- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.061
Hmm bnm 6 subat8 subat son adet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm bnm 6 subat8 subat son adet
Diğer gebeliğindevam ettim canım aldın mı kucağına inşallah bebeğiniOnceki gebeligimde olmstu adetim gectikten 1 hafta snra ama suanki gebeligmde bisey gelmedi henuz
Malesef canim kalbi durdu ve ben bilmeden 20 ölu karnmda tasidimDiğer gebeliğindevam ettim canım aldın mı kucağına inşallah bebeğini
20 gun ölu tasidimDiğer gebeliğindevam ettim canım aldın mı kucağına inşallah bebeğini
Ama lekelnmeyle alaksi yok cnku lekelenmeden sonra kalp atsini duymustum sonrada kalbi durms diger kntrlume gdnce ogrendim cocuk oylece kalms buyumemsDiğer gebeliğindevam ettim canım aldın mı kucağına inşallah bebeğini
canim ya benimde ultrason kağıdında kac haftalik olduğu yazmiyo sadece 9.0 cm yaziyo kac mm oluyo yani5 mm yani kesen kac gunlukken gordun bu degeri
Ultrasyon kagdnda 5w2d gbi bisey yaziomucanim ya benimde ultrason kağıdında kac haftalik olduğu yazmiyo sadece 9.0 cm yaziyo kac mm oluyo yani
Bende hic dymuorum surekli yemek istiorum.cok yemiorum ama ben atistriorum elma ceviz yumurta hasladm yedim ole yapiorumkızlar bende de hala bulantıyok ve iştahım ççok fazla açık. Kiloda aldım şimdiden Ben gıbı olan var mı????
Heyecandan kaç mm olduğunu bile duymadım,elimde ultrason kağıdı var burda biir kaç değer var ama hangisi acaba,kesenin kaç mm olması neyle ilgili kaç haftalık olmasıylamı çok sordum kusura bakmayın,ilk hamileliğimde bunları bilmiyordum kafam rahattı şimdi günlük gelişimine bakıyorum kafam allak bullak oluyor ya olmazsa diye5+2 de kesen kac mm cikti dr un dedigine gore
yok yazmiyo baktım eskiydi zaten ya şansa bakUltrasyon kagdnda 5w2d gbi bisey yaziomu
kızlar bende de hala bulantıyok ve iştahım ççok fazla açık. Kiloda aldım şimdiden Ben gıbı olan var mı????
Bende 10 günde 1 kilo aldım bile kabızlıktan olduğunu düşünüyorumBende senin gibiyim cnmcm.1 kilo aldım gibi gibi.dikkat etmeye calisiyrm artık.sürekli acikiorm.Benim az yeme gibi bi aliskanlgm da yok maalesef öyle olunca durum fena yani.Artık az az atistrmaya calisiorm.ama akşam yemeğini kacircam yine hissediorm
Ultrasyon kagdnn ftsunu atarmsn canimHeyecandan kaç mm olduğunu bile duymadım,elimde ultrason kağıdı var burda biir kaç değer var ama hangisi acaba,kesenin kaç mm olması neyle ilgili kaç haftalık olmasıylamı çok sordum kusura bakmayın,ilk hamileliğimde bunları bilmiyordum kafam rahattı şimdi günlük gelişimine bakıyorum kafam allak bullak oluyor ya olmazsa diye
Bi git bence çok büyük ihtimal göremezsim ama en azından bi kontrol olurKizlar benim sat 11 subatti su anda 4+3 um yani carsamba gunune randevu aldim ama cok mu erken acaba simdi hicbi sey goremeyince uzulurum ama kasik agrilarim yuzunden de korkuyorum siz ne dersiniz
4+6 olmus olacagim zaten carsamba icim de rahatlamis olur en azindan saol canim cevabin icinBi git bence çok büyük ihtimal göremezsim ama en azından bi kontrol olur