- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.441
Ikra meyra sen burdan çok önceki topiktesin iki topik takip ediyoruz zor oluyor 2 ye bölündük. Ya herkesi buraya topla yada hep beraber dönelim listeyi oraya yapalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim topikin sahibi banlanmis oraya liste yada anket olmuyor ben oraya cevp verdim ama bilemicem yarindan itibaren ben burdayimIkra meyra sen burdan çok önceki topiktesin iki topik takip ediyoruz zor oluyor 2 ye bölündük. Ya herkesi buraya topla yada hep beraber dönelim listeyi oraya yapalım.
Ins canimmm :)Bende bugün evde test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim sonuç yarin cikacak.dua edin de bende bu kervana katilayim :)
canim bende yarin gidecem insallah guzel haberler alirizBn de rahatsızim kızlar hafif ağrım ve halsizlik var.yarin doktora gideceğim
benim bildiğim bütün bitki çayları yasak ıhlamur yeşil çay adaçayı kuşburnu vs. ama bana doktorum özellikle bunları içemezsin demedi ama maydanozdan uzak durcaksın dedi... Yani gebelik bir hastalık değildir ama hepimiz bebeğimizin en iyi şekilde gelişmesini istiyor :)
Oluyor , ayni regl sancisi gibi, ben de ayni seyi doktora sordum,kizlar 4 gündür adet olcakmisim gibi bir agrim var. Sizdede oluyormu?
Hayirli olsunnn , darisi hepimizin basina. Benim bir sorum olacak :Günaydın guzel anneler bebeğim bu sabah ben burdayım dedi ve mide bulantım başladı,kalp atışı oluşunca baslar demisti doktor yerim yaa pıt pıt
Tam kan sayimi, ALT,AST, GLUKOZ, T3, T4, ve birkaç test daha istemişti. Ben de bunlara ek açlık ve tokluk kan şekerini de ben istedim. Çünkü tahmini olarak bebeğin yerleşme tarihinden sonra başlayan bana göre aşırı su içme durumu var. İnşallah birşey yoktur.
Ben deneyeyim yardimci olmayi:Arkadaşlar bu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz yardım rica edebilirmiyim? Takvim için tıklıyorum tarihi giriyorum ama aşağıda ki web yazan kutucuğa ve altındaki kutucuğa ne yazmam gerekiyor yanlış mı yapıyorum ki anlamadım
Bende 4+6 da gidecegim doktora carsamba gorunmeyecek ama olsun insallah kalp atislarini da duyarsin canim minik kusunun:) beta degerlerin nasildi goruldugu gun
Oncelikle hayirli olsun , bir sey soracagim izninle... Bu cok su icmek , neyin isareti oluyor tam olarak ? Cok merak ettim.
Canım. Muayene çıkışında kan ve idrar örnekleri verdim. Aklımda kalanlar tiroit,hepatit vs.gibi olabilecek bütün tahlilleri yapacakmış Perş günü öğreneceğim sonuçları.Hayırlı olsun, ben de yarın gideceğim ilk kontrole. Kalp atışı da duyar mıyım diyordum ama pek mümkün değil sanırım. Tahlilleri aynı gün yaptırdın mı? Yoksa bir daha ki kontrole kadar yaptırın mı dedi doktor?
Benim de ağrım var. Doktor normal olduğunu söyledi rahim genişlerken yaparmış bu Ağrı'ları. Özellikle öne doğru oturduğum zaman batma hissi oluyor.Kızlar karın ağrısı çeken varmı benden başka ? Adet olacakmışım gibi WC te gidip bakıyorum sürekli.