- 24 Mart 2015
- 258
- 117
- 37
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.301
benim beta değerim 1280 ultrasonda bişiy gorunmedi kızlar sizde boyle oldumu hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbulduk :) balikesir 28 sat 2 subat ilk hamilelik:)sehir yas sat tahmini dogum kacinci bebek.hosgeldin
Evet canım daha erken 1 hafta sonra git doktorabenim beta değerim 1280 ultrasonda bişiy gorunmedi kızlar sizde boyle oldumu hiç
Tahmini dogum 11 kasimsehir yas sat tahmini dogum kacinci bebek.hosgeldin
Canim benim de sat 11 subatti ama iki kat artmadi benim sen ilk kez mi yaptirdin testi yoksa artmis hali mi
Sütü bende icemiyorum kendimi bildim bileli içine nesquik falan koyunca anca ama sut ürünlerini tüketmek cok önemliymiş onu dengelememiz lazımSıvı olarak ne icebiliyorsan onu içmeye çalış canım. Benim midem sudan bulanirdi hamilelikten de önce ama yudum yudum aralıklarla içince dokunmuyor. Maden suyunu da çok seviyorum ben süt icemiyorum
Sıvı olarak ne icebiliyorsan onu içmeye çalış canım. Benim midem sudan bulanirdi hamilelikten de önce ama yudum yudum aralıklarla içince dokunmuyor. Maden suyunu da çok seviyorum ben süt icemiyorum
aynen birde kalp atisini duysaydik cok sukur deriz pazar gunu insallah duyarsin canim ben duramazdam cumartesi giderimhayırlısı allahtan kalp atışlarını duyalım da kesin artık
amin canım hayırlısıylaBen kactim kizlar. Dua edinnn keseyi görelim ve kalp atisilarinida duyalim insallah :)
Belki sali gunu gittigimde farkli bi gunde cikabilir. Cunku degisip onde gidenlerde olabiliomus. Bakalim sali gunu bi gelse de gorsem artik :)6+4 diye doktorun mu dedi haftasını. Çünkü SAT tarihin benden 2 gün önde çarşamba biz 7+0 olucaz senin 7+1 oluyor salı. Duyulur inşallah canım en azından erkende olsa ritmi ve yolk saç görülebilir
bende öyleyim canim normaldede fazla su icemem. Limonlu suyu bende iciyorum yudum yudum ama ondan bile midem bulaniyor artik
8 mart sali gunu yapilan ultrason bu cnm. Burda yazio 4+4 die6+4 diye doktorun mu dedi haftasını. Çünkü SAT tarihin benden 2 gün önde çarşamba biz 7+0 olucaz senin 7+1 oluyor salı. Duyulur inşallah canım en azından erkende olsa ritmi ve yolk saç görülebilir
Senin artisin iki kat olmus canim maşallah benim 8 mart 33 10 mart 112 16 mart 684 oldu canim14 martta 231 16 martta475
doktorlarimiz sade olan.maden suyunu tavsiye ediyor canim ben her aksam yyemek sonrasi iciyorum hem midem.sikismiyor hem rahatliyorumbende maden suyunu cok seviyorum, bazen elma suyuyla karistirip iciyorum. Ama maden suyunu fazla tüketmek iyi degilmis. Bugün doktoruma gidince bunuda sorcam bakalim o ne dicek.
ben sicak olunca icemiyorum sütü soguk sorun olmuyor.
8 mart sali gunu yapilan ultrason bu cnm. Burda yazio 4+4 die