- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.241
Kızlar alta hamilelikle ilgili takvimi nasıl ekliyoruz yardımcı olur musunuz
Canım kişisel bilgilerine bir orada tahmini doğum tarihini yaz .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar alta hamilelikle ilgili takvimi nasıl ekliyoruz yardımcı olur musunuz
Insallah sali gunu randevumda 6+4 olmus olcak acaba duyulur mu okadarlikken bide kesenin icinde bebekte gozukur mu bu sefer. Gecen gittigimde 4+4 te sadece siyah kese gozukmustuHayırlı olsun canım ins kalp atisinida duyarsin
Herkese merhaba arkadaslar. Benimde sat 2 subat. 8 mart sali gunu kontrole gittigimde 4+4 gunluktu. Kese de 0.66 mm ydi. Sali gunu yeniden randevum var bakalim heyecanla bekliyoruz :)
Duyulur mu ki sali gunu 6+4 olcamMerhaba canım . benimde çarşamba kontrolum bizde geçen hafta çarşamba gorduk keseyi. Benden bir gün önce kontrollerin hadi inşallah duyalim pıt pitlari
Tunaydinnn nasıl hamislik nasıl gidiyorSanirsam en Uykucu biziz tunaydin
Duyulur mu ki sali gunu 6+4 olcam
Teşekkür ederimCanım kişisel bilgilerine bir orada tahmini doğum tarihini yaz .
alttanda mı görülmedi...kızlar çok korkuyorum ultrasonda bebek gorunmedi ama beta iyi ilerliyor 1428 çıktı. adetim gecikeli 11gün oluyor. neden öyle oldu kızlar yardım edin
Tunaydinnn nasıl hamislik nasıl gidiyor
Evet çok zor gerçekten. . Ben de Zerrin hanımı duydun gorumcemin doktoru hatta biz erciyes hastanesini pek begenmedik gorumcemin doğumunda bi de benim kan pıhtılaşmam olunca doktor degistiremedim .. Hakkımızda hayırlısıHmm duydum o doktoru bende erciyes hastanesi Zerrin hanımı bi denemek istiyorum doktor seçimi ne kadar zormuş ya başına gelince anlıyor insan
Canım inan bende yeniyim ve bilmiyorum benimde ilk randevum 28 martta ben o zaman gorecegim keseyi dahi gormedimInsallah sali gunu randevumda 6+4 olmus olcak acaba duyulur mu okadarlikken bide kesenin icinde bebekte gozukur mu bu sefer. Gecen gittigimde 4+4 te sadece siyah kese gozukmustu
Ben de oyleyim canım 2.5 ltre su iciyorum WC ile arkadaş olduk valla senin bulantim varmı benim henüz yok sadece sağ kasigim arada batıyor ve göğüsleri çok hassasUsuyorummm ve agzim kupkuruuu su iciorum bu seferde vc den ckamiorum :) ne olacak bu halim
alttan muayene etmedi cnmalttanda mı görülmedi...
Benm sukur iyi gidiyor ama çok su iciyorum WC den çıkarıyorum henüz bulantim yok senin nasılAllaha sukur iyi gidiyor canım ya belirti olmadığı için anlamıyorum. Ama belirtisiz olanlar artiyoruz gibi senin nasıl gidiyor
canım ben liman hastanesinde ülkü hanıma gidicem.kuzenim 2 bebeğini o doktorla doğurdu.sancısız normal doğum olayında bi kere cok iyiler.hastaya yapılan muameleyi gördüm.kuzenim her ah dediğinde elini öpüyordu ebe...tamam ablacım tamam ablacım geçicek diye.insani yaklaşım çok önemli.doktor da iyi biri.biraz da şans.allah a emanet bakalım.Bende samsunda yasiyorum hangi doktora gidiyorsun ben medikalpark nagihan hanima gidecegim cmrtsi onunla da devam etmeyi dusunuyorum
benim de salı karından görülmedi.daha önce dış gebelik geçirdim diince korktu doktor o zaman alttan bakıp keseyi görüp emin olmalıyım dedi.o şekilde gördüm.alttan muayene etmedi cnm
Benm sukur iyi gidiyor ama çok su iciyorum WC den çıkarıyorum henüz bulantim yok senin nasıl
sehir yas sat tahmini dogum kacinci bebek.hosgeldinIkra meyra tablolar hala devam edio mu :) ediosa hangi bilgiler lazim :)