Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Fatos3458
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Nisan 2015
- 2.598
- 3.855
- 63
Biz martta dusunmeye baslamadan once dr a gittik.folik asite baslamistik. O da spermlerin yumurtaya tutunmasini kolaylastiriyormus canim.haberin olsun.Yok bekliyoruz bakalım bu ay olur inşallah hepimizin :)
- 3 Haziran 2015
- 79
- 39
- 8
Bende alıyorum folik asit folbiol hiç doktorada gitmedim 3 ay olcak başlayalı ama bilmiyorum bende daha bişey yokBiz martta dusunmeye baslamadan once dr a gittik.folik asite baslamistik. O da spermlerin yumurtaya tutunmasini kolaylastiriyormus canim.haberin olsun.
- 6 Haziran 2012
- 266
- 30
- 68
selam canım senin az kalmış inş hamile sindir.selamlar arkadaslar; benim de adetime 4 gün var beklemek çoook zor meraktan çatlıcam
- 3 Haziran 2015
- 79
- 39
- 8
Merhaba :) inşallah canımSlm.kizlar bende mart annesi olurum insallah suan adet donemimdeyim 2 gune abdest alirim sonra calismalara baslicaz insallah bidahaki adet tahminim 30 haziran gibi
- 16 Nisan 2013
- 464
- 246
- 53
inşallah canım.. isteyen herkese inşallah tez zamanda ))selam canım senin az kalmış inş hamile sindir.
- 6 Haziran 2012
- 266
- 30
- 68
inşallah test ne zaman yapacaksininşallah canım.. isteyen herkese inşallah tez zamanda ))
- 16 Nisan 2013
- 464
- 246
- 53
ay bilmiyorum ki canım işyerinde arkadaşlara hiçbirşey anlatmadığım halde sen normal değilsin diyorlar. sersem gibi dolaşıyorum midem bulanıyo vücut ısısı yüksek ve gözlerim kararıyo.. şu an adete 3 gün var acaba kan testi mi yaptırsam ki..inşallah test ne zaman yapacaksin
- 6 Haziran 2012
- 266
- 30
- 68
bence idrar testi ile de çıkar ama kan testi garantiay bilmiyorum ki canım işyerinde arkadaşlara hiçbirşey anlatmadığım halde sen normal değilsin diyorlar. sersem gibi dolaşıyorum midem bulanıyo vücut ısısı yüksek ve gözlerim kararıyo.. şu an adete 3 gün var acaba kan testi mi yaptırsam ki..
- 16 Nisan 2013
- 464
- 246
- 53
haklısın canım o zaman yarın sabah ilk idrarla test yapayım.. çıkmazsa da merakım gitmiş olur en azındanbence idrar testi ile de çıkar ama kan testi garanti
- 6 Haziran 2012
- 266
- 30
- 68
geç dollenme oldu ise cikmayabilir de çıkmazsa umudunu kaybetme haberdar et sonuçtanhaklısın canım o zaman yarın sabah ilk idrarla test yapayım.. çıkmazsa da merakım gitmiş olur en azından
- 16 Nisan 2013
- 464
- 246
- 53
tamam canım haber vercem inş :) sabretmek çok zormuş yahu insan hemen sonuç almak istiyogeç dollenme oldu ise cikmayabilir de çıkmazsa umudunu kaybetme haberdar et sonuçtan
- 6 Haziran 2012
- 266
- 30
- 68
aynen oyletamam canım haber vercem inş :) sabretmek çok zormuş yahu insan hemen sonuç almak istiyo
- 6 Haziran 2012
- 266
- 30
- 68
aynen oyletamam canım haber vercem inş :) sabretmek çok zormuş yahu insan hemen sonuç almak istiyo