- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
inşallah canımmTommbik inan benim de aynı gün başlayan sancım bu kez 1 hafta önceden başladı. Üşüme uyku bu saydıklarının aynısı vardı. Inşallah hamilesindir yarına güzel haber verirsin inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canımmTommbik inan benim de aynı gün başlayan sancım bu kez 1 hafta önceden başladı. Üşüme uyku bu saydıklarının aynısı vardı. Inşallah hamilesindir yarına güzel haber verirsin inşallah :)
İnş. Hayırlısıyla olur canmben de uykudan bayılcam canım gözlerim kapanıyo ama çalışıyorum.
yarın bat günüm. bu sefer hamile gibiyimm. hayırlısı olsun birkaç güne belli olacak
Evett hoşgeldin canm hayırlı evlat olsunlar inşSanırım ikimiziz sadece :) yavaş yavaş sayımız artar merak etme
Amin canım inşallahEvett hoşgeldin canm hayırlı evlat olsunlar inş
Bende de cok fena bir yumurtlama agrisi var.Kızlar ayaklarım çok üşüyo ısıtamıyorum kasıklarım da ağrıyo sanırım adet olcam
Sen hic dr a gitmemistin di mi. Bebek dusunuyoruz falan diye. Bence git.en azindan dr da bir kaydin olur nezamadir istedigine dair. Birkac tahlil yaparlar.Kızlar ayaklarım çok üşüyo ısıtamıyorum kasıklarım da ağrıyo sanırım adet olcam
Canım adet ile hamilelik belirtileri hemen hemen aynı gibi kestirmek çok zor. Inşallah hamileliktir. Güzel düşün güzel olsunBi haftadır kasıklarımda cok agrıyo arada iğne batıyo gibi oluyo bi de sarı akıntı geliyo bazen anlamadım neden
İnşallah canım ya dediğin gibidirCanım adet ile hamilelik belirtileri hemen hemen aynı gibi kestirmek çok zor. Inşallah hamileliktir. Güzel düşün güzel olsun
İnşallah canım ya. Bat ne zamandı peki?İnşallah canım ya dediğin gibidir
Hadi inşallah tutmuşturCanım benim değişiyo bazen 29 bazen 30 bazen 31 günde oluyorum persembe günü 29. Günüm yumurtlama günümü tahmin ettim akımtımdan ama tuttu mu bilmiyorum
Bu arada senin hamilelik takviminede bayıldım şimdiden takip etmeye başladık bebişi inşallah :))