- 17 Aralık 2013
- 208
- 172
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.121
İnşallah duyarsınız. .. Herkes hayirlisiyla kalp atışlarını duyar inşallahKızlar bende bugün gideceğim doktora ilk gideceğim inş herşey yolundadır, inş kalp atışlarını duyabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah duyarsınız. .. Herkes hayirlisiyla kalp atışlarını duyar inşallahKızlar bende bugün gideceğim doktora ilk gideceğim inş herşey yolundadır, inş kalp atışlarını duyabilirim
ya kızlar doktor utrasonda bişiy gormedi geç dollenme olmuş olabilir diyor. tahlil verdim 11buçukta alacağım sonuçları
Canım aynıyız ben de bugün anca gidebiliyorum Doğu da olduğum için 110 km geldim merkeze inşallah burda kalp atışını duyabilirim hayırlısı canımKızlar bende bugün gideceğim doktora ilk gideceğim inş herşey yolundadır, inş kalp atışlarını duyabilirim
İnşallah güzel haberler alırsın :)günaydın arkadaşlar şuan doktoru bekliyorum inşallah guzel haberler alırım. dua edin
Sat ne zamandı canım ?? Sen içini rahat tut inşallah geç dollenmedirya kızlar doktor utrasonda bişiy gormedi geç dollenme olmuş olabilir diyor. tahlil verdim 11buçukta alacağım sonuçları
bende cok yorgunum canim ya, sanirim hem hormonlardan hemde progestandan kaynaklaniyor.
Kasik agrisi arada sirada bendede var, normalmis canim ama progestandanmi degilmi bilmiyorum.
Bende bugün gitcem doktora, insallah hersey yolundadir ve keseyi görürüz, hatta kalp atisini duyarmiyiz diyede heycanlaniyorum :) bende bulantiya karsi ne yapabilirim onu sorcam doktora. Bide bende bir öksürük var, neredeyse 2 aydir gecmiyor
5 şubatSat ne zamandı canım ?? Sen içini rahat tut inşallah geç dollenmedir
ben geceleri tuvalete cok kalkıyorum.uykum çok hafif ve bölük bölük.niye böyle anlamadım.bu arada samsun da yaşıyorum ve 2. bebeğim.
kahve akıntım devam edıyo korkmalı mıyım ya randevum salı gunu cok var daha
kahve akıntım devam edıyo korkmalı mıyım ya randevum salı gunu cok var daha
evet kullanıyorumİnşallah kötü bişey yoktr cnm.içine ferah tut.Protestan veya aspirin kullanio msn