- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
Desene bu gece herkesin randevusu varBende c.tesi gunu ctlatma ignesi oldum c.tsi pazar sali persembe c.tsi iliski onerdi doktor catlma bu kdar gec oluyomu acaba hepimiz icin hayrlisi bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Desene bu gece herkesin randevusu varBende c.tesi gunu ctlatma ignesi oldum c.tsi pazar sali persembe c.tsi iliski onerdi doktor catlma bu kdar gec oluyomu acaba hepimiz icin hayrlisi bakalim
Cnm banada doktorum çatlatma iğnesinden sonra 36 . saat ve 72. saatte ilişkş önerdi... Yumurta en erken 36 saat en geçte 72 saatte çatluyor... Ama doktorun tavsiyesine uy tatlım belkı değişiktir iğnelerimiz... Bu ay ikimşz içinde hayırlıısı olur inşBende c.tesi gunu ctlatma ignesi oldum c.tsi pazar sali persembe c.tsi iliski onerdi doktor catlma bu kdar gec oluyomu acaba hepimiz icin hayrlisi bakalim
1 şubat benimKizlar kimse yokmuu herkes son adet tarihini yazsaaa
1 şubat benim
benımde 7 şubat cnm... dün 38. saatte ilk ilişki oldu.... birde cumartesi sabahı deneriz .... inş ilk müjdeli haberi sen verirsin1 şubat benim
Cnim bnimde sat 1 subat bat 1mart dha 11 gun var sen kac gunde adet goruyosun ama bnce cok erkenHerkese merhaba kizlar...
Ben de kasim annesi olmak istiyorum, son adet tarihim 1 Subat :)
Kizlar ben dayanamayip bugun evde idrar testi yaptim, negatif cikti, adetime de daha 7-8 gun var. Bebis varsa bile su an testte cikmamasi normal mi ? Erken mi ??
Bayaga moralim bozuldu da
Bayadr birlikte bekliyoruz insallah bu ay ikimzde kaliriz cnm hayrlsi olsunCnm banada doktorum çatlatma iğnesinden sonra 36 . saat ve 72. saatte ilişkş önerdi... Yumurta en erken 36 saat en geçte 72 saatte çatluyor... Ama doktorun tavsiyesine uy tatlım belkı değişiktir iğnelerimiz... Bu ay ikimşz içinde hayırlıısı olur inş
Cnim bnimde sat 1 subat bat 1mart dha 11 gun var sen kac gunde adet goruyosun ama bnce cok erken
31 ocak sat pardon .ya kizlar ilk ilişki ayin 7 de olmuştu test yapsam silik te olsa belirti veririm sizce ayin 16 da yumurtlama oluyo yani üzerinden 3 gün geçti yumurtlama zamanimin
Bence test yapip boşuna moralinizi bozmayın bekleyin günümüze kadar en azından
Yas kactiAynen ama çok merak ediyorum ya sizin ilk mi
Y
Yas kacti