- 19 Ekim 2015
- 570
- 477
- 30
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Mrb canm gunlerimiz ayni benimde sat 1 subat bat 1 mart 1o.12.13.14 birlikte olduk doktr bu gunlrri verdigi icin hayrlisi bakalm ilki dogal yollami olmustuSlm kızlar bende 20 aralıkta boş gebelikle dusuk yaptim...1 şubatta adet oldum.40 gün sonra yani..9 12 15 şubatta beraber olduk...Mart 1 i bekliyorum heyecanla
Sat kacbende variiiim
Bende son adet 31 ocak.7,13,15,17,20,21 birlikte olduk 5 gun sonra test yapsam cikarmiMrb canm gunlerimiz ayni benimde sat 1 subat bat 1 mart 1o.12.13.14 birlikte olduk doktr bu gunlrri verdigi icin hayrlisi bakalm ilki dogal yollami olmustu
3 subat canimSat kac
Daha erken canm pozitif te olabilirbenzemiyorost: 45275875 .!.:Ben de adetime 8 gun kala test yaptim ama negatif cikti
Aramızda 3 günvvarmış3 subat canim
Evet canım korumayı bırakmıştık kendiliğinden oldu...benim 3.çocuk olcak bu kısmet olursaMrb canm gunlerimiz ayni benimde sat 1 subat bat 1 mart 1o.12.13.14 birlikte olduk doktr bu gunlrri verdigi icin hayrlisi bakalm ilki dogal yollami olmustu
Aynen 17 subatta asilama yaptirdim bakalim nasil olcak sonucAramızda 3 günvvarmış
Insallah iyi olur hersey bende bekliyAynen 17 subatta asilama yaptirdim bakalim nasil olcak sonuc
Kizlar kimse yokmuu herkes son adet tarihini yazsaaa
tweety ve sinkarcigim ekimm anneleinden takip ediyordum sizi bende ekim annelrindeydim ama olmadi kasimda birlikteyiz benim yumurtlamadan sonra 5.gunum bugun goguslerim cok hafif agriyor sizlama gibi acikcasi cok umutluyum
amin canim insallahInsallah iyi olur hersey bende bekliy
İnşallah Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin canım. Bende ilaç kullanmaya başladım bu ay hayırlısı bakalım ınş hep beraber güzel haberler alırız.Cnm meraba nasılsın? Ben bu ay çatlatma iğnesi vuruldum... Rabbime emanetim.. En hayırlı zamanı o bilir... Hayırlısı olur hepiniz için inş
Amin canım ınşallah yaa.Canım burada kaynaşmaktan yana benim gönlümde. Benim çok fazla yazmama sebebim buraya alışıyorum burada daha sonra hamile haberleri çoğalıyor ve sen negatifi görüyorsun işte o an burafan ayrılmak o kadar üzücü oluyor ki. Tecrübeyle sabit.
ebyar canım inş hep birlikte mutlu haberi alırız.
Günaydın hayra çıksın inşallahKizlar ne alemdesiniz, umut var mi ?
Benim icimde bi sıkıntı, bi umutsuzluk var bugun nedense