- 19 Şubat 2016
- 1.556
- 1.727
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.141
Doktoruna soyledin mi cnmEsaskiz post: 45648125 .!.:evet kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktoruna soyledin mi cnmEsaskiz post: 45648125 .!.:evet kullanıyorum
hayır salı gunu randevum progestan ıcıyorum zaten kendımı de yormamaya calısıyorum... kahverengı akıntı dusuk rıskı mı bısı olur muDoktoruna soyledin mi cnm
Yine de bi tlf la danis cnm ya Allah bebislerimizi korusun inş.[/QUOTE][QUOTE="Esaskiz43, post: 45648176, mebebıslerımde ]hayır salı gunu randevum progestan ıcıyorum zaten kendımı de yormamaya calısıyorum... kahverengı akıntı dusuk rıskı mı bısı olur mu
Dün aile hekimin ebe aradı beni gebelik gözüküyor doğru mu dedi bn özel hastaneye gidiyorum evet dedim gelmen lazım dedi testler yyapilacakmis biz ücretsiz yapıyoruz dedi birde 24 saat arayabilirsin dedi bnce çok güzel bi uygulama ne sorduk sam cvp verdikızlar günaydın, aile hekimine gidip takip yaptıran varmı?
evet bende bugün gittim, kan falan alındı, 20. haftada aşı varmı mesela onlar yapacakmışDün aile hekimin ebe aradı beni gebelik gözüküyor doğru mu dedi bn özel hastaneye gidiyorum evet dedim gelmen lazım dedi testler yyapilacakmis biz ücretsiz yapıyoruz dedi birde 24 saat arayabilirsin dedi bnce çok güzel bi uygulama ne sorduk sam cvp verdi
evet kullanıyorum
Hadi ya Allah şifa versin cnm.doktora öksürüğünude söyle unutma.
Mide bulantin basladgna göre kalp atisi baslamstr İnşallah.duyamasnz da kese buyumstr cnm.Hayırlı haberlerle gel inşallah
Kan verdin miii canim[/QUO
Canim yarin ins..
Dün aile hekimin ebe aradı beni gebelik gözüküyor doğru mu dedi bn özel hastaneye gidiyorum evet dedim gelmen lazım dedi testler yyapilacakmis biz ücretsiz yapıyoruz dedi birde 24 saat arayabilirsin dedi bnce çok güzel bi uygulama ne sorduk sam cvp verdi
esimede söyledim canim unutturma bana öksürügümüde söyleyeyim diye. Insallah ondan kaynaklidir canim ya
sen tekrar nezaman gitceksin?
keseyi görmüş müydü doktor.tek taraflı ağrı veya sancın varmı.başın dönüyo mu.tansiyonun düşüyo gibi oluyo mukahve akıntım devam edıyo korkmalı mıyım ya randevum salı gunu cok var daha
Ben dun sadece kanda test için gıtmıştım ebe bir sıru test saydı onlarada bakılcakmış bugunde kaydımı yapacak asılar takipleri bız yapıcaz dedı cok tatlıydı yaa bu kdr ilgi ozel hastanede yok vallahi sasırdımkızlar günaydın, aile hekimine gidip takip yaptıran varmı?
canım bnde hem coraspin hem iğne hemde progestan iğnesi kullanıyodum,geçen hafta hafifi bi lekelenmem oldu doktor coraspini bıraktırdı başlarsa zor durur diye belki öyle bişeydir bebişde sıkıntı yoktur mutlaka bi sor doktoruna içini ferah tutevet kullanıyorum
Yarın yine gitcm cnm.cmv igg testimin sonucunu goturcm hem keseye tekrar bakıp kaç haftalık oldgnu soyliick.bakalım İnşallah hayırlı haberler alırız