2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Kızlar size nacizane bir fikir vermek istiyorum. Çocuklarımız artık birçok şeyi anlıyor. Ben kızıma tuvalet için rol model oluyorum. Böylece tuvaletin korkulacak bir yer olmadığı anlamış olur. Abisinden kalan vc tetkiklerini ona giydiriyorum beraber giriyoruz normal tuvalete benim gibi comelmesini gösteriyorum. Sizlerde bence deneyin wc korkusu olmaz böylece sonrasında tuvalet eğitim i daha kolay olur.
 
İnsallah demeyi unutmuşum :))
 
Aynen canım çok haklısın cidden bunlar artık canavar oldular herşeyi anlıyorlar :) bizimki bayadır biliyor tuvaleti bilerek öğrrtipim bir şey değildi ama adam beni 1dk tuvalete bile bırakmadığı için öğrenmiş oldu :)) geçen piyanosu var onu ters çevirmiş oturmuş çişşşş diyor birde baktım ki kaka yapmış cidden orda :))) elimde diyor bu çocuk çoktan öğrenmiş işi sen daha dur eğitim verme diyor :)) ama benimde gözüm yemiyor işte şuan
 
Herşeyi anlıyorlar derken komik birşey anlatayım :) evde spor hareketleri yapıyorum nefes alıp veriyorum flaan.. akşam eşim annen napıyor oğlum demiş üfff üff demiş bunuda hep sigara için yapardı eşimde içinden düşünmüş ya bu kız sıkıntıdan sonunda sigarayada başladı demek diye :))hayır yani kötü bişey yapsak gambazlayacaklar :))))
 
Ayy cin bunlar cin valla artık dikkat etmek lazım ailece hem davranışlara hem sözlere
 
Aleyküm selam nerdesin kaçak herşey yolunda mı
İyiyiz canım sağolasın oğluşta iyi şimdilik en son böbrek kontrolünde durumu 3. Grate çıktı yani amaliyat seviyesine gelmiş böbrek genişlemesi. 1 ay sonra sintigrafi çekilip sonuca göre karar verecek doktorumuz. Görünürde Bi sorun yok ama. Siz nasılsınız. Ankarada mısın bebiş nasıl alıştınız mı oraya
 
Allahııımm sevsinler üf deyişini.buranın emojilerim özlemişim. Whatsapta bukadar güzelleri yok
 
Geçmiş olsun canım çok ihmal ediyorsun bizi bizde iyiyiz çok şükür Ankara'ya alıştık diyelim oğlanla günde 2 3 kez park yapıyoruz öyle öyle günler geçiyor işte :)
 
Geçmiş olsun canım çok ihmal ediyorsun bizi bizde iyiyiz çok şükür Ankara'ya alıştık diyelim oğlanla günde 2 3 kez park yapıyoruz öyle öyle günler geçiyor işte :)
Fırsat bulamıyorum desem inanmazsınız. Kızın okulu oğlanın yaramazlıkları. Bir yeri toplarken diğerini yıkıyor. Mutfakta leğenlerimin tupperlarımın olduğu dolap hergün 10-15 kere boşaltılır heryere taşınır. Kızın kitap dolabı dağıtılır. Mutfak çekmeceler derin içini boşaltıp içine girip oturuyor. Anlıcan koşturmaktan telefon alamıyorum elime whatsapta bile zor bakıyorum. Buzdolabını açmış sabah çilekleri alıp sıkıştırıp sıkıştırıp atmış halılar ve elinin dokunduğu yerler kırmızı onları temizledim uyuttum Bi bakayım bizim kızlara dedim.
 
Aminn hayırlı cumalar canım
 
İyi yaptın valla yaramazlık aynı ama sende 2 çocuk var bişey diyemiyorum :)uyuttuğunda bir selam ver
 
Yemek işini ne yaptınız kızlar. Benimki artık beni karıştırmak istemiyorum. Ben verince kafasını sağa sola sallayıp bağırıyor. Kendi yemek istiyor ama kaşığı ters tarafıyla tutuyor çukur değil tümsek yeriyle yemek almaya çalışıyor yada direk eliyle alıp yiyor yemekte diyemeyiz oynayıp üstüne başına sürüyor tabağın dışına atıyor. Arada da yiyor tabi dün akşam mercimek çorbasının içindeki ekmek parçalarını eliyle alıp yedi suyunu eliyle çalkalayıp yaladı ne yapacağımı bilemiyorum her öğün halı sil üst değiştir Bi hal oldum yardım edin bana akıl verin.
 
Biran oğlunu isirasim geldi
 
Geçmiş olsun gonulll damar çatlamıştır benim kızımda da var 12 yaşında yakarız dediler. İnşallah ondada önemli bişey yoktur.
Ah senı kaçak daha sık uğra buralara. Cok şükür bızım de bırsey yokmuş canım.
Sızınde sonuçlar bellı olunca haberdar et canım.sımdı herşey kolay her hastalığın caresı var. Mecbur amelıyat olcak o zaman paşa.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…