Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz martta dusunmeye baslamadan once dr a gittik.folik asite baslamistik. O da spermlerin yumurtaya tutunmasini kolaylastiriyormus canim.haberin olsun.Yok bekliyoruz bakalım bu ay olur inşallah hepimizin :)
Bende alıyorum folik asit folbiol hiç doktorada gitmedim 3 ay olcak başlayalı ama bilmiyorum bende daha bişey yokBiz martta dusunmeye baslamadan once dr a gittik.folik asite baslamistik. O da spermlerin yumurtaya tutunmasini kolaylastiriyormus canim.haberin olsun.
selam canım senin az kalmış inş hamile sindir.selamlar arkadaslar; benim de adetime 4 gün var beklemek çoook zor meraktan çatlıcam
Merhaba :) inşallah canımSlm.kizlar bende mart annesi olurum insallah suan adet donemimdeyim 2 gune abdest alirim sonra calismalara baslicaz insallah bidahaki adet tahminim 30 haziran gibi
inşallah canım.. isteyen herkese inşallah tez zamanda ))selam canım senin az kalmış inş hamile sindir.
inşallah test ne zaman yapacaksininşallah canım.. isteyen herkese inşallah tez zamanda ))
ay bilmiyorum ki canım işyerinde arkadaşlara hiçbirşey anlatmadığım halde sen normal değilsin diyorlar. sersem gibi dolaşıyorum midem bulanıyo vücut ısısı yüksek ve gözlerim kararıyo.. şu an adete 3 gün var acaba kan testi mi yaptırsam ki..inşallah test ne zaman yapacaksin
bence idrar testi ile de çıkar ama kan testi garantiay bilmiyorum ki canım işyerinde arkadaşlara hiçbirşey anlatmadığım halde sen normal değilsin diyorlar. sersem gibi dolaşıyorum midem bulanıyo vücut ısısı yüksek ve gözlerim kararıyo.. şu an adete 3 gün var acaba kan testi mi yaptırsam ki..
haklısın canım o zaman yarın sabah ilk idrarla test yapayım.. çıkmazsa da merakım gitmiş olur en azındanbence idrar testi ile de çıkar ama kan testi garanti
geç dollenme oldu ise cikmayabilir de çıkmazsa umudunu kaybetme haberdar et sonuçtanhaklısın canım o zaman yarın sabah ilk idrarla test yapayım.. çıkmazsa da merakım gitmiş olur en azından
tamam canım haber vercem inş :) sabretmek çok zormuş yahu insan hemen sonuç almak istiyogeç dollenme oldu ise cikmayabilir de çıkmazsa umudunu kaybetme haberdar et sonuçtan
aynen oyletamam canım haber vercem inş :) sabretmek çok zormuş yahu insan hemen sonuç almak istiyo
aynen oyletamam canım haber vercem inş :) sabretmek çok zormuş yahu insan hemen sonuç almak istiyo