- 19 Şubat 2016
- 1.570
- 1.740
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Canım burada kaynaşmaktan yana benim gönlümde. Benim çok fazla yazmama sebebim buraya alışıyorum burada daha sonra hamile haberleri çoğalıyor ve sen negatifi görüyorsun işte o an burafan ayrılmak o kadar üzücü oluyor ki. Tecrübeyle sabit.Insallah hayirlisiyla Mart başından yavaş yavaş hamile haberleri verir ve alırız hep birlikte en iyisi bekleyip Sabret mek ama pek kimse yazmiyoo bol bol sohbet etsek te kaynaşma herseyi paylaşıp heyecanla sonuçları öğrenip sıcak bi sohbet ortamı kursa keske
Benimde 28-29 şubat batımpardon sat 3 subat bat 2 mart
2 gun var aramizda insallah hamilelik olurhest: 45255036 .!.:Benimde 28-29 şubat batım
Canim bende sat 28 ocak 31 günde adet oluyorum sanırım netteki hesapta 14 Şubat yazıyordu .14 Şubat 16 Şubat ilişki oldu ama ya daha önce yumurtlamis olabilirmiyim tutmadı miki.Bu günlerde aşırı belim ağrıyor .nekadar dogrudur netteki yumurtlama hesabi31 ocak sat pardon .ya kizlar ilk ilişki ayin 7 de olmuştu test yapsam silik te olsa belirti veririm sizce ayin 16 da yumurtlama oluyo yani üzerinden 3 gün geçti yumurtlama zamanimin
Cnm meraba nasılsın? Ben bu ay çatlatma iğnesi vuruldum... Rabbime emanetim.. En hayırlı zamanı o bilir... Hayırlısı olur hepiniz için inşYazmayım yazmayım dedim ama yine dayanamadim
Eylül annelerinden tanidigim arkadaşlar var. Gönül isterdiki sizi gormeyim burada ama burasi son olur inş ve tez zamanda kavuşursunuz bebişlerinize. Bende henüz bklemedeyimsat 27 ocak ama prolaktinim yuksek ciktigi icin ilaç kullanıyorum ve adet düzenim yok. İnsallah bi mucize olur da bende kasım annesi olurum.
16 SubatKizlar kimse yokmuu herkes son adet tarihini yazsaaa
Canim sadece 2 gun mu oldu iliski bende 16 yazıyorduyumurtlama ama 15 te yogun aakıntıve kkasıkaağrım oldu ve öğündu ssanırımyyumurtlama o ggün iilişkioldu 2gun arayla dedeniyorum işte tutar iinş.Canim bende sat 28 ocak 31 günde adet oluyorum sanırım netteki hesapta 14 Şubat yazıyordu .14 Şubat 16 Şubat ilişki oldu ama ya daha önce yumurtlamis olabilirmiyim tutmadı miki.Bu günlerde aşırı belim ağrıyor .nekadar dogrudur netteki yumurtlama hesabi
Ekim anneleri ne gel bazen oraya da takiliyorumCanim bende sat 28 ocak 31 günde adet oluyorum sanırım netteki hesapta 14 Şubat yazıyordu .14 Şubat 16 Şubat ilişki oldu ama ya daha önce yumurtlamis olabilirmiyim tutmadı miki.Bu günlerde aşırı belim ağrıyor .nekadar dogrudur netteki yumurtlama hesabi
Belirti varmi canimhera17t: 45255036 .!.:Benimde 28-29 şubat batım
BEn 4,5 gune test yapcam dayanamayacagim galibaa:)Belirti varmi canim
Yok canım daha 7-8 günüm var. Daha çok erkenBelirti varmi canim
BEnimde on gun var cnm bakalim persembe gunu test yapacagim ilk oglanda 6 gun kala ogrenmistimYok canım daha 7-8 günüm var. Daha çok erken
asYok canım daha 7-8 günüm var. Daha çok erken
Hayirlisiyla bende senin gibi 31subat i bekliyorumSlm kızlar bende 20 aralıkta boş gebelikle dusuk yaptim...1 şubatta adet oldum.40 gün sonra yani..9 12 15 şubatta beraber olduk...Mart 1 i bekliyorum heyecanla
bende variiiimDaha çok erken olmasına rağmen ben bu aya talibim hayırlısı neyse o olsun haydi hanımlar