- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.341
sen kalp atışını da duyarsın o zaman :)Bende iple cekiorum canim 8 martta ogrendm hamileleigimi ve hala dktra gdemedn dusun halimi zaman da gecmioo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen kalp atışını da duyarsın o zaman :)Bende iple cekiorum canim 8 martta ogrendm hamileleigimi ve hala dktra gdemedn dusun halimi zaman da gecmioo
maaşallah canım hayırlı olsun darısı başımıza inşallah bende pazar gidicem inşallah görürüz bebişiKeseyi görmeye gittiğimizde bebişi görünmüyodu sadece keseyi gördük 77mm
Ama bu sefer bebişi de gördük, 55mm nohut kadar fln bi yuvarlaktı :)) darısı tüm anne adaylarına inşallah canım
vallahi sizin kadar seviniyorum maşallah suphanallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba kizlar ben geldim doktor dan anca yeni çıktım çok şükür bebis i de kalp atışını da gördüm çok şükür senin nasıl gecti@fatom
hadi gözün aydın canım :)Merhaba kizlar ben geldim doktor dan anca yeni çıktım çok şükür bebis i de kalp atışını da gördüm çok şükür senin nasıl gecti@fatom
KESEYİ NE ZAMAN GÖRMÜŞTÜN CANIMMerhaba kizlar ben geldim doktor dan anca yeni çıktım çok şükür bebis i de kalp atışını da gördüm çok şükür senin nasıl gecti@fatom
gozun aydin olsun canim doktor kac haftalik dedi sata goremi gidiyor bebisin senle aramizda bir gun var ama sali gunu 6+2 di duymadik tabi sata gore 6+2 di cok merak ediyirum bebislerimi rabbim kucaginada almayi nasip etsin cnmMerhaba kizlar ben geldim doktor dan anca yeni çıktım çok şükür bebis i de kalp atışını da gördüm çok şükür senin nasıl gecti@fatom
senin adına çok sevindim canım..darısı bizlere inşallah..tam olarak kaçıncı günde gördünüz..
canım progestan vajinal alınınca yan etkileri daha az görülüyor..ben oyle kullanmıştım..kan pıhtılaşması yoksa coraspirine gerek yok galiba..drumla görüştüm ben sadece folik alıyorum..
Merhaba kizlar ben geldim doktor dan anca yeni çıktım çok şükür bebis i de kalp atışını da gördüm çok şükür senin nasıl gecti@fatom
Gozun aydiiinn. Kac gunluksun bugun bu arada ultrason goruntusu sakincasi yoksa atabilir misin. Nasil gozukuo bebek. Ben en son gitigimde sadecr siya kese gozukuodu ici gozukmuodu daha cok kucuk oldugu icin. Kalp atisini duyunca neler hissettin :) ay cok heyecanli yaa :)Merhaba kizlar ben geldim doktor dan anca yeni çıktım çok şükür bebis i de kalp atışını da gördüm çok şükür senin nasıl gecti@fatom
benimde 1 düşüğüm var..kürtaj zamanı dr um testler yapmıştı ona baktım bende yoktu..eğer varsa testlerin ondan bakabilirsin :) inşallah ta sağlıkla kucağımıza alırız :)Kan pıhtılaşması var mı yok mu Bilmiyrm canm ama bi düşüğüm var bu sebeple almak istiyorm haftaya kalp atışı duyunca İnşlh konuşuruz Dedi.. Şimdilik ben de sadece folik asit içiyrm
Ben bugün özel hastaneye gittim duyamayız dedi doktor 10 gün sonra gel dedi.benim çocuğum benim gibi tembel geç döllendi kesinYok tatlım, kese için gittiğimizde de kalp atışlarında da karından baktı
Nerdee o gunlerr insallah duyarimm yaasen kalp atışını da duyarsın o zaman :)
Adina sevndm canim darsi diger guzel haberlerine canimmmMerhaba kizlar ben geldim doktor dan anca yeni çıktım çok şükür bebis i de kalp atışını da gördüm çok şükür senin nasıl gecti@fatom
Massallah canim aramiza hsgeldin ins cmartesi gnude kalp atsni duyarsnMerhaba kızlar ben de Allah izin verirse kasımda doğum yapacağım :))) bugün 6+1. günümüz :))) geçtiğimiz cuma kesemiz 17mm di ve bebişimiz 2.23 mm di :)) kalp atışını gördük ama inşallah bu ctesi duymak için gidicez :))) Rabb im hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin :)))
bu da bebişimizin resmiiii :)
inşallah inşallaahh :))Massallah canim aramiza hsgeldin ins cmartesi gnude kalp atsni duyarsn