- 19 Kasım 2014
- 504
- 175
- 35
hayırlı olsunnn... ınsallah sağlıkla kucağınıza alırsınız....Merhaba Kızlar çok heyecanlıyım 6 haftalık hamileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsunnn... ınsallah sağlıkla kucağınıza alırsınız....Merhaba Kızlar çok heyecanlıyım 6 haftalık hamileyim
istersen endokrin uzmanına git içini rahatlatırsınbir problem yok deiler daha düşük olmasını isteriz hamilelikte ama problem değil dedi yuksek bulmadılar sanırım ?
Allah tamamına erdirsin cnmMerhaba Kızlar çok heyecanlıyım 6 haftalık hamileyim
@melek1906 ve @moon2887 FairyTale61 @ttdef sizler kalp atışlarını dutdunuz mu ne zaman ve vajinal mı baktı ben de yarın doktora gideceğim eşim ve çocuklarlar o yüzden belkide onları götürmem yarın sizce kalp atışı duyulur mu günlerimiz aynı da
Amin canim inşallah hiçbişey değişmedi hala aranizdayım hiç niyetim yok sizi bırakmaya :)
Merhaba canımcanm gunaydin bennimde lekelenmem oldu progestan aliyorum iyi oluyor isey yapma dinlen ben oyle yapiyorum insallah sorun yasamayiz bebisleri kucagimixa aliriz
druna söle progestan verecktirMerhaba canım
Lekelenmelerin nasıl oluyordu? Benim de birkaç gündür var. Endişelenmeli miyim bilmiyorum:s
Bn ce acele etme canim haftaya gitKızlar benim sat 12 haziran ayın 13ünde yaptrdğm kan tahlilinde beta hcg 120 çıktı dr aradm çok küçük olduğu için düşüktr bayramdan sonra gel muayanye dedi keseyi görmek için sabırsızlanıyorm acaba yarın gitsem görünmezmi ki
Benim sat 8haziran dun vajinal muayene ile gozuktuKızlar benim sat 12 haziran ayın 13ünde yaptrdğm kan tahlilinde beta hcg 120 çıktı dr aradm çok küçük olduğu için düşüktr bayramdan sonra gel muayanye dedi keseyi görmek için sabırsızlanıyorm acaba yarın gitsem görünmezmi ki
Canım seninle son adet tarihimiz ayni:) Bana da 24 temmuzda randevu verdilerKızlar benim sat 12 haziran ayın 13ünde yaptrdğm kan tahlilinde beta hcg 120 çıktı dr aradm çok küçük olduğu için düşüktr bayramdan sonra gel muayanye dedi keseyi görmek için sabırsızlanıyorm acaba yarın gitsem görünmezmi ki
poncikella canım arkadaşım çok saol hep yanımda oldunuz ben çok şükür iyiyim bundan sonrada ben sizi hiç bir zaman bırakmam inşallah allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin benim için hayırlısı da buymuş ...
tekrar test yap pozitif çıkarsa hamilesindir yani niye sevinmeyesin içimde tutamazdım ben :)))bugun artık çok geç yarın da malum tatil. kan testi bayramdan sonrraya kaldı (( söylesem mi ben de beraber seviniriz. eğer değilse de beraber hayal kırıklığına uğrarız :)
Daha cok yeni canim degerin 1500un ustunde olmasi lazim kese icin saliya sirani al sali degerin 1800lere ulasir kesin gorursun cok zor ama biraz sabret canimKızlar benim sat 12 haziran ayın 13ünde yaptrdğm kan tahlilinde beta hcg 120 çıktı dr aradm çok küçük olduğu için düşüktr bayramdan sonra gel muayanye dedi keseyi görmek için sabırsızlanıyorm acaba yarın gitsem görünmezmi ki
Canim ya senin tshin kacti beimki 5.89hap atiyorum ama ggünde bi tane doktora gitcktm ama bugunde yetisemedim yarin da tatilmis bayramda ins bi sıkıntı yasamam korkuyorumistersen endokrin uzmanına git içini rahatlatırsın
benim dozumu arttırdı gebelikten dolayı ayda bir gel dedi endokrin uzmanı
Bebişlerimz yakın tarihlerde doğacak desene 21 temmuzda giderm ben sanırım nasıl dayanrm o zamana kadar bilmiyrmCanım seninle son adet tarihimiz ayni:) Bana da 24 temmuzda randevu verdiler
benim tsh 5,04 doktorum haftaiçi 100 hafta sonu 50 kullan dedi. bir ay sonra gel dedi.Canim ya senin tshin kacti beimki 5.89hap atiyorum ama ggünde bi tane doktora gitcktm ama bugunde yetisemedim yarin da tatilmis bayramda ins bi sıkıntı yasamam korkuyorum
Sabretmeye çalışyrm :) inş dediğin gibi olur canım korkmuyo deilm sıkıntı olursa falan diyeDaha cok yeni canim degerin 1500un ustunde olmasi lazim kese icin saliya sirani al sali degerin 1800lere ulasir kesin gorursun cok zor ama biraz sabret canim
Ya benim ki seninkindn yuksek ama 50mg sabah aksam atsam bisey olur mu kibenim tsh 5,04 doktorum haftaiçi 100 hafta sonu 50 kullan dedi. bir ay sonra gel dedi.