- 2 Temmuz 2023
- 397
- 410
- 30
Uyumadan muhallebi ya da kasik maması verseniz yine sık kalkıyor muSuan bak bugun daha ıkı kez emdı birazdan ve yatarken emer 4 olur gece baya sık emıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyumadan muhallebi ya da kasik maması verseniz yine sık kalkıyor muSuan bak bugun daha ıkı kez emdı birazdan ve yatarken emer 4 olur gece baya sık emıyor
Valla canim gece gunduz ayniSuan bak bugun daha ıkı kez emdı birazdan ve yatarken emer 4 olur gece baya sık emıyor
TabiğğğğkiUyumadan muhallebi ya da kasik maması verseniz yine sık kalkıyor mu
Azaltarak bırakma en guzelı bende oğlumda öyle yaptımValla canim gece gunduz ayni
Ben 2numaradaki yaptigim gibi birakmayi dusunuyorum
Bizde o ise yariyo
Benimki 6 ay suruyo ama rahatliyorum en azindanAzaltarak bırakma en guzelı bende oğlumda öyle yaptım
Bende oyle yaptım 6 ay değil ama 3 ay sürdü süreç sonunda kendısı bıraktı vedalaşamadım bılem şak diye Linanın öyle kolay olur inşallah şuanlık anne sütü alıyor evet ama artık ana gıdası ek gıdaya evrılmelı öyle böyle Buda güzel biter inşallahBenimki 6 ay suruyo ama rahatliyorum en azindan
Ilk hafta 2 saatte bir alarm kuruyorum
Sonraki hafta 2bucuk sonra 3 derken her hafta yarim saat
Hem cocuk zorlanmiyo hemde benim icinde rahat oluyo
Zaten 1 ay sonrasi 4 saate gecince yavastan anliyosun artik emzirmeyi birakma donemindeyim
2 ay sonrasi 6 saate gecince rahatlama geliyo
Insallah canimBende oyle yaptım 6 ay değil ama 3 ay sürdü süreç sonunda kendısı bıraktı vedalaşamadım bılem şak diye Linanın öyle kolay olur inşallah şuanlık anne sütü alıyor evet ama artık ana gıdası ek gıdaya evrılmelı öyle böyle Buda güzel biter inşallah
Ah benim oğlum da çok fenaydı 1 bucuk yasında hala günde on kez emıyordu böyle bırakmak super geldı bana yaniInsallah canim
Kiz asiri duskundu memeye asiri
Yani asiri diyosam eger zehra biraktiysa herkes birakir dedirtecek sekilde
Onda 6 ay surdu
Oglandada 6 ay veriyorum
Bakalim artik 3 aydami 5 aydami birakir gorucez
Meraklaniyorum bende
Bu arada son gaz dogum gunu hazirliklari baslamistir
Haftaya studio 1 yas konsept + aile cekimimiz var
Ondan sonraki hafta dogum gunu
12 kisi olucaz dogum gununde bakalim
Bende bi tuhaflik var heralde
3 cocukdada emzirme doneminde hic adet gormedim
Saka bi yana bu biraz bunye meselesi
Doktorum bana emzirme donemindeki anneler adet gorselerde duzensiz oluyo demisti
Seninde buyuk ihtimal oyledir
Sen yinede test al yap bence
2 saat mi fazla demiş yemekten 30-45 dakika öncesi emilim için yeterlidir şuruptaKızlar bana yardımcı olur musunuz lütfen. Kızımda kansızlık ve b12 eksikliği çıktı. Kan ilacını değiştirdi doktor ferro sanol şurup verdi. Eczanedeki kişi de sabah aç ver 2 saat bir sey yedirme dedi ama benim kızım asla dayanmaz ağlar ne yapmalıyım.
Teşekkür ederim kendimi boşuna strese sokmuşum2 saat mi fazla demiş yemekten 30-45 dakika öncesi emilim için yeterlidir şurupta
Sağ Salim kavuş bebeğine kuzum herşey gönlünce olsunKızlar selam, 7 ekimde 38+1’de planlı sezaryenle oğlumu kucağıma alıyorum inşallah Şimdilik her şey yolunda gözüküyor, dualarınızı iyi dileklerinizi eksik etmeyin olur mu?
Amin kuzum çok sağolSağ Salim kavuş bebeğine kuzum herşey gönlünce olsun
Ayy ne güzel sağlıkla gelsin melisa ayın kaciydi?Kızlar selam, 7 ekimde 38+1’de planlı sezaryenle oğlumu kucağıma alıyorum inşallah Şimdilik her şey yolunda gözüküyor, dualarınızı iyi dileklerinizi eksik etmeyin olur mu?
Melisa’nın bugün doğum günüAyy ne güzel sağlıkla gelsin melisa ayın kaciydi?
Mutlu yillar melisa nice guzel yaslarin olsunMelisa’nın bugün doğum günü
Mutlu sağlıklı yaslaraMelisa’nın bugün doğum günü
Teşekkür ederiz teyzesiiMutlu yillar melisa nice guzel yaslarin olsun
Aminn canım çok sağolMutlu sağlıklı yaslara
Aynı gün sen mi istemedin canım.. benim bi aklımı karıştırdı açıkçası