- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 35
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #99.841
Nerden aldin canim mantıklı geldi banada@emnis yatak için ben de montessori modellerini incelemeni tavsiye ediyorum. Yaşında ayırdık odasını Denizin, yatağının yerden yüksekliği 20 cm. İnip çıkmayı öğrettim, korkulukların da biri olmadan yatıyor üstelik, boyu 2 metre yatağın. Yarısında korkuluk var yani. Ne düştü ne de benim bel ağrım kaldı. 6 ay park yatak kullandım sürekli belim ağrıdı. Madem yeni alacaksın o kutu yataklardan alma yine. Uykusu bitince çıkıp geliyor yatağından. Emzireceksem yanına yatıyorum ben de .. çok memnunum.
Aa çok şaşırdım şuan tehlike çanları çalıyor desene bizimkiler normal beşik karşılıklı koyduk hatta kademeli değil asansörlü önbariyeri henüz çıkma denemesi yapmadılar ama o zaman da bariyerden 2 çubuk söksem iş görürjean canım ikizlerin odaları ayrıydı değil mi yatakları nasıl yataklar bizimki park yatakta yatıyor ama son 1aydır bacak atarak ondan da çıkmayı öğrendi o yüzden tek bırakamıyorum bırakamadığım için odayı ayırmayı erteliyorum temelli Bebek odası takımı alacağım sanırım
Canım bir görüntüsü var mı yatağının internettteki modellerde hep çit var ya benim çocuk onların üstüne çıkmaya çalışıp düşebilir o geldi aklıma direk onlara takar kafayı Eminim@emnis yatak için ben de montessori modellerini incelemeni tavsiye ediyorum. Yaşında ayırdık odasını Denizin, yatağının yerden yüksekliği 20 cm. İnip çıkmayı öğrettim, korkulukların da biri olmadan yatıyor üstelik, boyu 2 metre yatağın. Yarısında korkuluk var yani. Ne düştü ne de benim bel ağrım kaldı. 6 ay park yatak kullandım sürekli belim ağrıdı. Madem yeni alacaksın o kutu yataklardan alma yine. Uykusu bitince çıkıp geliyor yatağından. Emzireceksem yanına yatıyorum ben de .. çok memnunum.
Nerden aldin canim mantıklı geldi banada
Gülsüm 1 ay önce 78 diye galıba. Öyle kalmış aklımda. Benım yatak boyu daha uzun muhtemelen. Senınkı baya baya atlıyor.82 cm canım sizinkiler kaç Bayadır atlıyor böyle yA bu foto ilk çıktığı zamandı şimdi daha rahat çkıyor altında yaylı yatak var onunda etkisi oluyordur tabi
Canım bir görüntüsü var mı yatağının internettteki modellerde hep çit var ya benim çocuk onların üstüne çıkmaya çalışıp düşebilir o geldi aklıma direk onlara takar kafayı Eminim
İyiyim tatlım saol.. senin minikler nasıl? Beraber bişeyler yapmaya başladılar mı? Deniz iyi çabuk atlatmıştık zaten. Odasına alıştı, uykuları nispeten iyi. Büyüdükçe daha eğlenceli zaman geçirir olduk.Hurdunya nasılsın?kaç zamandır aklıma geliyorsun ne yapıyor bu kız diyorum Deniz nasıl iyileşti mi?
Belki alıştırma bardağıyla içer sütü denedin mi ?en azından sen biraz dinlenirsin babası içirir
The_new Allah yardımcın olsun canım bol bol sabır diliyorum
Ya onlar güzelde pahalı ya :) kendim yaptırayım desem rezil bişey olur :)
@emnis kuzum bak kura bed bu. Bu şekilde aşabiliyorsun ikeadan. Ters çevirip tam yer yatağı da yapabiliyorsun.
Hatta ikea kura bed ideas yaz google çıkıyor varsa pinterestte muhteşem şeyler çıkıyor. Ben hala bunu düşünüyorum
Ay ne güzel sevindim. Beraber iyi bi takım oldular hedef seçip beraber dağıtıyorlarİyiyim tatlım saol.. senin minikler nasıl? Beraber bişeyler yapmaya başladılar mı? Deniz iyi çabuk atlatmıştık zaten. Odasına alıştı, uykuları nispeten iyi. Büyüdükçe daha eğlenceli zaman geçirir olduk.
@emnis kuzum bak kura bed bu. Bu şekilde aşabiliyorsun ikeadan. Ters çevirip tam yer yatağı da yapabiliyorsun.
Hatta ikea kura bed ideas yaz google çıkıyor varsa pinterestte muhteşem şeyler çıkıyor. Ben hala bunu düşünüyorum
Bende ikeadn aldım kendimce montessori yaptım. Yer yatağı oldu yani. İlerde kardeşi büyüyünce inşallah ranza olarak kullancZ. Çocuklra yer yatağı şart kesnlkle
Bende şimdi yazdım cnm. Ters şekilde kurduk bizde altı normal şartlarda oyun alanı olarak tasarlanmş ama biz yatak yaptık. Şuan kızım yatmadğı için annem yatıo tabi