- 24 Mart 2015
- 258
- 117
- 37
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.201
çok sevindim bunu duyduğuma rahatladım. teşekkurlerBETA GÜZEL İLERLİYOSA SORUN YOK CANIM BENİMDE ÖYLEYDİ 1800LE GÖREMEDİK 3800LE GÖREMEDİK 14 BİN FALANDI GÖRDÜK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim bunu duyduğuma rahatladım. teşekkurlerBETA GÜZEL İLERLİYOSA SORUN YOK CANIM BENİMDE ÖYLEYDİ 1800LE GÖREMEDİK 3800LE GÖREMEDİK 14 BİN FALANDI GÖRDÜK
GÖRÜNÜR TABİ ALLAHIN İZNİYLE AYNI STRESİ YAŞADIĞIM İÇİN BİLİYORUM HERKES 1500 OLUNCA GÖRÜNÜR DİYO AMA BURDA ÇOĞU KİŞİ DAHA YÜKSEK DEĞERLERDE GÖRDÜ BEN 14 BİNDE HEMDE KARINDAN GÖRDÜMBenim pazartesi gnu degerim 1800 du sali gunude dktra gdecem sence bnmki grunur mu
Ben de çok korkuyorumKIZLAR KALP ATIŞLARINI DUYAMAMAKTAN ÇOK KORKUYORUM NAPICAZ BÖYLE : (
İÇSEL OLARAK TAMAM MERVE BU SEFER OLDU Bİ EVLADIN OLCAK DİYORUM RAHATLIYORUM AMA ÇOK GEÇMEDEN KORKULAR SARIYO ASLINDA HEPİMİZ BİLİYORUZ SORUN OLMADIĞINI DA İŞTE ANA YÜREĞİValla gıttım doktora hiç sorun yok kötü şeyler düşünme dedi rahatladım
NE ZAMAN GİDİCEKSİN DOKTORA : )Ben de çok korkuyorum
Cmtsi günü cnmNE ZAMAN GİDİCEKSİN DOKTORA : )
Ben canım, Pazartesi gidicem inşaallahkızlar günaydın, aile hekimine gidip takip yaptıran varmı?
Ayy bilmez miyim canım branşın ne 5 yıl çok ya inş bir an önce kurtulursun oradan,Daha dün diyordumki ç
Ben de bulanıkta öğretmenim beni anlarsın o zaman bulanıık ve şartlarını bilirsin.5.yılım burda
Ayy ins canim yaaa alttan baktrmak istemiorum zaten ins karndan grunur hemenGÖRÜNÜR TABİ ALLAHIN İZNİYLE AYNI STRESİ YAŞADIĞIM İÇİN BİLİYORUM HERKES 1500 OLUNCA GÖRÜNÜR DİYO AMA BURDA ÇOĞU KİŞİ DAHA YÜKSEK DEĞERLERDE GÖRDÜ BEN 14 BİNDE HEMDE KARINDAN GÖRDÜM
Canim tuzlu kraker falan yesen iyi gelmez mi erken baslamis bulantılarınkizlar benim bulantilarim tavan yapti suan isyerinde zar zor duruyorum
Allah yardımcın olsunkizlar benim bulantilarim tavan yapti suan isyerinde zar zor duruyorum
Canim tuzlu kraker falan yesen iyi gelmez mi erken baslamis bulantıların
Allah yardımcın olsun
Kuzum benim ilk hamileliğimde bulantı olmadı çok şükür bunda da yok Bulantıyı direk kalp atışına bağlamak doğru olmaz.Bende idare eder sağ kasigim arada batıyor o kadar burda bir arkadaş mide bulantısı varsa bebeğin kalp atışını duyarsin demiş ama benim midem bulanmiypr hala acaba bir sorun mu var cmtsi dedi Dr gel diye
Hay Allah ya benimde en cok korktuğum sey bulantı ama bulantisiz hamilelik geçiren cok az insan varzar zor yedim ama fazla yiyemiyorum canim ne yaparsam yapayim gecmedi, demin bir dilim limon yedim biraz iyi geldi ama tekrar basladi
Ayy şükür ben de baya stres oluyorum yani midem bulansa sevincek duruma geldim Geçen hamileligimde hiç bulantım yoktu kalbi durdu bunda da panik oldum iki hafta nasıl geçecekKuzum benim ilk hamileliğimde bulantı olmadı çok şükür bunda da yok Bulantıyı direk kalp atışına bağlamak doğru olmaz.
Türkçe canım branşım eşimle burda tanıştık burda evlendik diye burda kaldık zorunlu hizmetim bitti bu sene tayin isteyeceğiz inşallahA
Ayy bilmez miyim canım branşın ne 5 yıl çok ya inş bir an önce kurtulursun oradan,
kizlar benim bulantilarim tavan yapti suan isyerinde zar zor duruyorum