- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #102.441
Enee bildirim gelince farkettim bende yazda bitti herkes nerede :)Aaaa resmen topik terk edilmiş
Nerdesiniz kızlaaar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enee bildirim gelince farkettim bende yazda bitti herkes nerede :)Aaaa resmen topik terk edilmiş
Nerdesiniz kızlaaar
Topik kapanip gidecek galiba... tatil bitti okullar açılıyor normal duzen başlıyor ama ufakliklar büyüyünce kopma başladı malesef... sen nasılsın peki napiyorsunAaaa resmen topik terk edilmiş
Nerdesiniz kızlaaar
Aleyküm selam canım.Selamun aleyküm arkadaşlar nasılsın ız
Ay çok dikkatliler ve yaptığımız şeyi hiç unutmuyorlar aynen şok oldum şuan Allah korusunDün akşam Gülsüm mutfaktayken sebze soyacağını bulmuş bı baktım bacağına sürtüyor. Sapıttım o an.
Bızımkı tv de tıraş bıçağı reklamından esınlenmıs meğer. Bu çocuklar tam kopyacı.
Ayy gönül hem komik hem de tehlikeli yaa... bu cocuklar tam fena yaa.nasil kardeslerin arasi abi de okula başlayınca basbasa kalacaklarDün akşam Gülsüm mutfaktayken sebze soyacağını bulmuş bı baktım bacağına sürtüyor. Sapıttım o an.
Bızımkı tv de tıraş bıçağı reklamından esınlenmıs meğer. Bu çocuklar tam kopyacı.
Aleykum selam canim. Iyiyim şükür şimdilik.sen nasılsınSelamun aleyküm arkadaşlar nasılsın ız
Çok ıyı araları. Bızımkı sadece uykusu geldıgınde veya uykusunu alamadığında acıktıgında yanına yaklaşılmıyor O zaman çok sınırlı bagırgan agresıf bırsey oluyor. Sakınlıgıne sakın aksılıgıne de üstüne yok kesın.Ayy gönül hem komik hem de tehlikeli yaa... bu cocuklar tam fena yaa.nasil kardeslerin arasi abi de okula başlayınca basbasa kalacaklar
Taşınıp yerlestınmı canım.Ay çok dikkatliler ve yaptığımız şeyi hiç unutmuyorlar aynen şok oldum şuan Allah korusun
Blzdede okul telaşı başladıAleykum selam canim. Iyiyim şükür şimdilik.sen nasılsın
Benim kiz da anaokuluna başladı heyecanla gitti bakalim.kaldik oglusla basbasaBlzdede okul telaşı başladı
Oy kuzu ya hepsi atarli bu çocukların.bizim yazin baya ağlamalı geçti.bi bakıyorsun oyum kuruyor gibi oluyorlae ama oglan bozuyor yada ablasıni sıkıştırıyor falan bağırtıyor.sonra kızım da bazem bebek diye seslenmiyor ama cani yanınca yada oyunu bozulunca kızdı bağırdı falan... biraz degisik geçti okul açıldı kaldi benimle bakalimnasil olacakÇok ıyı araları. Bızımkı sadece uykusu geldıgınde veya uykusunu alamadığında acıktıgında yanına yaklaşılmıyor O zaman çok sınırlı bagırgan agresıf bırsey oluyor. Sakınlıgıne sakın aksılıgıne de üstüne yok kesın.
Senın kızla oğlunun arası nasıl.
Artık biraz daha rahat olursun herhalde canımOy kuzu ya hepsi atarli bu çocukların.bizim yazin baya ağlamalı geçti.bi bakıyorsun oyum kuruyor gibi oluyorlae ama oglan bozuyor yada ablasıni sıkıştırıyor falan bağırtıyor.sonra kızım da bazem bebek diye seslenmiyor ama cani yanınca yada oyunu bozulunca kızdı bağırdı falan... biraz degisik geçti okul açıldı kaldi benimle bakalimnasil olacak
Biz de gittik geldik canim 1 haftalığına.tabi rahat gecmedi ama korktugum kadar da kotu geçmedi.iyi oldu her yönden hem bize hem cocuklara.Sizler nasılsınız çocuklarla güzelce tatil yapabilen yoktur herhalde :)) seneye daha rahat oluruz inşallah
Evi topluyorum canım az kaldı bakalım yarın yola çıkıyoruzTaşınıp yerlestınmı canım.
Şimdiden kolay gelsin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canımEvi topluyorum canım az kaldı bakalım yarın yola çıkıyoruz
Hiç yoksa havamız değişiyor haklısın iyi yapmışsınızBiz de gittik geldik canim 1 haftalığına.tabi rahat gecmedi ama korktugum kadar da kotu geçmedi.iyi oldu her yönden hem bize hem cocuklara.