- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 31
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #99.881
sen sanslısın oxaman .benım bı tandgmda oyle ama buyuk çok kıskanıyomus yemek yemıomuş sen yedr dıomus emzrrken falan arasına grmeye calısıyomusAslında çok rahat canım kıskançlık hiç olmadı çok benimsedi benim elim ayağım oldu okullu olunca onu bekliyorum öyle gelsede dinlensem diye öyle güzel vakit geçiriyorlar ki uyku saatinde büyükmödevlerini yapıyor keyifli yani ama tabi herşeye sil baştan başlamak biraz zor oluyor büyüğün dersleri ağırlaşacak küçük otun isteyecek bizde o yüzden üçüncüyü yaptık dermişim şaka bi yana üçüncü iyi oldu ikinciyle araları az olacak ama tabi bu kadar rahat olamam
Aralık ayında ara verdim canım da başlayacağım insallah. Çünkü o vakitten beri 3kere bronşit oldum iyileşmek haftalar sürdü.bir kere omzunu geçenlerde de belimden rahatsızlandım ve spora ara verdim mecbur.sporsuz gitmiyor benimkiler
Asıl sen bizim canımızı sıkma şekerim bak kaç kişi ne kadar uğraştık kilo vermek için. E sana verelim dedik almıyorsunBana bak kız benim canımı sıkma .ben 3 kilo almak için aylardır yırtıyorum kendimi zaten canım burnumda(
Sıkma canını hemen. Endokrin görsün bakalım hele .Hem de öyle aman aman bir fazlalık da yok. Benim hamilelik ve sonrasında yüksek çıktı tsh ve ts4 böyle sınırda gibi. Şimdi normal ama.Bizde de annem babam ablam halamda hepsinde var
Kız sen zaten edizi n alerjisi yuzunden erişin bittin pirinç lapası yemektenAsıl sen bizim canımızı sıkma şekerim bak kaç kişi ne kadar uğraştık kilo vermek için. E sana verelim dedik almıyorsun
Hahahaha ondan önce diyet yapmaya çalıştım da veremedim ya :)) 65e kadar inebilmiştim. Lapa yiye yiye 54e indim. Şimdi 58im hunharca yiyorum ve alıyorum. :))Kız sen zaten edizi n alerjisi yuzunden erişin bittin pirinç lapası yemekten
Yaaa çok iyi düşünmüşsünüz biraz büyüyünce orasi baya oyalar küçük hanımıİstanbul modokoda yaptırdık , hatta kız çocuk diye üst katına bir de oyun evi yaptırdım ben. Üst katın yarısı çatılı ev, yarısı veranda şeklinde.. ev içinde ev yaptık..merdiveni takmıyoruz şimdilik..
Geçmiş olsun canım düşük mg lık bi ilaçla sorun çözülür bildiğim kadarıyla. Bende hamileyken troid sorunu yaşamıştım ama doğumdan sonra geçti şükür. Hem normale dönünce kiloda alabilirsinBana bak kız benim canımı sıkma .ben 3 kilo almak için aylardır yırtıyorum kendimi zaten canım burnumda(
Testin tekrar yapılmasını istiyorum zaten başka doktora gidicez insallah ilaca gerek kalmazGeçmiş olsun canım düşük mg lık bi ilaçla sorun çözülür bildiğim kadarıyla. Bende hamileyken troid sorunu yaşamıştım ama doğumdan sonra geçti şükür. Hem normale dönünce kiloda alabilirsin
Mesela gün içinde yediğin şeyleri bana bı yaz ne olursun banada örnek olsunHahahaha ondan önce diyet yapmaya çalıştım da veremedim ya :)) 65e kadar inebilmiştim. Lapa yiye yiye 54e indim. Şimdi 58im hunharca yiyorum ve alıyorum. :))
Insallah gerek kalmazTestin tekrar yapılmasını istiyorum zaten başka doktora gidicez insallah ilaca gerek kalmaz
Amin Allah razı olsunInsallah gerek kalmaz
Yaaa çok iyi düşünmüşsünüz biraz büyüyünce orasi baya oyalar küçük hanımı
Ikeadaki buyuyebilen yatağı almayi dusunuyordum ama montessori yatagida düşünücemBen de Zaman geçirir diye düşünüyorum, geçirmez de çok canımız sıkılırsa da söker çıkarırız üst katı diye düşündük alırken. İçimiZde kalacağına.. eve kurmaya geldiklerinde adamlar da şaşırdı koca yatakta bu küçük kız mı yatacak diye :)
Ikeadaki buyuyebilen yatağı almayi dusunuyordum ama montessori yatagida düşünücem
Yaa çok saçma kare olması büyüyünce tekrar yatak alacaksın filan zor iş iyi yapmışsın en güzeli tek kişilik yatakO yatakların hazırları kare gibi ama kendin yaptırırsan istediğin genişlikte oluyor . Ben 100x200 cm yaptırdım.