Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim %100 kesin değil ama inşallah öyledir canım.. Normalde 26-27 günde bir olurum. Son adetim 28 Mayıs. İnşallah sayılarımız artar.. Kesinleşenlerin ilk mi olacak?hoşgeldin :) senin benim crystallife nin kesinleşti. Ne güzel sayılarımız artıyor
Benm kendi hesaplamama göre 12mart doğumum canm 1buçuk hafta sonra kalbisini dimlemeye gidicez inşallah o zaman doktorumla hesaplarız.. ilk olmaz sanrm benden önce doğumu olcaklarda geleblr..Benim %100 kesin değil ama inşallah öyledir canım.. Normalde 26-27 günde bir olurum. Son adetim 28 Mayıs. İnşallah sayılarımız artar.. Kesinleşenlerin ilk mi olacak?
Hayırlısı olur insallah.. İlk derken ilk çocuk mu demek istedim Ben de hamileysem doğum 3 mart görünüyor.Benm kendi hesaplamama göre 12mart doğumum canm 1buçuk hafta sonra kalbisini dimlemeye gidicez inşallah o zaman doktorumla hesaplarız.. ilk olmaz sanrm benden önce doğumu olcaklarda geleblr..
Benim 2. Çocuğum olacak inşallah. Bir oğlum var. Seninki ilk mi canım. Benim de Mart başı olur doğum. Tam şubat mart sınırındayım :)Hayırlısı olur insallah.. İlk derken ilk çocuk mu demek istedim Ben de hamileysem doğum 3 mart görünüyor.
Benim de bir kızım var, olursa eğer ikinci kez anne olacağız inşallah.. Herkese sabret yazarken kendim sabredemiyorum, yarın test yapsam mı acaba..?Benim 2. Çocuğum olacak inşallah. Bir oğlum var. Seninki ilk mi canım. Benim de Mart başı olur doğum. Tam şubat mart sınırındayım :)
Ben 3 gün önceden yaptığımda negatif çıkmıştı. Gününde yaptım pozitif çıktı. Moralin bozulmayacaksa yap ben moral bozmuşsum boş yereBenim de bir kızım var, olursa eğer ikinci kez anne olacağız inşallah.. Herkese sabret yazarken kendim sabredemiyorum, yarın test yapsam mı acaba..?
benn tamamen farklı anlamışım çok güldm kendime.. ilk çocuğum olcak Allah'ın izniyleHayırlısı olur insallah.. İlk derken ilk çocuk mu demek istedim Ben de hamileysem doğum 3 mart görünüyor.
Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ben de başta senin gibi anlamıştımbenn tamamen farklı anlamışım çok güldm kendime.. ilk çocuğum olcak Allah'ın izniyle
Ben 3 gün önceden yaptığımda negatif çıkmıştı. Gününde yaptım pozitif çıktı. Moralin bozulmayacaksa yap ben moral bozmuşsum boş yere
benn tamamen farklı anlamışım çok güldm kendime.. ilk çocuğum olcak Allah'ın izniyle
Kaçtı bat canım?
meraba kızlar benim batta 26 haziran Bugün kasık ve bele vuran ağrım oldu hasta oldum sandım ama olmamışim 3 gündür halsizlik ve uyku halim var çok sabirsizlaniyorum yarın test yapsam mi acaba
Ay hadi inşallahSAT 12 haziran 35 günde bir adet oluyorum yani bat 17 temmuz. Eğer tutarsa bayram hediyemiz olacak inşallah
Moralin bozulmasın diye bence gününde yap canım azcık daha beklemeraba kızlar benim batta 26 haziran Bugün kasık ve bele vuran ağrım oldu hasta oldum sandım ama olmamışim 3 gündür halsizlik ve uyku halim var çok sabirsizlaniyorum yarın test yapsam mi acaba
Ben iki gün önce yaptım negatif çıktı, en iyisi beklemek o zaman. Cuma yapayım.
Ay hadi inşallah
Aminnnİnşallah canım. İnşallah Rabbim bana ve bekleyen herkese tez vakitte nasip etsin