alacaklarmış gibi saçma sapan bir duyguya kapıldım hiç doğurasım yok oyüzden hep karnımda kalsın istiyorum:KK61:hamileliği çok sevdim sanırım haftaya bugün kızım kucağımda olmuş olacak ama karnımdaki halinide özlicem sanırım:KK43: ayy aman işte böyle saçma duyggular içindeyimm.:KK23:hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah:KK36:
Arkadasim cok normal tuhaf duygular icinde olman. Bende bir an once dogsun diye sabirsizlaniyorum.
Benim 2. Oglum olacak Allahin izniyle. Bebegin bi dogsun hamilelik aklina gelmeyecek insan gozunu ayiramiyor bebegin ustünden. Ne uykusuz geceler ne gaz sancilari ne aglamalari ne dogum sancilari hicbiri umrunda olmayacak. Bu zamana kadar neredeydin sen diyeceksin. :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
bebeginizle gecirdiginiz her anin tadini cikarin. Insan lohusayken etrafindakilerin soylediklerine yaptiklarina cok takiliyor kucuk seylere aldiris etmeyin duymazliktan gelin. Bebeginize odaklanin cunku o kadar cabuk buyuyorlar ki hic anlamiyorsunuz. Sadece fotograflara bakinca insanin kafasina dank ediyor.
Benim buyuk oglum 4 bucuk yasinda oldu. Daha dun gibiydi elimizde cantalar doguma gittigimiz gun. Ama allahin izniyle simdi 2. Cocugumun dogumuna gidicem. Zaman nasil geciyor anlamiyor insan.
Herseyin yeri zamani ayri. Anin tadini cikarin diye bosuna demiyorlar. Hamileyken hamileligin, dogdugu zaman anneligin tadini cikarmak lazim. :KK61::KK61:
Ayyy ne cok uzattim ama kusura bakmayin duygusallastim yine yaaa :KK61:
Allah hepimize saglikla kolaylikla bebeklerimizi kucagimiza almayi sonrasinda da hayirli evlat olarak yetistirebilmeyi nasip etsin (amin)

evet canım bi grup arkadaş burdan ayrılıp kendi gruplarını kurmak istediler. Ben yetişemiyorum her bir tarafa burda keyfim yerinde hareketlerde azalma olabilirmiş yeri daraldığından ben de son zamanlar kendini zorladım bebek de yavaşlayınca endişe ettim. Benim bebek de sanırım uyku sürelerini artırdı daha önce hiç durmayan bebek saatlerce hareketsiz sonra bi başlıyor yine kaymalar dönmeler hareketler eski şiddetinde. E artık yerleri de daraldığından normal öyle geniş geniş hareket yapamayacaklar
Evet canim en canli topik bu. Saglikli olsunda bebislerimiz. Allaha emanet olalim hepimiz ve tatli bebislerimiz

Bütün ağrılara sızılara katılıyorum...halen çalışıyorum ama bana çok zor geliyo artık...son 3 gün ...inşallah ondan sonra evdeyim ama bazen doğum yapacakmışım gibi geliyor ...

EE canım haftaya da okula gitmeň gerek miyor muydu ? Ben haftaya da gidecem sonra izne ayrilacam
evet gerekiyor ama ben aile hekiminden rapor alıcam soğuk algınlığı gibi felan. çalışabilir raporu etkilemiycek yani. sonraki hafta çarşamba 2 marta geliyor 37 bitmiş oluyor ama çarşambayı beklemeden pazartesi gidip çalışamaz raporu almayı düşünüyorum çünkü kontrol zamanımı azıcık geçirmiş olucam zaten daha fazla ertelemek istemedim. 3 gün de eksik olsun bi şey olmaz

Canım benim yaaa,kiyamam sana ..ben de son bir haftadır seninle aynı dusundeydim.dün bebeğin beşiğini almaya gidevektik. Eşim de biraz bekle.bebeğe birşey olmasından korkuyorum.seni de korkutmak istemiyorum ama ben beşiğe bakıp aglamani istemiyorum demişti. Eşim öyle söyleyince ağlamaya başladım...ama şunu biliyorum ki Allah ne verdiyse hayirlisini versin.icimizi hiç karartmayalim.ikimizin doğumuna da az kaldı.bol bol dua edelim.kuran dinleyelim netten.inan cooookkk rahatliyorsun öyle...sen hiç canını sıkma.öyle de düşünme.Allah buyuk...merak etme senin de diğer annecikler gibi hayırlı haberlerini alacaz Allahın izniyle cankuuuuuusss :)
aman beşiğe gelene kadar bakıp ağlanacak bi sürü eşyası var minişlerin. ki birşeye de gerek yok ağlatması için. zaten yeterince üzücü bir durum. Allah kimseye yaşatmasın çok zor. hele bu saatten sonra. hepimiz sağlıkla kavuşcaz inşallah.

2mart çarşamba 37 yı bitirmiş olmuyoruz ki 37 ye girmiş oluyoruz ama öyle değil mi ?bi de sen niye rapor alacan ki yol mu yoruyor ?

Back
X