2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Ikra meyra Ikra meyra sen burdan çok önceki topiktesin iki topik takip ediyoruz zor oluyor 2 ye bölündük. Ya herkesi buraya topla yada hep beraber dönelim listeyi oraya yapalım.
canim topikin sahibi banlanmis oraya liste yada anket olmuyor ben oraya cevp verdim ama bilemicem yarindan itibaren ben burdayim
 
arkadaslar bu topinki acan arkadas banlanmis bende yeni konu actim "merhaba 2016 kasim anneleri " gelin orda devam edelim anneler :)
 
kızlar merhabalar yeni gördüm ben daha öbür taraftan takip ediyodum..yeni topik hayırlı olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunnn :nazar::nazar::nazar:
 
benim bildiğim bütün bitki çayları yasak ıhlamur yeşil çay adaçayı kuşburnu vs. ama bana doktorum özellikle bunları içemezsin demedi ama maydanozdan uzak durcaksın dedi... Yani gebelik bir hastalık değildir ama hepimiz bebeğimizin en iyi şekilde gelişmesini istiyor :)

Selam, maydonuzu taze olarak mi tuketme denildi , yoksa sadece cayi mi?
 
kizlar 4 gündür adet olcakmisim gibi bir agrim var. Sizdede oluyormu?
Oluyor , ayni regl sancisi gibi, ben de ayni seyi doktora sordum,
bunlar normal seyler, kanaman olmadigi surece korkmana gerek yok , rahat ol , dedi.
Baska anne adaylari da ayni seyi soyledi.Icimi biraz rahatlatti.
Ben de aynisini sana ileteyim :KK66:
 
Günaydın guzel anneler bebeğim bu sabah ben burdayım dedi ve mide bulantım başladı,kalp atışı oluşunca baslar demisti doktor :confused:yerim yaa pıt pıt
Hayirli olsunnn:nazar: , darisi hepimizin basina. Benim bir sorum olacak :

Ultrasonu karindan mi bakildi? Ben daha gitmedim ultrasona ( Yurtdisindayim ) Doktorumu aradim ve sordum. Bu hafta bosuna gitme, 6 + 4 olmayi bekle, bir de vajnal ultroson iste zayif degilsen, karindan duyamazsin dedi.
Senin deneyimin nasil oldu? Hic vajinal muayene istemiyorum :KK43:
 
Arkadaşlar bu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz yardım rica edebilirmiyim? Takvim için tıklıyorum tarihi giriyorum ama aşağıda ki web yazan kutucuğa ve altındaki kutucuğa ne yazmam gerekiyor yanlış mı yapıyorum ki anlamadım
 
Tam kan sayimi, ALT,AST, GLUKOZ, T3, T4, ve birkaç test daha istemişti. Ben de bunlara ek açlık ve tokluk kan şekerini de ben istedim. Çünkü tahmini olarak bebeğin yerleşme tarihinden sonra başlayan bana göre aşırı su içme durumu var. İnşallah birşey yoktur.

Oncelikle hayirli olsun , bir sey soracagim izninle... Bu cok su icmek , neyin isareti oluyor tam olarak ? Cok merak ettim.
 
Arkadaşlar bu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz yardım rica edebilirmiyim? Takvim için tıklıyorum tarihi giriyorum ama aşağıda ki web yazan kutucuğa ve altındaki kutucuğa ne yazmam gerekiyor yanlış mı yapıyorum ki anlamadım
Ben deneyeyim yardimci olmayi:
Bu imza yerinde , gun ve gun cikmasini istiyorsun degil mi?
Once yukarda hesabinin oldugu yere tikla, Uyelik detaylari cikacak , kisisel bilgilere gel.
Tahmini dogum tarihini yaz ( Bir cok web sitesi soyluyor )
Sonra "Degisiklikleri Kaydet" tikla ( En altta )
Boylece olmasi gerek. Umarim aradigin cevaptir.

Hayirli olsun bebek haberiniz bu arada :KK66:
 
Bende 4+6 da gidecegim doktora carsamba gorunmeyecek ama olsun insallah kalp atislarini da duyarsin canim minik kusunun:) beta degerlerin nasildi goruldugu gun

Görüldüğü gün yani pazartesi beta bakılmadı. 1000 olunca görürüz demişti doktorum. 7 mart pazartesi :124.01. 9 mart çarşamba :308.45. 11 mart cuma: 889.95 çıktı . 14 martta da gittim doktora :)
 
Oncelikle hayirli olsun , bir sey soracagim izninle... Bu cok su icmek , neyin isareti oluyor tam olarak ? Cok merak ettim.

Gebeligin ilk 3 ayında annenin kan hacmi %40-50 artıyor. Bu yüzden su içme ihtiyacı artıyor. Ama bir yandan da gebelik şekerini düşünmek lazım. Şeker hastası olmayan bir insan bile gebelik te seker hastaligi geçirebiliyor. Risk su ki, eğer şeker gecirirsem ve tabiki tedavi için ilaç kullanmazsam, ameliyat vs yaralarim iyileşmez .
 
Hayırlı olsun, ben de yarın gideceğim ilk kontrole. Kalp atışı da duyar mıyım diyordum ama pek mümkün değil sanırım. Tahlilleri aynı gün yaptırdın mı? Yoksa bir daha ki kontrole kadar yaptırın mı dedi doktor?
Canım. Muayene çıkışında kan ve idrar örnekleri verdim. Aklımda kalanlar tiroit,hepatit vs.gibi olabilecek bütün tahlilleri yapacakmış Perş günü öğreneceğim sonuçları.
 
X