Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım sat ne zaman senin daha erken kimse test yapmamistir on gün sonra başlariz test yapmayaselam kizlar bu ay tutarsa insallah bende mart annesi olacagim :) birlikte bekleyelim. cok heycanliyim nereye ne yazicami sasiriyorum. sizlerden haber varmi? test yaptiran varmi?
Merhaba canım bizde de daha bişey yok durum stabil bakalım en erken 28 haziranı bekliyoruzselam kizlar bu ay tutarsa insallah bende mart annesi olacagim :) birlikte bekleyelim. cok heycanliyim nereye ne yazicami sasiriyorum. sizlerden haber varmi? test yaptiran varmi?
selam canım sat ne zaman senin daha erken kimse test yapmamistir on gün sonra başlariz test yapmaya
Merhaba canım bizde de daha bişey yok durum stabil bakalım en erken 28 haziranı bekliyoruz
Bende biraz düzensizlik var ama tahminim şu aralar yumurtlama dönemimdeyim hayırlısı canım inşallah bebişler gelirbekleyelim bakalim senin yumurtlama günün kacindaydi?
İnşallah ya bende akıntıdan tahmin ettim ama bakalım senin bat 28 değilmiydi eğer 28 indeyse 14 ü sanki yumurtlaman 14 gün cıkarıyolar ya :)Benim bitti galiba inş tutmustur
genelde değişiyor canım belirtiler den anladigim kadariyla yumurtlama oldu gibiİnşallah ya bende akıntıdan tahmin ettim ama bakalım senin bat 28 değilmiydi eğer 28 indeyse 14 ü sanki yumurtlaman 14 gün cıkarıyolar ya :)
Ay hadi günler gectikce heyecanda artıyo bakalım olcak mı bugun dışarıda hamileleri görünce nasıl özeniyorum darısı başımızagenelde değişiyor canım belirtiler den anladigim kadariyla yumurtlama oldu gibi
evet canım inşallahAy hadi günler gectikce heyecanda artıyo bakalım olcak mı bugun dışarıda hamileleri görünce nasıl özeniyorum darısı başımıza
Bende biraz düzensizlik var ama tahminim şu aralar yumurtlama dönemimdeyim hayırlısı canım inşallah bebişler gelir
Bende mart annesi olmaya talibim
Şubat annesi olamadım inşallah bu ay yüzüm güler
SAT 12 haziran inşallah bu sefer tutarsa doğum 18 mart görünüyor
Geçen ay çok umut bağlamıştım olmadı bu ay olur inşallah
hadi canim insallah tutar :) senin batin nezaman?
Kürtajdan sonra biraz değişken oldu adet aralığım ama tahmini bat 18 temmuz falan canım.
Bu ay evlilik yıldönümümüzdü bebiş iyi bir hediye olacak diye bekledim ama olmadı Allah izin verirse bayram hediyesi olacak bebişimiz.
seninle nerdeyse batimiz ayni benimde ya 23 yada 24. belirtilerim sadece akinti abartili bir sekilde birde kasiklarim agriyo onun disinda birsey yok. eger gögüs uclarinda diger dönemlerinde agri olmadiysa bu ilk se suana kadar okududugum forumlarda kesin belirti diye geciyor test nezaman yapmayi düsünüyorsun?Kızlar merhaba benim sat 31 mayıs bat 24 haziran. Belirtileriniz var mı? Karın kasık ve göğüsucu ağrım var benim.
ha birde malum :) ovulasyonuda denedim bugün sayende azda olsa aydinlandim ama bakalim :) pek ümidim yok gibi sanki nebilimKızlar merhaba benim sat 31 mayıs bat 24 haziran. Belirtileriniz var mı? Karın kasık ve göğüsucu ağrım var benim.