- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 45
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.001
Merhabalarrr ben de geldim aranizaaa.. ufak tefek minyon biriyim cok yer kaplamam beni de kabul eder misiniz minnakımla birlikte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sat 29 ocak bakalım ya çalışıyorum oğlumda çok yoruyor ekstra zaman ayırmak gerekiyor doktora gitmek için ama haklisin doktor kontrolünde olmak lazimbence kan ver betahcg onemli canim doktor kontrolunde ol ilac filanda yaziyor ihmal etme canim sat kac
Yok canım hic bisey kullanmıyorum aslında bu ay beklemiyordum çünkü oğlumda 6 ay falan olmamıştı bunda korunmayı bıraktığımız ay oldu, nasip bu işler,En azından kanda bakaydin canım. Folik asit kullanıyor musun
Yok canım hic bisey kullanmıyorum aslında bu ay beklemiyordum çünkü oğlumda 6 ay falan olmamıştı bunda korunmayı bıraktığımız ay oldu, nasip bu işler,
Merhabalarrr ben de geldim aranizaaa.. ufak tefek minyon biriyim cok yer kaplamam beni de kabul eder misiniz minnakımla birlikte
Allah sagsalim dogduklari gunlerde de birlikte olmayi nasip etsin insallah canimBende minnakim
Allah sagsalim dogduklari gunlerde de birlikte olmayi nasip etsin insallah canim
Bende cuma yaptirdim 1442 çıktım carmba Dr giicez bakalım hayırlısı olsun hepimizeevet benimde ayni dogumlarimiz benim ilk betam 1000,0 carsamba gunu yaptirdim cuma gunu yaptirdim 3544,5 degerim senin kac cikti bthcg
Ya bende 2 ay önce korumayı bıraktim.Dr banada folik asit kullan demişti, bende hemen olmaz düşüncesiyle, almadım. Herşey yolunda giderse çarşamba Dr randevum var, sanırım o verir.Anladım canım fazla bekletmemis bu sefer ama eczaneden folik asit alabilirsin bütün doktorlar kullandirtiyor .
Ya bende 2 ay önce korumayı bıraktim.Dr banada folik asit kullan demişti, bende hemen olmaz düşüncesiyle, almadım. Herşey yolunda giderse çarşamba Dr randevum var, sanırım o verir.
Hayırlı akşamlar kızlar
Bi şey sorcam size
Ben özellikle yurudugum zaman çok akintim oluyor. Normalde de oluyor ama yürüyünce daha çok oluyor. Sizde de öyle mi?
Merhaba bende kasim annesiyim allah nasip ederse insallah persembe günü ilk usg miz var keseyi gorucez insallah sizler ne durumdasiniz ☺☺☺
himm iyi bakalim guzel cikmis hcg sat kacti canim benim.sat 1 subat bende sali gunu randevum var bakalim keseyi gorucekmiyim insallah gorrum cuma gittim doktor cok kucuk zor gorunuyor dedi kan istedi degerim 3544,5 cikti ama doktorum isi cikti gitti degerimi goremediBende cuma yaptirdim 1442 çıktım carmba Dr giicez bakalım hayırlısı olsun hepimize
insallah canimKızlar benim carsmba kese günü inslh goruruz