• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 89 40,3%
  • erkek

OY: 114 51,6%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    221
kizlar bugun sezaryen olali 11 gun oldu ilk defa sitede yuruyuse ciktim 20 dk kadar. eve gelince regli gibi kanama oldu gunluk ped takmistim normal pede gectim. Aslinda durmustu kanamam tamamen 4-5 gun oluyor tamamen durali. simdi tekrar neden basladi anlamadim size de oldu mu boyle birsey? Yuruyus iyi gelmedi sanirim
Oluyo oluyo canım benim de arada azcik azcik lekenmeler oluyo kirkimiz cikiyo yani

Herkese merhaba, bebişlerinizi sağlıkla büyütün inşallah 🙏🏻 kızım bugün 16 günlük oldu 🥹 dünden beri asla uyumuyor ne kadar çıkarırsam çıkarayım gazı var. Ben kendi uykusuzluğunu dert etmiyorum ama onun büyümek için uyumaya ihtiyacı var. Bana bir öneriniz var mı? Yetersiz hissetmeye başladın ..
Burda da bir arkadaş önermişti clikinid diye masaj yağı var dün onu sürdüm ilk defa rahat uyudu bebem geceleri kullanmayı düşünüyorum onu bende birde anne için bitki çayları var gaza iyi gelen ondan alabilirsiniz doktordan gaz damlası dicem ama daha çok erken bir aydan önce çok önermiyorlar

Kaç kiloda öneriliyor canım? Benim doktorum 1 aydan sonra yaptırın dedi ama bilemedim
kac kilo olarak degil de sanirim bebegin ayda hızlı kilo almasına gore değerlendiriyorlar. erken sünneti öneren de var yaptırmayın diyen de. işinin ehli bir doktorla gorusmek gerek . Ankaradaysaniz oglumu sunnet eden doktoru önerebilirim. fikir almak için on muayene olabilirsiniz.

kizlar bugun sezaryen olali 11 gun oldu ilk defa sitede yuruyuse ciktim 20 dk kadar. eve gelince regli gibi kanama oldu gunluk ped takmistim normal pede gectim. Aslinda durmustu kanamam tamamen 4-5 gun oluyor tamamen durali. simdi tekrar neden basladi anlamadim size de oldu mu boyle birsey? Yuruyus iyi gelmedi sanirim
Bende öyle 20. Günümdü sanırım bitti sandım ped de takmadım iki gün olmayınca sonra bir anda boşalırcasına gelmişti baya batmıştı yani bana da olmuştu demekki normal

Ben bu ürünü kullanıyorum, kullandığım model tekerleksiz bu tekerlekli sanırım. Evinizin düzenine göre değişiyor biz salonda yaşıyoruz, sadece uyumak için yatak odasına gidiyoruz beşiği sabah yanımıza getiriyoruz gece yatak odasına alıyoruz. Park yatak ben çok sevmiyordum yenidoğanda işlevsel değil bence, fazla büyük ve hantal. Ama yatak odanız genişse park yatak alıp salona bu tarz sepet/anne yanı tarzında bir şey almak da mantıklı. Ben park yatak almadığım için ikilemdeydim tekrar yatak arayışına gireceğim için ama iyi ki almamışım, küçük olması anne babaya da iyi hissettiriyor koca yatakta minnacık bebek rahat olmaz gibi geliyor.
Fotoğraf eklediniz sanırım ama görünmüyor 🫠 bana da park yatak hem hantal geliyor hem de şık da durmuyor

Mesela 24 günlük olduk 2 paket 1 numara bitirdik hatta 3. Pakette 1 numara aldik onun da yarısı bitti. Pure baby kullanıyoruz 1 pakette 64 adet vardı. Benim kız günde 8 adet bez kullanıyor aslında tamamen bebeğe bağlı oluyor 2 numara da var elimizde mesela o büyük geldi.
Anladim demekki baslangicta 1 numara daha mantikli. Cok tesekkur ederim

Saglikla gelsin bebeğiniz 🌸 anne yani ahsap besikleri öneririm. 6 yıl önce kızımda almıştım 2 yaşına kadar kullandım. Şimdi oğlum için de kullanıyorum. Hemen odasına gecirmeyecekseniz 4 yasa kadar kullanılıyor. Sepet besikleri onermem görüntüsü çok tatlı ama çok kısa süre kullanılıyor. Bir de park yatak şans işi derinliğinde dolayı ya da etrafının kapalı oluşumu bilmem sevmeyen bebek cok, rahat eden ve seven de var aynı şekilde.
Derinlik ayarları var ama görüntü olarak estetik değil bi de çadır gibi kumaşı pek hoşuma gitmedi benim de

Park yatak çok devasa geldiği için, Kiwi cozy otomatik sallanan beşik aldık, daha portatif ve şık. Çok fonksiyonlu bir beşik. Bakabilirsiniz özelliklerine. İçine reflü yatağıyla yatırıyoruz bebiş ufak diye ama beşik kendi de reflü yatağı haline gelebiliyor. Biraz daha büyüyünce o şekilde kullanacağız inşallah. Biz memnun kaldık genel olarak. Sallamayı bazı kişiler istemiyor ama biz kullanıyoruz. Öyle minik minik sallıyor zaten hafif yani.
Evet görmüştüm bunu seçeneklerde vardı teşekkürler ☺️

Fotoğraf eklediniz sanırım ama görünmüyor 🫠 bana da park yatak hem hantal geliyor hem de şık da durmuyor
Çok pardon evet buydu https://amzn.eu/d/fHDTIeN
Hatta bir tane de salona uygun fiyatlı bir şey alsak mı diyoruz 🥲 dediğim gibi bence ufak olmaıs lazım ilk aylar için. Reflü ayarı falan da iyi biz çok memnunuz

Sen Ankara'dasın değil mi Orange?

bu entryde bahsedilen emzirme danışmanı

Ben kızımda kendisine ulaşmıştım. Kızım 25 günlüktü o zaman Ankara'da değildi kendisi ama arkadaşı yardımcı olmustu eve gelmişti. Onun adını hatırlayamadım. Burada bu şekilde link veriliyor mu ondan da emin olamadım ama ayrı bir başlıkta yazdığını da gördüm.
Ankaradayım canım çok teşekkürler bakayım
Bebek dikey pozisyondayken mi sıkıyoruz peki? Bebek bu işe ne diyor? Benimki bir şeyler der gibi hissettim 🥲
Ben yatıyorken sıkıyorum ama benimki hapşırmıyor. Dikeyken de deneyeyim belki o zaman hapşırır ama nasıl gidecek gerilere dikeyken orayı bilmiyorum 😅

Burda da bir arkadaş önermişti clikinid diye masaj yağı var dün onu sürdüm ilk defa rahat uyudu bebem geceleri kullanmayı düşünüyorum onu bende birde anne için bitki çayları var gaza iyi gelen ondan alabilirsiniz doktordan gaz damlası dicem ama daha çok erken bir aydan önce çok önermiyorlar
Çok teşekkürler bugün sipariş verdim onu da
umarım iyi gelir 🥹

Ben yatıyorken sıkıyorum ama benimki hapşırmıyor. Dikeyken de deneyeyim belki o zaman hapşırır ama nasıl gidecek gerilere dikeyken orayı bilmiyorum 😅
Haklısın dikey sıkınca akıp gidecek 😂 Yatarken sıktık biz de 😀 dediğin gibi hapşırmadı ama biz abartmadan aspiratörle çektik. Hepsi gelmese de bir rahatlama oldu. Çok teşekkürler canım 😘

Merhaba kızlar sizleride soruya boğuyorum ancak biz bugün 9 günlük olduk göğüslerinde yanma yaşayan var mı ya alev çıkıyor sanki yanıyor neden böyle oluyor anlamadım bir fikri olan var mı

Back