- 6 Haziran 2012
- 266
- 30
canım muhakkak kalcanın altına yastık koy yüksekte olsun ve en az 1 saat kalkmaKızlar gebeliği kolaylaştıracak tüyolarınız var mı? Gebeliği kesinleşen arkadaşlar nelere dikkat ettiniz çalışma aşamasında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım muhakkak kalcanın altına yastık koy yüksekte olsun ve en az 1 saat kalkmaKızlar gebeliği kolaylaştıracak tüyolarınız var mı? Gebeliği kesinleşen arkadaşlar nelere dikkat ettiniz çalışma aşamasında
Kızlar telefonuma bi program indirdim 4 .haftada annenin nabız sayısı artmaya başlıyormuş dakikada +15 den fazla artış olabilirmiş yeni bi bilgi paylaşayım dedim[/QUOTE
hangi program canim
Hamilelik rehberihangi program canim
teşekkür ederimHamilelik rehberi
Benimde 3.bebeğim olcak inş bende sabırsızlıkla bekliyorum sat 28 mayıs bat 28 haziran.hep erkendn test yaptım bu sefer günümü beklicem. Eğer kalırsam 4 mart doğumlu olcak.Benim de bir kızım var, olursa eğer ikinci kez anne olacağız inşallah.. Herkese sabret yazarken kendim sabredemiyorum, yarın test yapsam mı acaba..?
(( kimyasal gebelık nasıl oluyor kı idrar testınde çıkmıstı senın ama inşallah tez zamanda gonlune gore versin allahım üzülme lütfen...Kızlar benimki kimyasal gebelikmiş. Dün kanamam başladı beta hcg 5e kadar düşmüş Allah size nasip eder inşallah. Allahısmarladık
Kızlar benimki kimyasal gebelikmiş. Dün kanamam başladı beta hcg 5e kadar düşmüş Allah size nasip eder inşallah. Allahısmarladık
merhabalar kızlar bu benim kısmetse ikinci hamileliğim olacak. sat 26.05 tahmini doğum 2 mart. blueclean plus aldım dün o kadar silik çıktıki ama vücudumdaki tüm belirtiler hamileymişim gibi. regli sancım mide bulantım uyku isteği ve halsizlik, göğüs sancılarım. 24ünde yaptım testi 2 gün öncesinden. İlk hamileliğimdede çok silik kalmıştı. Bugün tekrar test yapsam net sonuç alabilirmiyim ki? rabbim benide 2016 annelerinden nasip etsin inşallah :)
Bebek tutunamadan düşmüş oluyor. Hayırlısı tabi ama insan üzülüyor ister istemez(( kimyasal gebelık nasıl oluyor kı idrar testınde çıkmıstı senın ama inşallah tez zamanda gonlune gore versin allahım üzülme lütfen...