- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.201
Kizlarrr bu gun dktra gttim ben 6 hafta 2 gnlk hesapliodm 5 hafta 2 gnluk ckti sdece kse gorundu 15 gn snra tkrr gdecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım leke gibiyse panik yapma hemen bütün bir pedi kaplayack kadar kanama olursa dr gidilmesi şakır şakır gelirse hemen koş git derim benm de leke oldu dr aradım aynen böyle dedi sonra 10 dk içinde artınca gitmiştim hastaneyeulaşamadım ki kuzum yarın için de özellerde boşluk yoktu mecbur devletten aldım randevuyu çok tedirgin oldum aslında çok az oldu ama yine de korkuyo insan
leke gibi çok çok az peçeteye geliyo çamasırıma gelmiyo o kadar az canım teşekkür ederim ferahladım birazcanım leke gibiyse panik yapma hemen bütün bir pedi kaplayack kadar kanama olursa dr gidilmesi şakır şakır gelirse hemen koş git derim benm de leke oldu dr aradım aynen böyle dedi sonra 10 dk içinde artınca gitmiştim hastaneye
Canimm gec dollenme Olmustur ilerki Zaman'larda o fark kapamıyormuş. Doktoruna sordun mu bunuKizlarrr bu gun dktra gttim ben 6 hafta 2 gnlk hesapliodm 5 hafta 2 gnluk ckti sdece kse gorundu 15 gn snra tkrr gdecem
Görürsün canım sabırla beklemek çok zor geliyor. Randevu günü bi türlü gelmiyo ama sonunda küçücük mercimeklerimizi görüyoruzKızlar hamileligmin 5. Haftası icindeyim. Mart ayı bittiğinde doktora gitmeyi düşünüyorum sizce bebegimi gorurmuyum o zaman
Görürsün canım sabırla beklemek çok zor geliyor. Randevu günü bi türlü gelmiyo ama sonunda küçücük mercimeklerimizi görüyoruz
leke gibi çok çok az peçeteye geliyo çamasırıma gelmiyo o kadar az canım teşekkür ederim ferahladım biraz
Ne zamandi cnm senin satKizlarrr bu gun dktra gttim ben 6 hafta 2 gnlk hesapliodm 5 hafta 2 gnluk ckti sdece kse gorundu 15 gn snra tkrr gdecem
Bende senin gibi yaptım canım sabırla bekledim hem keseyi gördüm hem kalp atışını. 7. Hafta git doktora en uygun zaman bence.Evet zor ama beklicem devamlı doktora gitmek ultrsyona girmek çok zararlı bekliyorum o yüzden :) inşallah kalp atışınıda duyarım gitmiskenn
Bende senin gibi yaptım canım sabırla bekledim hem keseyi gördüm hem kalp atışını. 7. Hafta git doktora en uygun zaman bence.
Bisey demedim canm ben kalp atsini grecem die beklerken bebegi bile gremedim yaCanimm gec dollenme Olmustur ilerki Zaman'larda o fark kapamıyormuş. Doktoruna sordun mu bunu
6 subat canimNe zamandi cnm senin sat
Ay canim yanlış yazmisim o fark kapaniyomus sabah Burdanda bi arkadaşla konuştuk onunda ole olmuş muhtemelen bnmde ole gec yumurtladigimi düşünüyorum hiç sıkma canını iyi beslenmene bak sen :)Bisey demedim canm ben kalp atsini grecem die beklerken bebegi bile gremedim ya
Bisey demedim canm ben kalp atsini grecem die beklerken bebegi bile gremedim ya
Biz kızsa elif nira erkekse salih eren diyoruz ama nasipKizlarrr daha cok erken ama bebis isimleri düşündünüz mu hiç
Kiz olurda ilke :) ama erkegi hic dusunmedim :)Kizlarrr daha cok erken ama bebis isimleri düşündünüz mu hiç
Biz kızsa elif nira erkekse salih eren diyoruz ama nasip
Kiz olurda ilke :) ama erkegi hic dusunmedim :)
Guzel bebis isimleri cikiyo :) diğer arkadaslarda fıkır olur belki :) isimleri ile gelsin insallah hepsi :)