• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
PembeLokum PembeLokum benim yaşlı bir alt komşum vardı rahmetli nur içinde yatsın bazen hızını alamaz benim evin kapısını açmaya uğraşırdı öyle bir şey olmasın ? Çok geçmiş olsun

O ihtimali de dusunduk de kapi acildi bi ugrasma sesi duymadim direkt kapi acildi biri girdi dolandi sonra tekrar kapi acildi o sirada gittigini dusunuyorum cunku sonra tekrar kapi actigini duydum bu sefer esim acmisti

Kızlar civilde konuşan balık aldım geçen hafta internette 50 tl ye satılıyor
Civilde indirime girmiş 12 tl idi
Balığın hem gözleri dönüyor, kuyruğu sallanıyor dudakları oynuyor şarkı söylüyor birde çok tatlı büyük bi oyuncak bilginiz olsun Eki Görüntüle 1881017
Çok güzelmiş hala var mıdır acaba

9ay 9ay burda kk da okudum. Kızın derdine kocası derman oldu. Adam çekip çekip tükürdü, tek seansta çözdüler olayı. Biz yapamayız dersen en yakın özel hastanede pompayla çektir. Hatta gitmişken bir aylık da kirala istersen

9ay 9ay burda kk da okudum. Kızın derdine kocası derman oldu. Adam çekip çekip tükürdü, tek seansta çözdüler olayı. Biz yapamayız dersen en yakın özel hastanede pompayla çektir. Hatta gitmişken bir aylık da kirala istersen
:)) benim kocam yapamaz. Hatta artık onları bebeğin memeleri olarak görüyor :))
Evde hastane tipi pompam var canım kiraladım. Yatmadan ve gece 2'de yarım saat sağdım. Olmadı. Şimdi sıcak kompres deniyorum.

Geçmiş olsun canım , sıcak su torbası masaj , sıcak su torbasını daga memene hatta yumru olan terin üstüne yat sıcak su torbaskyla beraber yatım saat sonra masaj , baya sert sert bebe yağıyla sonra o sütü at istersen sıcaklıktan dolayı sütün TADI değişiyormuş tiksinir bebekler dedi Arkadaşlarım
Ya acaba benimki ondan mı son günlerde o memeyi sevmiyor? Sıcak uyguluyorum ama fayda etmedi henüz. İnternette bir yöntem buldum. Onu yapacağım. İşe yararsa yazarım buraya. Bu problemi daha çok ikimiz yaşıyoruz gibi. Sütümüz çok bol ya ondan herhalde ;))

Ya acaba benimki ondan mı son günlerde o memeyi sevmiyor? Sıcak uyguluyorum ama fayda etmedi henüz. İnternette bir yöntem buldum. Onu yapacağım. İşe yararsa yazarım buraya. Bu problemi daha çok ikimiz yaşıyoruz gibi. Sütümüz çok bol ya ondan herhalde :KK66:)
Galiba canım , benim sağ memeden çok geliyordu , çok dediğim 50-60 Cc :)) fakat bizim kız tembel olduğundan tam çekmiyor maalesef sonrasında sağayım diyorum gündüz tek olduğumdan kızımla ilgilenmekten sağamıyorum , sağ mememi eskisi Kadar'da emmiyor sola göre daha zor veriyorum, hatta önce solu verip bitirdikten sonra gazını almadan sağa geçiyorum Işık hızıyla bazen anlamıyor soruyor, anladığı zamanda sağ memeyi vermem 5-10 dk Sürüyor :( 2 kere mastit oldum , 2. Sinde sağ memeyi sağıp sağıp çöpe attım

Tam olarak ne sertlikte vuracak, 1 tam soğan mı
Çaresiz kaldım, bunu deneyeceğim :))) ya düşünürken bile gülüyorum
Ben de çok güldüm yok canım siz de dedim hatta ama. Haberin olmadan yapacak canım bir lokma ekmeğin içine azıcık da soğan koysun. Korkutacak yani seni. Dene bakalım :) annemin de zamanında öyle olmuş kv nin filan. Hepsi yapmış geçmiş :) ben korkmaktan ziyade anlam veremedim nooluyor yaaa derken ekmeği ağzımda buldum :)

History Canim senin bebeğinde emme sorunu yaşıyor dün.simdi nasıl oldu? hatırla rsan benimki de öyleydi.cok şükür öğürmesi yok artık emiyor:)
Cnm bazen inanılmaz artıyor bazen daha iyi gibi sanki emmeme sebeplerini buluyorum ondan.ama eskisi kadar kötü değiliz çok şükür sende basık gecti kendiluginden mi

Kizlar butun kemiklerim agriyo dayak yemis gibiyim tekrar hasta olup antibiyotik kullanmak istemiyorum. Önerebilceginiz dogal biseyler varmi emzirirken icebilcegim

Kizlar butun kemiklerim agriyo dayak yemis gibiyim tekrar hasta olup antibiyotik kullanmak istemiyorum. Önerebilceginiz dogal biseyler varmi emzirirken icebilcegim

Geçmiş olsun Canım yat dinlen bebeğinle bi iş yapma bi kaç gün. Bol meyve ye

A Alwayshappygirl PembeLokum PembeLokum
Şimdi hatırladım yıllar önce bizim üst komşu gelmişti öyle kapıda eşim karşıladı. Şaşırdı adam.
Sitede inşaat firmasi aynı anahtarları takmış, biz değiştirmiştik.

9ay 9ay canın bi şey yemek istemiş olabilir ben istahliyimdir. Bazen zor açılıyor.

Anneler torunları beslemeyi seviyorlar maalesef bazen sırf bunun için emzirtmiyorlar mamayi elleriyle vermek istiyorlar. Senin sütün dolup taşan bi süt.
Bence öğleden sonra annene bi iş bul mutfakta falan.
bebeğinle yalnız kal, kapıni kapAt yat beraber uyu hem tam iyileşirsin. Hem emzik gibi uyurken uzun süre aynı memeyi emerse açılır tıkanıklık.

Öyle uzun emince arkadaki yAğlı sütü de almış olur

9ay 9ay canın bi şey yemek istemiş olabilir ben istahliyimdir. Bazen zor açılıyor.

Anneler torunları beslemeyi seviyorlar maalesef bazen sırf bunun için emzirtmiyorlar mamayi elleriyle vermek istiyorlar. Senin sütün dolup taşan bi süt.
Bence öğleden sonra annene bi iş bul mutfakta falan.
bebeğinle yalnız kal, kapıni kapAt yat beraber uyu hem tam iyileşirsin. Hem emzik gibi uyurken uzun süre aynı memeyi emerse açılır tıkanıklık.

Öyle uzun emince arkadaki yAğlı sütü de almış olur

Canım sabah aynen dediğin gibi yaptım ve halloldu çok şükür.

Öncesinde yağla masaj yaptım, bir kaç defa da peş peşe sıcak soğuk uygulaması ile iyice yumuşadı sertlikler. Sonra beraber yattık 2 saat yavaş yavaş emdi ve açıldı.

Ama uyandığından beri yine emmiyor. Şu an tıkanıklık yok. Hafif sertlik var ama yine sütler sızmaya başladı. Bir kaç damla gelsin diye sıkayım dedim fışkırdı. Artık rahatlıkla akıyor ama bu defa da koluma yatırır yatırmaz çığlık atıyor. Sağ sol fark etmez, emmek istemiyor.

Ve ben yine annemin yüzünden olduğunu düşünüyorum. Hafif mızmızlanıyor. Biliyorum ki uykusu geldi tam uyutacağım annem devreye giriyor, aç aç uyutma o çok acıktı ondan ağlıyor hadi ver diyor. Ben de nedense robot gibi onu dinleyip vermeye çalıştım kıyamet koptu. Sonra da uyuya kaldı. Şimdi aç mı bilmiyorum ama asık suratlı bir şekilde uyuyor.

Ben de çok güldüm yok canım siz de dedim hatta ama. Haberin olmadan yapacak canım bir lokma ekmeğin içine azıcık da soğan koysun. Korkutacak yani seni. Dene bakalım :) annemin de zamanında öyle olmuş kv nin filan. Hepsi yapmış geçmiş :) ben korkmaktan ziyade anlam veremedim nooluyor yaaa derken ekmeği ağzımda buldum :)
ha bi de onu yiyeceğiz :)
annen eğlenceliymiş. benimki tıkandı diye benimle kavga ediyor. emzirmek istemedin ondan tıkandı diyor. iyice tıkayacak :)

Geçmiş olsun Canım yat dinlen bebeğinle bi iş yapma bi kaç gün. Bol meyve ye

A Alwayshappygirl PembeLokum PembeLokum
Şimdi hatırladım yıllar önce bizim üst komşu gelmişti öyle kapıda eşim karşıladı. Şaşırdı adam.
Sitede inşaat firmasi aynı anahtarları takmış, biz değiştirmiştik.

Sagol canim

Canım sabah aynen dediğin gibi yaptım ve halloldu çok şükür.

Öncesinde yağla masaj yaptım, bir kaç defa da peş peşe sıcak soğuk uygulaması ile iyice yumuşadı sertlikler. Sonra beraber yattık 2 saat yavaş yavaş emdi ve açıldı.

Ama uyandığından beri yine emmiyor. Şu an tıkanıklık yok. Hafif sertlik var ama yine sütler sızmaya başladı. Bir kaç damla gelsin diye sıkayım dedim fışkırdı. Artık rahatlıkla akıyor ama bu defa da koluma yatırır yatırmaz çığlık atıyor. Sağ sol fark etmez, emmek istemiyor.

Ve ben yine annemin yüzünden olduğunu düşünüyorum. Hafif mızmızlanıyor. Biliyorum ki uykusu geldi tam uyutacağım annem devreye giriyor, aç aç uyutma o çok acıktı ondan ağlıyor hadi ver diyor. Ben de nedense robot gibi onu dinleyip vermeye çalıştım kıyamet koptu. Sonra da uyuya kaldı. Şimdi aç mı bilmiyorum ama asık suratlı bir şekilde uyuyor.

Annene söyle tatlım
Bu benim çocuğum huyunu biliyorum de
O da sevmek istiyor haklı ama sen verince sevsin
Az sabırlı olsun

Back
X