• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet gerekiyor ama ben aile hekiminden rapor alıcam soğuk algınlığı gibi felan. çalışabilir raporu etkilemiycek yani. sonraki hafta çarşamba 2 marta geliyor 37 bitmiş oluyor ama çarşambayı beklemeden pazartesi gidip çalışamaz raporu almayı düşünüyorum çünkü kontrol zamanımı azıcık geçirmiş olucam zaten daha fazla ertelemek istemedim. 3 gün de eksik olsun bi şey olmaz

Rapor aldigin gunleri dogum sonrasina aktaramiyosun ama

2mart çarşamba 37 yı bitirmiş olmuyoruz ki 37 ye girmiş oluyoruz ama öyle değil mi ?bi de sen niye rapor alacan ki yol mu yoruyor ?
pardon yanlış söyledim canım. 37 e giricez. okulum uzak her gün iki sat üç saat ders için gitmek çok saçma geliyor.araba kullanıyyorum ama riskli ani hareket yapma riski emniyet kemerinin sıkması riski trafiğin stresi felan hertürlü risk. bi de dönem başında bi iki hafta daha gelicem dedimidareye arkadaşlara herkes dört gözle gitmemi bekliyormuş gibi hergün beni görünce yine mi geldin sen diyorlar artık sıkıldım. bugün öğrenciler de çok strese soktu beni ben nasıl katlanmışım bunlara bir dönem doğum izni olmasa bi dönem dahaa ne yaparmışım. velhasıl aile hekimiinden rica edicem verir inş keyfi me bakcam. bence sende dene. senin okulunda uzakmış ve otobüsle gitmek de zor. arkadaşların dediğiine göre bu önce alınan rapor doğum iznini etkilemiyornuş

Rapor aldigin gunleri dogum sonrasina aktaramiyosun ama
geçenlerde doğum yaapan arkadaşım a sordum o da faranjit olmuştu. doğumdan sora ona verilen raporda yani okula teslim ettiği raporrda hiç ondan bahsetmiyormuş sadece şu tarihte doğum yapmıştır doğumdan önce çalıştığı şuu kkadar hafta doğum sonrasına aktaruılldığında şu tarihe kadar raporludur gibi bişeyler yazıyormuş. bilmiyorum artık saymzlarsa bi beş gün raporum boşa gitmiş olur seminerin son haftası bi rapor daha alırım saymazlarsa diye düşündüm.

pardon yanlış söyledim canım. 37 e giricez. okulum uzak her gün iki sat üç saat ders için gitmek çok saçma geliyor.araba kullanıyyorum ama riskli ani hareket yapma riski emniyet kemerinin sıkması riski trafiğin stresi felan hertürlü risk. bi de dönem başında bi iki hafta daha gelicem dedimidareye arkadaşlara herkes dört gözle gitmemi bekliyormuş gibi hergün beni görünce yine mi geldin sen diyorlar artık sıkıldım. bugün öğrenciler de çok strese soktu beni ben nasıl katlanmışım bunlara bir dönem doğum izni olmasa bi dönem dahaa ne yaparmışım. velhasıl aile hekimiinden rica edicem verir inş keyfi me bakcam. bence sende dene. senin okulunda uzakmış ve otobüsle gitmek de zor. arkadaşların dediğiine göre bu önce alınan rapor doğum iznini etkilemiyornuş
A amber88 doğum iznini etkiler diyor. İyice öğren öyle rapor al..

Cnm çatı muayenesi nasıldı benimde pazartesi günü olucakda merak ediyorum

Doktora göre değişiyor galiba Can'ım benim Bi arkadaşımın 4 parmağını sokmuş içeriye ve çok canı yanmış kanaması falan olmuş hatta lekelenmesi, benim doktor da 2 parmağıyla yaptı içeriye doğru bastırdı hafif hafif hiç kasmadım kendimi o yüzden o kısım çok kolay geçti, eliyle sağa sola ittirirek baktı kemiklere yani, sonra da avucunun içiyle vajinaya bastırdı bütün gücüyle ne yaptı anlayamadım o kısmı :s sadece o son yaptığı harekette Can'ım yandı biraz kemiklerime bastırdı yani, ojun dışında Parmaklarını sokup bakarken hiç Can'ım yanmadı kendimi kazmadığım için Can'ım sende hiç kasma kendini bakma bile hatta hemen bitiyo zaten 1-2 dk sürüyo

geçenlerde doğum yaapan arkadaşım a sordum o da faranjit olmuştu. doğumdan sora ona verilen raporda yani okula teslim ettiği raporrda hiç ondan bahsetmiyormuş sadece şu tarihte doğum yapmıştır doğumdan önce çalıştığı şuu kkadar hafta doğum sonrasına aktaruılldığında şu tarihe kadar raporludur gibi bişeyler yazıyormuş. bilmiyorum artık saymzlarsa bi beş gün raporum boşa gitmiş olur seminerin son haftası bi rapor daha alırım saymazlarsa diye düşündüm.

Belki hastalik raporu falan sisteme islenmemis olabilir. Ben de 9 subatta izne ayrildim. Subatta hic calismayayim yıllık izin kullanayim diye dusunmustum ama yillik izin bile dogum sonrasina eklenmiyormus. Fiili calismak gerekiyormuş 32-37 arasini,aktarılması icin. Ogretmenlerin 15 tatil vs gibi donemlerdeki izinlerinin aktarilmiyor olusunun da sebebi bu olsa gerek.

Kızlarrr doğumları tebrik ederiiiim. Darısı başımıza sağlıkla inşallah :) ben de geç kaldım belki ama çantamı hazırlıyorum işte bebeğin kıyafetlerini yıkadık kurusun annem ütüleyecek. Evi süsleri hazırlamak lazım artkk ne olur ne olmaz diyerekten. Haftaya beni nstye başlatacak dr. 35. Hafta doluyo. Ama vajina ve sanki makat ağrısı olmazsa olmazım oldu. Bakalım haftaya kadar her şey normal sorunsuz gidecek mi. Bi de uyuyamıyorum valla dönmek yatmak çok zor. Mefes darlığı çarpıntı. Allah hepimizin yardımcısı olsun valla
amin :)
bende hazırlayamadım daha çantayı..yalnız değilsin :)

Doktora göre değişiyor galiba Can'ım benim Bi arkadaşımın 4 parmağını sokmuş içeriye ve çok canı yanmış kanaması falan olmuş hatta lekelenmesi, benim doktor da 2 parmağıyla yaptı içeriye doğru bastırdı hafif hafif hiç kasmadım kendimi o yüzden o kısım çok kolay geçti, eliyle sağa sola ittirirek baktı kemiklere yani, sonra da avucunun içiyle vajinaya bastırdı bütün gücüyle ne yaptı anlayamadım o kısmı :s sadece o son yaptığı harekette Can'ım yandı biraz kemiklerime bastırdı yani, ojun dışında Parmaklarını sokup bakarken hiç Can'ım yanmadı kendimi kazmadığım için Can'ım sende hiç kasma kendini bakma bile hatta hemen bitiyo zaten 1-2 dk sürüyo
Ben çok kasıyorum smear de bile canım acıyor ama o kadar çok smear verdim o kadar çok alttan muayene oldum ki onu takmiyorum ama elini parmağını sokuyorsa o kötü işte benim çok canım yanar.

Sen baya fazla almışsın:) off ben de mi bikaç tane daha alsaydım ki. Aldığım süt sağma makinasının yedek biberonlarına da güvendim açıkcası.Dr. Brownslarda da aklım kalmadı değil belki ondan alırım bitane de. Bakalım kararsızım hala.
bn evet bıraz fazla aldım..ama kullnmazsam hediye veririm insanlara..indirim güzeldi ondan aldım..

ben sadece bi tane nuk cam biberon aldım. küçük ama kaç ml bilmiyoruum sırf ihtiyaç olursa el altında bulunsun diye. gidişata da bakılır zamanla ihtiyaç oldukça alınır diye düşünüyorum. TheTudors TheTudors arkadaş sen ne kadar çok almışsın hakkaten :) tedarikli gördüm seni.
buldumcuk oldun indirim görünce :) olmadı eşe dosta hediye veririm..katkım olur :)

Hakkında hayırlısı olsun canım hangisi sen ve bebeğin için iyi ise o gerçekleşir inşallah. So.a yaklaştıkça bende Bi heyecan var anlatamam hep korkuyorum bi aksilik olacak diye benimki tüp bebek o ondan dolayı.
RABBİM yardımcın olsun..ferah tut içini..bol dua et..

Belki hastalik raporu falan sisteme islenmemis olabilir. Ben de 9 subatta izne ayrildim. Subatta hic calismayayim yıllık izin kullanayim diye dusunmustum ama yillik izin bile dogum sonrasina eklenmiyormus. Fiili calismak gerekiyormuş 32-37 arasini,aktarılması icin. Ogretmenlerin 15 tatil vs gibi donemlerdeki izinlerinin aktarilmiyor olusunun da sebebi bu olsa gerek.
Ama tatil dönüşü ben çalıştım okul açıktı da biz mi gitmedik. Bana ne ben çalışabilirdinim açsaydılar okulu :KK12: vala ben 40 haftanın sonuna 8+5 ekleyip hesapladığımda seminer dahil tüm dönem bitiyor inşallah bi aksilik çıkmaz dediğin gibi olmaz senin ki de. Olmazsa yine yeniden rapor peşinde koşucaz:KK39:

Arkadaşlar bisey sorucam . Bugü eesimle emzik ve biberon aldik ama sanirim yanlis almisiz ve kutularini attim hepsinin. Yenidoğana silikon emzik aliniyormus biz oradaki görevliye sorduk kauçuk tavsiye eetti bizde nukun kauçuk eEmziğini aldik ve yine nukun 0-6 ay 125ml cam biberonunu aldik onunda ucu kauçuk :KK43: cöpmü oldu simdi bunlar .

özellikle kauçuk alın diyen uzmanlar var daha sağlıklıymış. sanırım nuk da alman malı iyidir diye düşünüyorum, hatta bende kauçuk olan emzik arıyordum aventte bulamamıştm, sağlıklı günlerde kullansın bebeğiniz .

Back
X