2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Ahh cnm ya inşallah güzel haberlerle gel.ben şimdi 1 hafta 10 gün nasıl bekliicm bilemiorm.bebeklrmz İnşallah sagliklidir.imkan olsa 2 3 güne ultrason da sağlıklı mi Die baktrrm yani.Merak merak.sabır sabır.


Geldim canım doktordan . Bebek göründü. Böyle beyaz bi silüet vardı kalp atışı da gördük ama tam net değildi. Karından bakıldı. İstersen alttan bakalım net görürüz ya da haftaya gel dedi . Ben de haftaya gelirim dedim. Mecbur degilsem alttan bakılması hoşuma gitmiyor. Tovbe tövbe ayıp olmasın ama Bi de o jel içimden çıkıyor ya deli oluyorum. Sonra gel eve duş al abdest al, zaten hastayım zoruma gitti açıkçası evde de sular kesik. O yüzden kalp atışı göründü ama tam netlestirmemiz haftaya kaldı.
Kese boyunu sormayı unuttum ama ultrason resminde yarı çapını ölçmüş, 6.57 mm yazıyor.
 
Kizlar doktordan geldim düşük tehdidi vvarmış progesteron ver d i bu d ürünü yaşayanoldu m

Progesteron bana da verdi canım ağrı kanama olursa kullan dedi. Dün biraz yoruldum ağrım oldu bi tane kullandım bugün yok ağrım. Bi çok arkadaşımıza günde 1 veya 2 kere kullanılması için vermiş doktorları. Daha düşük tehlikesi yaşamadan. Çok yorulma bebeği sıkıştırma (eğilip kalkma hareketi gibi) mümkün oldukça dinlen , ilacını da kullan hiçbirşey olmaz allahın izniyle.
 
[QUOTcanım.lbebekk, post: 45707873, member: 739374"]Kizlar doktordan geldim düşük tehdidi vvarmış progesteron ver d i bu d ürünü yaşayanoldu m[/QUOTE]
Evet canim bende progestan kullanıyorum. Dinlen mümkün olduğunca..
 
bende yarın gıtcem ınsallah bakalım gorebılcekmıyız bebısı 11 gun once kesem 5 mm dı. gorunur dimiiii:)
 
Merhaba tam olarak kac hafta gunluk gordunuz acaba hayırlı olsun bu arada masallah
 
Selam kizlar , nasilsiniz ? Bemim durum malum farkli tup bebek bu sebeple ben gunde 3 tane 200mg progestan kullaniyorum vajinal. Cok yorulunca kahverengi akinti oluyor bende de. Hala bulantı yok sanirim sansliyim :)
 
TeşekkürlerTE="dmt cm, post: 45707990, member: 637468"]Progesteron bana da verdi canım ağrı kanama olursa kullan dedi. Dün biraz yoruldum ağrım oldu bi tane kullandım bugün yok ağrım. Bi çok arkadaşımıza günde 1 veya 2 kere kullanılması için vermiş doktorları. Daha düşük tehlikesi yaşamadan. Çok yorulma bebeği sıkıştırma (eğilip kalkma hareketi gibi) mümkün oldukça dinlen , ilacını da kullan hiçbirşey olmaz allahın izniyle.[/QUOTE]
Teşekkür ederim
 
Canm sana da düşük tehdidi var demiş miydi
canım benım 3 tae kaybım var 2 sı karnımda oldu 1 i dustu. ama ben dusugumden bahsedıyım sana ınanılmaz bı agrı ve kanama yasadım. dusuk tehdıdınden bahsettıyse doktor sana senın yapacagın tek sey var stres yapmayacaksın progestanı sakın ıhmal etme ve ayaklarının altına bısı koy uzan sadece wc ye kalk.gezınme sakın.
 
Surekli yatmak mi lazim yoksa hafif işlerimize devamedebilirmiyiz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…