- Konu Sahibi Ikra meyra
- #101.321
Geçmiş olsunAllah korusun bu yaramazları oğlumda dün kaydırağın merdiveninden çıkarken düştü burnu yara şimdi kremde sürdürmüyor sıpa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunAllah korusun bu yaramazları oğlumda dün kaydırağın merdiveninden çıkarken düştü burnu yara şimdi kremde sürdürmüyor sıpa
Sağol canım aşımızıda bugün olduk ayy iğneyi görünce başladı tepinmeye nerden anladıysaGeçmiş olsun
Gecmis olsun canim anlamazlar mi bizimki kapidan içeri girince anliyorSağol canım aşımızıda bugün olduk ayy iğneyi görünce başladı tepinmeye nerden anladıysa
Aminnnnnn ağzına sağlık canımSelamün aleyküm.rabbim bu mübarek Ramazan ayının muberek cuma vaktinde günahları mizi affetsin,oruclarimizi kabul etsin, evlatlarımızi vatanımıza milletimize ve ailelerimize hayırlı evlat etsin, evlerimize huzur mutluluk bereket versin, helal riziklar versin, hastalara şifa dertlilere deva borclulara ödeme kolaylığı versin, hickimseyi evladiyla açlıkla ve susuzlukla sinamasin, tüm müslüman alemine huzur barış versin, hepimize hacca gitmeyi nasip etsin,hepimizi cennetlik kullarından eylesin inşallah. Aminn
heeee bende ramazanda rizeye gitmek istiyordum eşimde Rize gibi oldu burası zaten hep yağmur gitmene gerek yok yağmuru izle Rize özlemin biter diyor :))Rabbim nasılda ramazanda serinlik veriyor yağmurlar durmadı maşallah
Tesekkur ederımGözün aydın
Amiin çok sagolHastalara, aşı olanlara, düşenlere geçmiş olsun.
Candysisters sınavı geçişin de hayırlı uğurlu olsun. Seneye de başarılar .
El_Em
Amiiin amiiin senınde cuman mubarek olsunSelamün aleyküm.rabbim bu mübarek Ramazan ayının muberek cuma vaktinde günahları mizi affetsin,oruclarimizi kabul etsin, evlatlarımızi vatanımıza milletimize ve ailelerimize hayırlı evlat etsin, evlerimize huzur mutluluk bereket versin, helal riziklar versin, hastalara şifa dertlilere deva borclulara ödeme kolaylığı versin, hickimseyi evladiyla açlıkla ve susuzlukla sinamasin, tüm müslüman alemine huzur barış versin, hepimize hacca gitmeyi nasip etsin,hepimizi cennetlik kullarından eylesin inşallah. Aminn
Ne güzel dua amın canım.Selamün aleyküm.rabbim bu mübarek Ramazan ayının muberek cuma vaktinde günahları mizi affetsin,oruclarimizi kabul etsin, evlatlarımızi vatanımıza milletimize ve ailelerimize hayırlı evlat etsin, evlerimize huzur mutluluk bereket versin, helal riziklar versin, hastalara şifa dertlilere deva borclulara ödeme kolaylığı versin, hickimseyi evladiyla açlıkla ve susuzlukla sinamasin, tüm müslüman alemine huzur barış versin, hepimize hacca gitmeyi nasip etsin,hepimizi cennetlik kullarından eylesin inşallah. Aminn
Ay hiçbir yerde Rize'deki gibi yağmur yağmıyor bence usul usul incecik çok seviyorum benheeee bende ramazanda rizeye gitmek istiyordum eşimde Rize gibi oldu burası zaten hep yağmur gitmene gerek yok yağmuru izle Rize özlemin biter diyor :))
Allah razı olsunAmiiin amiiin senınde cuman mubarek olsun
Allah razı olsunNe güzel dua amın canım.
Rize'de seni seviyor bende bende bendeAy hiçbir yerde Rize'deki gibi yağmur yağmıyor bence usul usul incecik çok seviyorum ben
Şükür canım oruç çocuk derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Sen nasılsın?