- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.861
Mrb, 5 hafta 5 gunluk iken beta hcg 11 000 cikti kesem 5 mm sizlerin nasil cikti merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap için çook teşekküler canım:) 2 tane embriyo transfer edildi ama doktor kontrolde anlarız dedi:) Bakalım valla ben ikizden ziyade şu an sağlıklı ilerliyor mu die kygılaniorum. Bugün de kan aldııcaktı sonra vazgeçtim 3 gün geçsin dolu dolu dedim. Sen tüp mü normal mi canım?Hoşgeldin Canım. İçin rahat olsun biz gittik bir şey göremedik daha.4/5 haftada kese görülmüyor zaten. İlk değer için çok iyi bence. İkiz mi acaba?
BENİM BUGUN GECİKMENİN 9. Günü HESAPLAMALARDA 5+4 GÖRÜNÜYO BANA ERKE. GİBİ GELİYO AMA DEĞERİMDE 4000 ÜSTÜ NE KARIŞIK İŞLERYa ben adet degik dusuk yasadim onu adet baz alirsam 11 gun gecikmeeyle keseyi gorduk. Soyke soyliyim gecen hafta sali gunu 31 di bhcg carsamba 81 bu cumada keseyi gorduk.
keseyi gördünüz mü kaç mmBENİM BUGUN GECİKMENİN 9. Günü HESAPLAMALARDA 5+4 GÖRÜNÜYO BANA ERKE. GİBİ GELİYO AMA DEĞERİMDE 4000 ÜSTÜ NE KARIŞIK İŞLER
Önce kadınlar kulübü gebelik hesaplama sitesine bir oraya son adet tarihini yaz adet dongunu yaz daha sonra hesapla de sonra kendi kişisel bilgilerine gel orda hamilelik takvimi yazan yere hesaplanan tarihi yaz değişiklikleri kaydet de tamam dır canim
Henüz göremedik canım doktor pazartesi gel dedikeseyi gördünüz mü kaç mm
Henüz göremedik canım doktor pazartesi gel dedi
Ben sata göre 5+6 da gördüm kese 6.85 mm di canım betam da o gün tahminen 16.000 ustuyduMrb, 5 hafta 5 gunluk iken beta hcg 11 000 cikti kesem 5 mm sizlerin nasil cikti merak ediyorum
Merhaba canım. bahsettiğin ilaç demir ilacı mı? Demir ilacı sebep olur.Slm güzel annecikler sizlere bisey sorucam folbiol kullanıyorum ama Dr yanında gno ferro sanol verdi ben onu sadece birgün kullandım sonrasında kullanmadim midemde acayip yanma yaptı bu sabah çok çok aferdersiniz lavvboya gitti çok ozur dileyerek yaziyorum diskinin rengi hafif siyah gibiydi acaba bu ilaçla bi alakası varmı dır böyle durum yaşayan varsa yazabilir mi
Ben hiç bir belirti yaşamıyorum sanki adetim yeni birmiş gibi sıradanhayırlısıyla görmeyi ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş .. cümlemizin
hamilelik belirtilerini yaşayanlar varsa paylaşabilir mi ?
hayırlısıyla görmeyi ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş .. cümlemizin
hamilelik belirtilerini yaşayanlar varsa paylaşabilir mi ?
hadi ya bak bu kotu olmuss ama calisanlarda evlat sahbi oluo canini skma dikkat etmeye calis yinedearkadaslar ben ça
canım çalışıyorum ben hemde sabh 8 aksam 7 sbh 45 dk otobüs 10 dk da yürüme mesafem var
cumartesileride 5 saat çalışyorum.
hiç dinlenemicem gibime geliyor 12 saat oturuyorum. arada wc gitmek dışında.
buranın yemekleri de berbat sadece corba içebiliyorum öğlenleri.. yemege de bir çözüm bulmam gerekicek..
aramızda beylikdüzünde oturan var mı ?
Beylikdüzünde doktor önerisi rica edicektim... özel hastane kabulum.. devlette çünkü ilgi alaka sıfır..
Hadi gozun aydin canim hayrlisyla kalp atsnda duyarsn insallahKızlar merhaba herkese bugün kontrolüm vardı keseyi gördük çok şükür sizlerle paylaşmak istedim.21 martta kalp atışlarını duymak için çağırdı doktorumuz nasıl geçecek günler bilmiyorum...Sat a göre 6+2 ama doktor ultrasona göre 5+2 olduğunu söyledi.
canımm inşallah çok teşekkür ederimHadi gozun aydin canim hayrlisyla kalp atsnda duyarsn insallah
Ben yapıyorum akşamları uzanıyorumKizlar gunluk rutin islerinizi yappiyomusunuz dinleniyo musunuz surekli