• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ayy benim oğlum gündüzleri doğru düzgün uyumuyor artık ya. Derin uykuya geçemiyor:/ uyuyor 5 dk sonra eller ayaklar havada korkmuş gibi uyanıyor :/ ondan sonra geri uyurdu aslında ama gözleri de kocaman açıyor. Geceleri de uyanıp ağlıyor. Küçükken böyle değildi düzeleceğine bozuldu :)

ben de artık yediklerimin etkilemediğini düşünüyorum. Sadece üzüm ve dere otu işe yarıyor gibi o da anlık. Her emzirmeden sonra sağmak daha çok işe yarıyor
Bence en çok etkileyen şey psikoloji :) sütü de hayatı da oluruna bırakmak lazım. Kafaya takınca daha kötü oluyor. Çoksa bile az gibi geliyor.

Üf kızlar yine emmedi. Gece emzirebiliyordum. Hepsi annem geldikten sonra oldu. Sağdığım sütü damlalıkla veriyor.
Zaten ilk 3 haftada biberona kayması sebebiyle çok zorluk yaşayıp emzirme kampı ile son anda yırtmıştık. Annem yokken hiç emzirme sorunum yoktu. Günde 27 gram almış. Doktor da gayet memnun oldu. Ama annem geldiğinden beri emzirmelerden sonra sağıyorum çünkü sütümün az olduğuna inandırdı beni. Bir de sağdığım sütü verince belki emmeyi istemez oldu. Problemsiz tarafta da problem çıkardı demin. Böyle giderse kilo verir.

Bir de uyku düzeni değişti. Eskiden 21:00-06:00 arası uyuyordu şimdi 20:00-05:00 oldu. Bizim için zor, kendi çok memnun.

Sol kolumu kapatamıyorum bile o kadar acıyor ya :KK43: Emse geçecek ama emmiyordu. :KK43:

Elime sağınca gelmiyor ya, makineyi deneyeceğim. bu defa da hızlı gelmedi diye emmez
Damlalik nasil bisey? Aslinda annen sana cok destek oluyodu niye boyle yapmis ki simdi. Evdeki mamalari saklayan senin annen degil miydi :) Benimkinin de favori cumlesi "doymadi mi acaba?" :) he bi de "mama getireyim mi" var :KK70:
Bebegin emmek istemedigi zaman ayakta emzirmeyi denedin mi hic bende ise yariyo. Sakinlesince oturuyorum. Sevmedigi tarafi bazen oyle emziriyorum.

Ayy benim oğlum gündüzleri doğru düzgün uyumuyor artık ya. Derin uykuya geçemiyor:/ uyuyor 5 dk sonra eller ayaklar havada korkmuş gibi uyanıyor :/ ondan sonra geri uyurdu aslında ama gözleri de kocaman açıyor. Geceleri de uyanıp ağlıyor. Küçükken böyle değildi düzeleceğine bozuldu :)

Büyüme atağında da emmeyece uyuyacak :) 9ay 9ay belki büyüme atağında sürekli uyumak istiyordur. Uykusunda emzir bence canım

H history1985 ben eşime hep Avon perceive alıyorum.

Parfüm demişken ben kullanamiyorum. Hele deodorant hiç kullanamiyorum

Niveanin lavanta kokulu koltuk altı roll-onunu hafif olduğu için seviyorum hem lavanta sakinleştiriyor ve rahat uyku veriyor.

Bebek için deterjan yumuşatıcı ve kendi roll-onunuzu lavanta kokulu tercih etmenizi tavsiye ederim.

Damlalik nasil bisey? Aslinda annen sana cok destek oluyodu niye boyle yapmis ki simdi. Evdeki mamalari saklayan senin annen degil miydi :) Benimkinin de favori cumlesi "doymadi mi acaba?" :) he bi de "mama getireyim mi" var :KK70:
Bebegin emmek istemedigi zaman ayakta emzirmeyi denedin mi hic bende ise yariyo. Sakinlesince oturuyorum. Sevmedigi tarafi bazen oyle emziriyorum.

Benim annem degil de kv hep aç görür :)

Damlalik gebelik testindeki gibi plastik bişey sanirim onun büyüğüdür. Lisede deneylerde kullanırdık.

Benim kızım bugün 91 günlük yarın ölçülecek bakalım

Teşeklürler Canım kardeşimin oyuncağıdı:) sana Armani code black i öneririm , eşim hiç parfüm kullanmayan hatta nefret eden bi insandı , evlendiğimiz yıl kendime parfüm alırken onada aldım , 3. Kutuyu bitirdi , her sabah sıkar 2 yılda 3. Kutusunu kullanıyor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 40
Ben de emzirmeye çalışırken sallıyorum pışpışlıyorum sakinleşiyor

Bugün en uzun uykusu 20 dk idi sanırım

ben de artık yediklerimin etkilemediğini düşünüyorum. Sadece üzüm ve dere otu işe yarıyor gibi o da anlık. Her emzirmeden sonra sağmak daha çok işe yarıyor
Ben 4 gundur oteldeyim ya her ogunde protein yedim bol bol sutum baya arttı kızlar. Normalde pek iyi beslenmiyordum

Eki Görüntüle 1881184 benimki ayın 10'unda 3 aylık olacak. Halka şeklinde oyuncakları tutuyor, peluş at var onu boynundan tutuyor, aktivite halısında sallanan hayvanları ayağından tutup çekiyor, battaniye ve kıyafetlerini tutuyor, üstüne doğru çekiyor, önlüğünü çekip çıkarıyor. Daireleri tutamıyor. Ama deniyor. Ben biraz çalıştırıyorum :) ilk olarak baktım saçlarım ilgisini çekti saçımı bir tutam eline tutturdum, sonra her sabah balkonda fesleğen ve maydonoz var onları tutturup çekiyorum ve koparmasını sağlıyorum. Ardından koklatıyorum. Ağaç yapraklarını kopartıyorum. Elini kullanmaya böyle teşvik edebilirsin. Uzun boynu olan hayvanlarınkolay tutuyor (bkz foto :) )Aktivite halısı kesin al, çok işe yarıyor. Her Bebek farklı Zaman'larda farklı yetenekler geliştiriyor. Benimki çok güzel tutuyor ama hala yüz üstü pek duramıyor. Bir de sakın neden yapmıyor diye düşünme bugün yapmadığı bir şeyi yarın yapabilir.
Maşallah kızına tiny love ın oyun halısındaki at bu di mi :) ben bunu zürafa sanmıştım :)) benimki de çok seviyor tutmaya çalışıyor ama tutamadı daha çabalıyor şimdilik

fransa'da asi sistemi farkli, biz ilk asimizi sali olacagiz.
yarin da eve kadin gelecek, esyali olarak ilk kez.
63 m2, iki oda bir salon ev.
nasil organize olmak gerekir superselma superselma
ben mutfak dolaplari, kapilar, banyo, dolaplar, yerler istiyorum. 5 saat yeter mi?

Eki Görüntüle 1881184 benimki ayın 10'unda 3 aylık olacak. Halka şeklinde oyuncakları tutuyor, peluş at var onu boynundan tutuyor, aktivite halısında sallanan hayvanları ayağından tutup çekiyor, battaniye ve kıyafetlerini tutuyor, üstüne doğru çekiyor, önlüğünü çekip çıkarıyor. Daireleri tutamıyor. Ama deniyor. Ben biraz çalıştırıyorum :) ilk olarak baktım saçlarım ilgisini çekti saçımı bir tutam eline tutturdum, sonra her sabah balkonda fesleğen ve maydonoz var onları tutturup çekiyorum ve koparmasını sağlıyorum. Ardından koklatıyorum. Ağaç yapraklarını kopartıyorum. Elini kullanmaya böyle teşvik edebilirsin. Uzun boynu olan hayvanlarınkolay tutuyor (bkz foto :) )Aktivite halısı kesin al, çok işe yarıyor. Her Bebek farklı Zaman'larda farklı yetenekler geliştiriyor. Benimki çok güzel tutuyor ama hala yüz üstü pek duramıyor. Bir de sakın neden yapmıyor diye düşünme bugün yapmadığı bir şeyi yarın yapabilir.
Oyun halısı var Can'ım bu günlerde ( özellikle de bugün ) ağırlık veriyorum oynamasına
Pek sevmedi gibi ama
Dönencesinden çok memnun
Saçlarım ilgisini çekiyor aslında dediğini uygulayayım
Bebiş çok tatlı yumuk yumuk eller maşallah :)
Elindeki uyku arkadaşı mı Can'ım
Bende almayı düşünüyorum da

Bende bu var ama biraz büyük 30 cm
Şimdilik küçük şeyleri daha iyi tutuyorlar. Bu aktivite halısında asılıydı çok sevdiği için oradan çıkardım. Ana kucağında duruyor. Uyku arkadaşına alıştırma işine geçemedim. Ansızın ortaya çıkan emmeme sorunu çözmeye çalışıyorum :)

Back
X