• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Haha aynı durumdayız. Bizimkiler kız eşime tepki veriyor gibiler öyle olunca direkt eşime bir yağ verip karnıma ovduruyorum konuşturuyorumum iyi geliyor sanki kızlar eşime çok tepki veriyor bana pek vermiyorlar da😬😬
Ay benim de öyle sabahtan akşama kadar sakinler eşim gelip konuştuğu anda kıpır kıpır oluyorlar yicem 😂

yani ben gitsem de o irade var mı ben de emin değilim düyetisyene gitmeden de bunları beslememden çıkarmak gerekiyor farkındayım. ama yapamıyorum. bi türlü gidemiyorum diyetisyene de

genetik de olabilir baba da tombiş ben de tombiş babası beş kilo doğmuş. çok kilo da almadım ben totalde şuan 5-6 kilo almış durumdayım zaten kilolu hamile kaldım.
Dediğim gibi ben Diyetisyenin takibinde değilim sadece yasakları söyledi bana bir aralar çok kötüydüm meyve yiyince bile şekerim çıkıp çarpıntı oluyordu. Bi sekiz hafta falan sağlam dikkat ettim ama baktım ki çocuklar çikolata yiyince hareketleniyor falan tatlı yeniden hayatıma girdi . Zaten ben tatlı bağımlısıyım. Diğer türlü pirinç falan yiyince de çarpıntılarım çok oldu bir de ben biraz kilo takıntılıyım sonrasından da vermek kolay olsun diye dikkat etmeye çalışıyorum kendimce

Haha aynı durumdayız. Bizimkiler kız eşime tepki veriyor gibiler öyle olunca direkt eşime bir yağ verip karnıma ovduruyorum konuşturuyorumum iyi geliyor sanki kızlar eşime çok tepki veriyor bana pek vermiyorlar da😬😬
Bakın benim de öyle idi. Hala öyle. İkisi de küvözde babasının sesini duyunca hemen hareketlenmeye başlıyor çılgınlar gibi hemşireler babasının sesini tanıyor bebişler dedi 🥲 Karnımda olduklarında daha hareketsiz gibiler ise mesela o gün eşim gelince bilerek konusturuyodum, paşam prensesim falan diye eve girince, durmadan tekmeler yumruklar yemeye baslıyodum ben o yüzden aynen devam edin bence 🤗

Sen naptın nasılsın bebiş nasıl?
Bebiş çok tembel ve uykucu. 2 gündür sözde emzirmeye başladık uyumaktan emmiyor. iki sıkıyoruz biraz ağlıyo saniyesinde tekrar uyuyor. Biraz emse toparlansa çıkaracaklar da hemşireler sabret daha çok küçük normal diyorlar. Bekliyoruz sabırla

Bakın benim de öyle idi. Hala öyle. İkisi de küvözde babasının sesini duyunca hemen hareketlenmeye başlıyor çılgınlar gibi hemşireler babasının sesini tanıyor bebişler dedi 🥲 Karnımda olduklarında daha hareketsiz gibiler ise mesela o gün eşim gelince bilerek konusturuyodum, paşam prensesim falan diye eve girince, durmadan tekmeler yumruklar yemeye baslıyodum ben o yüzden aynen devam edin bence 🤗
Ay yerim ki onları bennn 🥹🥹 çok duygulandım 🥹

• Beğen
Reactions: dhn
Bebiş çok tembel ve uykucu. 2 gündür sözde emzirmeye başladık uyumaktan emmiyor. iki sıkıyoruz biraz ağlıyo saniyesinde tekrar uyuyor. Biraz emse toparlansa çıkaracaklar da hemşireler sabret daha çok küçük normal diyorlar. Bekliyoruz sabırla
Aynı şekilde biz de. Yabancı numara arayınca kalp krizi geçiriyorum anlık evin içinde hastane mi arıyor diye

Amannn koşturmaca valla. Gece uyuma gündüz uyuma hastaneye hergün git gel evin düzeni derken daha bebem çıkmadan bir girdabın içine girdim. İdrar yolu enfeksiyonu ve crp yüksekliği ile antibiyotiğe başladım ve yanında eşantiyon olarak basur çıktı totomun üstüne oturamaz oldum 2 gündür. Bugün doktora göründüm de krem ve fitil verdi. Biraz rahatladım gibi. Buraya da süt sağarken giriyorum biraz okuyup kaçıyorum 🙄
Koşturmaca olmuş iyice desene. Aaa enfeksiyon mu oldu bi de. Aman dikkat et sıcak suyla falan sil vulvanı her tuvalette. Basur da oluyor yaa ama çoğu geçiyor bi süre sonra umarım senın de geçer.
O kadar gerginim o kadar gerginim ki bebeğim yanımda değil diye mi insanlar anlayışsız diye mi yoksa sadece lohusalıktan mi bilmiyorum ama birini yumruklasam( o da eşim olur) bence çok rahatlayacakmışım gibi geliyor.
O kadar haklısınız ki D dhn ruya23 ruya23 yani annesiniz kaç ay benekle vücudunuz tek bir bedendi. Şimdi kucakta değil vücutta değil üstelik hastanede kontrolünüzden uzakta. Başkasının anlaması zor. Üstelik hormonlar da tavan. Ayrıca buzağıyı bile annesinden ayırınca saatlerce arkasından bakakalıuor inek. İnsanız biz. Hele erkeklerden hiç anlayış bekleme.
Kesinlikle sen de haklısın ama elimde olmadan patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum. Akşam üstü kızıma patladım. Ağlattım kalbini kırdım derslerinden ötürü. Sonra oturdum hüngür hüngür ben de ağladım. Off amann ne bileyim işte . Sen nasılsın? Nasıl gidiyor son haftaların? Zorlanıyo musun?
yaaa kıyamam:( üzüldüm. Ama normal yaa yaşanması gereken şeyler bunlar. Dedim ya kolay değil süreç. Tabi geçici. bundan birkaç sene sonra bir anı olarak kalacak unutulacak belki de bazıları.

Canım ben iyiyim tşk ederim. 34 bitiyor. Şimdilik normal her şey. Ağrılarım oluyor bacak aramda belimde. Onlar da normal. Ben de gerginim endişe ve vücudumunuzun rahatsızlığı dengesizliği de tetikliyor haliyle mevde kök söktürüyorum son zamanlar oğluma da eşime de:) bi ağlıyorum bi kızıyorum bi gülüyorum bi enerji geliyor bi yorgunluk saçma sapan haller😀

Valla benim gözler balon gibi zaten aglaşmaktan sürekli 🥲🥲
Ben de öyleyim sürekli ağlıyorum ikiz derken ağlıyorum iki kız derken ağlıyorum az kaldı derken ağlıyorum ağlıyorum da ağlıyorum zaten normalde de sulu gözümdür bu süreçte iyice arttı🥲

• Maşallah
Reactions: dhn
Koşturmaca olmuş iyice desene. Aaa enfeksiyon mu oldu bi de. Aman dikkat et sıcak suyla falan sil vulvanı her tuvalette. Basur da oluyor yaa ama çoğu geçiyor bi süre sonra umarım senın de geçer.

O kadar haklısınız ki D dhn ruya23 ruya23 yani annesiniz kaç ay benekle vücudunuz tek bir bedendi. Şimdi kucakta değil vücutta değil üstelik hastanede kontrolünüzden uzakta. Başkasının anlaması zor. Üstelik hormonlar da tavan. Ayrıca buzağıyı bile annesinden ayırınca saatlerce arkasından bakakalıuor inek. İnsanız biz. Hele erkeklerden hiç anlayış bekleme.

yaaa kıyamam:( üzüldüm. Ama normal yaa yaşanması gereken şeyler bunlar. Dedim ya kolay değil süreç. Tabi geçici. bundan birkaç sene sonra bir anı olarak kalacak unutulacak belki de bazıları.

Canım ben iyiyim tşk ederim. 34 bitiyor. Şimdilik normal her şey. Ağrılarım oluyor bacak aramda belimde. Onlar da normal. Ben de gerginim endişe ve vücudumunuzun rahatsızlığı dengesizliği de tetikliyor haliyle mevde kök söktürüyorum son zamanlar oğluma da eşime de:) bi ağlıyorum bi kızıyorum bi gülüyorum bi enerji geliyor bi yorgunluk saçma sapan haller😀
😅 maaşallah yaşanması olası herşeyi yaşıyorsun. Tadını çıkar şunun şurasında ne kaldı doğuma. Kök söktürmeye devam. Acıma sakın 😬

yani ben gitsem de o irade var mı ben de emin değilim düyetisyene gitmeden de bunları beslememden çıkarmak gerekiyor farkındayım. ama yapamıyorum. bi türlü gidemiyorum diyetisyene de

genetik de olabilir baba da tombiş ben de tombiş babası beş kilo doğmuş. çok kilo da almadım ben totalde şuan 5-6 kilo almış durumdayım zaten kilolu hamile kaldım.
Canım benim de iri bebek evde 1 hafta şeker takibi yaptım doktorumun isteğiyle diğer tüm testlerim normal çıkmıştı ev takibim de normal çıktı ama gene de bizim beslenmemiz etkili o yüzden şekerden uzak durmaya çalışıyorum

😅 maaşallah yaşanması olası herşeyi yaşıyorsun. Tadını çıkar şunun şurasında ne kaldı doğuma. Kök söktürmeye devam. Acıma sakın 😬
Benim vki yüksek gösteriyor salk program.Demiyor ki bu kadın yeni doğum yaptı bide biz burdan vurmayalım diye. Füze at öyle ölmem🙄

Benim vki yüksek gösteriyor salk program.Demiyor ki bu kadın yeni doğum yaptı bide biz burdan vurmayalım diye. Füze at öyle ölmem🙄
Kız salla boş ver:) sen emzirmeye ve kendine iyi gelen şeylere odaklan. Lohusasın sen tüm dünya eğilsin önünde hössttt:) Bebişin gelsin evine sonra bakarsın o durumlara.

Genetik büyük faktör ama şeker sınırdaysa doktorunuzu dinleyip bi diyetisyen ile görüsün çünkü şeker sadece çocukları kilo anlamında etkilemez tedbiri elden bırakmamak lazım

Aynı şekilde biz de. Yabancı numara arayınca kalp krizi geçiriyorum anlık evin içinde hastane mi arıyor diye
O beklenen güzel telefon elbet gelecek siz kendinize iyi bakın şöyle motive olursunuz belki biz minnacık çocuklardan toparlanıp eve gelmelerini bekliyoruz küçük savaşçılar diyoruz e bu çocuklar bize demez mi heey biz savasırken sen ne yaptın anne hanım nerde bizim sütler i, bize nasıl bakacaksın bi düşündün mü düzen olustırdun mu diye sormazlar mı biz savasırken bize güçlü derken yoksa sen ağlayıp savasamadın mı diye sormazlar mı o yüzden şimdi sizin silkelenip lohusa psikolojisini kenarı koyup güzel dualar edip mesela onların beşiklerini falan düzeltin hergün sütleri her 2 saatte bir sağın güzel bi müzik belki onlara dinleyeceğinizi ninniler vs gibi fotoları acıp kendinizi motive ederek sağın kıyafet verdiler demiştiniz sağım yaparken birini ni omuza birini bi omuza yerleştirin bol şu içmeyi ihmal etmeyin sonra onlar eve gelince kenarı koyduğunuz tüm lohısa triplerini psikolojisini tekrar alırsınız o zamanda baba savaşsın sizinle 😊🌸🌸

Ben de öyleyim sürekli ağlıyorum ikiz derken ağlıyorum iki kız derken ağlıyorum az kaldı derken ağlıyorum ağlıyorum da ağlıyorum zaten normalde de sulu gözümdür bu süreçte iyice arttı🥲
İki kız bekliyoruz biz değil babalar ağlasun dicem de bizimki gökyüzünü aştı mutluluktan daha doğmadan kızlar sıyırdık doğduklarında kuklaları yapacaklar koca adamı 🤣

Benim canım ilk defa bir şey istedi. Değişik bir hismis içimden soğuk soğuk geçtiğini hayal ediyorum. Yarın alırım diye tutuyorum kendimi. Ogle arasını beklemeden gidip alırım belki. Boğazımdan geçtiğini hayal edebiliyorum 😊

Ay bana bu hafta çıkabilir demişlerdi. Hatırlıyorum telefonu yanımda ayırmıodum. Birgül duşa girdim sabah saatleri. Telefonumu annem ve kayınvalidemin yanında bıraktım kahvaltı masasında oturuolardı. Arayan olunca açın dedim. Duştan çıktım baktım telefon çalmış bizimkiler duymamış bile dedikodudan . Gelip alın demişlerdi. Gelin almaya gider gibi çıktık. Annem zılgıt çalıyor hey gidi günler 🤣

Back