2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

@melek1906 ve @moon2887 FairyTale61 FairyTale61 @ttdef sizler kalp atışlarını dutdunuz mu ne zaman ve vajinal mı baktı ben de yarın doktora gideceğim eşim ve çocuklarlar o yüzden belkide onları götürmem yarın sizce kalp atışı duyulur mu günlerimiz aynı da

merhaba cnm dünde yzmıştım ben randevum dündü ve kalp atışını duyduk cok sukur..benım doktorum ılk 3 ay vajinal muayene edıyor bnada vajinal baktı tam gününde 6+3 günlük gozuktu ...bır suru test verdı haftaya yıne gıdıcem..bence senınde duyulur klp atışı karından gözükmezse vajinal baktır ıcın rhatlar..

Amin canim inşallah hiçbişey değişmedi hala aranizdayım hiç niyetim yok sizi bırakmaya :)

bırakma tabi cnm senı cok sevıyoruz uğra hep :KK60:

Kızlar benim sat 12 haziran ayın 13ünde yaptrdğm kan tahlilinde beta hcg 120 çıktı dr aradm çok küçük olduğu için düşüktr bayramdan sonra gel muayanye dedi keseyi görmek için sabırsızlanıyorm acaba yarın gitsem görünmezmi ki:KK66:

Kızlar benim sat 12 haziran ayın 13ünde yaptrdğm kan tahlilinde beta hcg 120 çıktı dr aradm çok küçük olduğu için düşüktr bayramdan sonra gel muayanye dedi keseyi görmek için sabırsızlanıyorm acaba yarın gitsem görünmezmi ki:KK66:
Bn ce acele etme canim haftaya git

Benim sat 8haziran dun vajinal muayene ile gozuktu

Canım seninle son adet tarihimiz ayni:) Bana da 24 temmuzda randevu verdiler

poncikella poncikella canım arkadaşım çok saol hep yanımda oldunuz ben çok şükür iyiyim bundan sonrada ben sizi hiç bir zaman bırakmam inşallah allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin benim için hayırlısı da buymuş ...

canım benimmmmmmm hoşgeldin nasılsın? nasıl sevindim adını görünce anlatamam inanki... yazından da anladığım kadarıyla toparlanmış güçlenmişsin o kadar sevindimki anlatamamm.. bende seni asla bırakmammm canımmm

Daha cok yeni canim degerin 1500un ustunde olmasi lazim kese icin saliya sirani al sali degerin 1800lere ulasir kesin gorursun cok zor ama biraz sabret canim

istersen endokrin uzmanına git içini rahatlatırsın
benim dozumu arttırdı gebelikten dolayı ayda bir gel dedi endokrin uzmanı
Canim ya senin tshin kacti beimki 5.89hap atiyorum ama ggünde bi tane doktora gitcktm ama bugunde yetisemedim yarin da tatilmis bayramda ins bi sıkıntı yasamam korkuyorum

kızlarrrr şimdi dr dan geldim kese geçen hafta 4mm idi şimdi 16 mm olmuş ve yolk sac da oluşmuş ancak kalp atışı duyamadık henüz dr 21 inde tekrar gel dedi sizce normalmi ha bu arada bahsetmiştim benim geç döllenme satımla bir gitmiyor yanı 5 haftalık falan şuan.. normalmi böyle olması :KK43:

X