2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Gunaydin kizlar. Abuk subuk ruyalarimu gordum de geldim. Gece uykum bolundu bolundu de geldim. Sizde de durum boyle mi?? Her gece ayni garip garip ruyalar. Uyku bolunmesi yasiyorum.
 
bende cok yorgunum canim ya, sanirim hem hormonlardan hemde progestandan kaynaklaniyor.
Kasik agrisi arada sirada bendede var, normalmis canim ama progestandanmi degilmi bilmiyorum.
Bende bugün gitcem doktora, insallah hersey yolundadir ve keseyi görürüz, hatta kalp atisini duyarmiyiz diyede heycanlaniyorum :) bende bulantiya karsi ne yapabilirim onu sorcam doktora. Bide bende bir öksürük var, neredeyse 2 aydir gecmiyor :KK43:

Hadi ya Allah şifa versin cnm.doktora öksürüğünude söyle unutma.
Mide bulantin basladgna göre kalp atisi baslamstr İnşallah.duyamasnz da kese buyumstr cnm.Hayırlı haberlerle gel inşallah
 
Selam kızlar,aranızda sırt ağrısı çeken oluyor mu.Benim özellikle akşamları yemek falan hazırlarken sağ sırt tarafıma doğru çok ağrı hissediyorum kramp gibi epey canım acıyor.Ama gündüz işte otururken sadece kasık ağrımlarım oluyor.Gün içinde oturmaktan da olabilir diyen var,kalsiyum magnezyum eksikliği diyen de.Tahlileri yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür ama bu ağrılar beni düşündürüyor.
 
ben geceleri tuvalete cok kalkıyorum.uykum çok hafif ve bölük bölük.niye böyle anlamadım.bu arada samsun da yaşıyorum ve 2. bebeğim.

Gece tuvalete kalkmak en büyük sıkıntı uyku kaliteszlesio sabah da uyuyamiorm bütün gün leyla sonra:KK43:
 
X