- 8 Aralık 2015
- 1.076
- 2.951
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.521
Benimde rahmim ters kuzum , hiçbirşey olmuyor çok şükürBenim rahmimde ters bi sorun olmuo demi hamielikte dgmda falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde rahmim ters kuzum , hiçbirşey olmuyor çok şükürBenim rahmimde ters bi sorun olmuo demi hamielikte dgmda falan
Öyle okumustum canim nette bende o şekilde dikkat ediyorum gerçi daha kimimiz keseyi bile göremedik ben gibi ama insan içgüdüsel heralde dikkat ediyo :)Sola dogruda yatiorum genelde ama uyurken donuorum iste aliskanlik solda yatmaya ozen gosteriyim o zaman
hayırlısı canım inşallah sağlıklı sıhhatli rabbim isteyen herkese versin.5 6 gun sonra belli olacak.Paylaşırım hemenCanım işallah hamilesindirr ama folik asit almaya başladıysan hissediyosundur demektir:) Ne zaman belli olucak? Folik asitin belli bir saati yok, kimi insana bulantı yapabildiği için tok karnna diolar ama benim doktorum en başından beri istedin saatte aç veya tok farketmez demişti. Ben genelde akşamüstü gibi alıyorum. Bzen tokum bazen boş mideye alıyorum. Hiç farketmez canım
Benim sag tararfta 8 martta gittigimde 4w4d die yaziodu ama her ultrasonda oyle yazio mu bilmiorum bak bakalim bi :)
HARİKA CANM TŞK EDERİM YİNEDE BÖYLE BİR RESM DÜŞÜNCENİÇİN :)
teşekkür ederim bugün başladım artık.Kansızlığım olduğu için kan hapina da başladımGunde 1 kez tok karnına
Canim bende senin gibi daha şimdiden daralmaya başladım. Hatta bugün az hareket etmişken derin bi nefes alma ihtiyacı hissettim. Kalpten filan degildir canım uzme kendini çok çok küçük çünkü bebek. Bu kadar organları bağlayacak etkisi imkansız olamaz . Simdi olsa olsa mide bulandırıyor ışte o da kendi yapmıyor da hormonlar aşırı yükseldiği için yapıyor Kansızlık da nefes darlığı yapar. Testler yapildikca açığa çıkar herşey. Ben bugün verdim bakalım.Kan testlerini. Sen de kansızlık vs baktır bi istersen aklından çıkar hiç olmazsa
Doktoruna danismadan içme canım. .ssöylersen belki kandan baktirir yada belli bir süre ihtiyaten ilaç yazar
Hadi bakalım:) Bence de olma ihtimali yüksek ama geçen ay da denemiştik olmadı. Bu ay görücez. Acaba şuan kanda çıkarmı gebelik, sanırım erken. Bekliyorum heyecanla. 2. bebeğimi bekliyor olacağım:))Yuksek ihtimal hamile kalabilirsiniz yumurtlama donemnıze denk gelmiş cunku :)
Meraba anneler... Benm normalde gebelik haftam 6+3 ama buradaki takvimde 7 haftalık yazıyr.. Anlamdm..
Meraba anneler... Benm normalde gebelik haftam 6+3 ama buradaki takvimde 7 haftalık yazıyr.. Anlamdm..
Kızlarrrrrrr bebislerinize kavuşmayı ne zamandır bekliyodunuzz ? Kaçıncı ayda kavuştunuz bebislerinize ? Tedavi ile mi normal mı ? Birbirimiz Hakkı'nda biraz bilgimiz olsun :)
İstanbul'da yasıyorum göcmenim ve Ben tam 1 senenin sonunda kavuştum mucizeme cok uğraştım takip ettim olmadi ovulasyon testi aldım olmadı son 3 aydır ilac kullandım Femera ve çatlatma iğnesi olmayınca olmuyo tutmadi bir turlu 3-4 yumurtam oluşuyordu . bu ay tedaviyi bıraktım ne doktora gittim ne takip ettim adet olmayı bekliyordum rahim filmi cektiricektim her ay negatif gördüğüm icin testte yapmadım hiç adetim 3 gun gecti bide baktım çift ciZgi o mutluluğu hiç biseye değişmem :) rabbime şükürler olsun insallah hepimiz saglikli kavuşuruz bebeklerimize 9 ayı hep beraber burda geçirerek bekleriz
Doktorlar felaket tellalı gibi zaten iyi doktor bulmak cok önemli . Bekleyen bilir hep dua ediyorum Allah herkese nasip etsin kimsenin kucağını bos birakmasin bizlerede saglikli gebelik Nasip etsin :)Biz de 2 senedir bekliyorduk canım neler neler dediler nelere üzüldüm boşu boşuna en son eşim varikoselden amelyat oldu 2.ayında hamile kaldım normal şekilde her gittiğim doktor direk tup bebek yaptir demelerine rağmen
Doktorlar felaket tellalı gibi zaten iyi doktor bulmak cok önemli . Bekleyen bilir hep dua ediyorum Allah herkese nasip etsin kimsenin kucağını bos birakmasin bizlerede saglikli gebelik Nasip etsin :)
Kızlarrrrrrr bebislerinize kavuşmayı ne zamandır bekliyodunuzz ? Kaçıncı ayda kavuştunuz bebislerinize ? Tedavi ile mi normal mı ? Birbirimiz Hakkı'nda biraz bilgimiz olsun :)
İstanbul'da yasıyorum göcmenim ve Ben tam 1 senenin sonunda kavuştum mucizeme cok uğraştım takip ettim olmadi ovulasyon testi aldım olmadı son 3 aydır ilac kullandım Femera ve çatlatma iğnesi olmayınca olmuyo tutmadi bir turlu 3-4 yumurtam oluşuyordu . bu ay tedaviyi bıraktım ne doktora gittim ne takip ettim adet olmayı bekliyordum rahim filmi cektiricektim her ay negatif gördüğüm icin testte yapmadım hiç adetim 3 gun gecti bide baktım çift ciZgi o mutluluğu hiç biseye değişmem :) rabbime şükürler olsun insallah hepimiz saglikli kavuşuruz bebeklerimize 9 ayı hep beraber burda geçirerek bekleriz