• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
@9ay bir arkadaşım aynı senin durumunda kv ve kp getirtti sakaryadan ama ev tuttu onlara. İmkanın varsa tut mutlaka. İlla çok yakın olmanıza gerek yok. Araban varsa aynı şey. Üstelik haftasonu her iki aile de rahat eder. Onlar da dinlenir.
Ayrıca 3 sene artık geç gerçekten okul için. Bizimkiler folikler multivitaminler sayesinde süzme oluyorlar. 2 yaş ideal.
:)) bence de Can'ım şimdiki çocuklar ilkokul mezunu olarak doğuyor

Kefir yok gerisi aynı sayılır
Bunye ypiyo iste sutu bnde az sut var o kdr yemeye
zeyzey3428 zeyzey3428 canım senin düzensiz düzenin harika.
Ben de arada meyveli kefir içiyorum. Meyveli activia yiyorum. Salata veya ayran muhakkak oluyor ama sodayi ayranla değil ayrıca kurabiyeyle tüketiyorum :) . kahvaltin da dengeli bence. Maşallah sana
Sagol cnm. Bnde arada kabizlik icn activia yiyorum iyi geliyo :)

Toz kimyonla cay nasil oluo canim nekadar koymam lazim kimyonu
Canim humana gereksiz para suan icin bol su ic bide humanada cemen var bn terlerkn kokuyorm yani zor bitirdm iki kutuyu
emy0364 emy0364 hipp almanya uretimli ama sma yi blmiyrm neyseki kizim mamayi dun de sabahta nuk biberonla tuttu emziginin biberonunu aldim kakasinida yapti gazinida cikardi :) icim rahat suan alisiyo galiba bakalim ben onsuzluga nasil aliscam

Canim iyi simdilik cok sukur. Oglumu havuza soktuk bugun. Swimava sisme boyunluk almistim Onla yüzdu :) simdi yoruldu uyuyor. Otel pek beklediğim gibi cikmadi ama odanin onunde havuz olmasi cok rahatlatti bizi
Odadan pek cikmiyoruz böylece. Havada asiri sıcak degil ama oglum babasi gibi cok terliyor :KK43:
Bizimki de cok terliyo sicaktan gunde uc kere degistiriorum mutlaka ustunu. Bizim doktor sokmayin havuza demisti bizde sadece ayaklarini soktuk. Nasil sevdimi havuzu

R r0s3n zeyzey3428 zeyzey3428

Ne yiyor ne içiyorunuz anacım bi yaziverin
Biz merakta kaldık sutumuz yaglansin.
Şu işi çözmeye çalışalım.

Ekmek yer misiniz? Ne kadar yersiniz? Kurabiye ya da hamur işi kek pogaca yer misiniz? Sabah ne yersiniz aksam ne yersiniz? Salata meyve hergün uer misiniz?
Ne icersiniz ayran? Meyve suyu? Çay? Komposto? Yoğurt?
Et kıyma tavuk balık ne sıklıkla yersiniz.

A Alwayshappygirl Sunny-day Sunny-day @nrcnmer ve ben cevap bekliyoruz.
Valla ben ne varsa onu yiyorum canım. Genelde sadece iki öğün. Sabah peynir reçel yumurta sıradan kahvaltı. Öğleden sonra da ne yemek yaptıysam o. Ekmek yiyorum. Ama onla çok alakalı değildir lohusalık zamanında pek yemedim. Şimdi de yediğim günlük yarım ekmekten az. Kek poğaça pasta yapan olursa yerim :):) içecek pek içmiyorum su dışında. Meyve de bazen bir elma bazen şeftali. Aklıma gelirse. Balık doğum yaptığımdan beri yemedim. Hamilelikte yeyince şimdi canım hiç istemiyor. Özellikle düzenli olarak yediğim bir şey yok. Su hariç. Bir ona dikkat ediyorum.
Bence genetik bu iş ya. Ablamın da sütü aynıydı çünkü.

image.webp
falling_water falling_water instagramdan bir bayana yaptırdım babynestini. Bizimki bundan.

Kızlar bu arada ben dünden beri sadece kendi istediğinde emziriyorum ve çok daha iyi doyuyor ve uyuyor. Doktorun dediği doğru çıktı. Eğer kilo alımı düşmezse böylesi benim için de çok rahat. Emzirdikten hemen sonra da sağıyorum. Pek çıkmıyor ama süt artarmış böyle yapınca.
Kendi istediğini nasıl anlıyorsun. Yani benimki sürekli elini filan da emiyor o yüzden anlayamıyorum. Veriyorum memeyi iki emip bırakıyor. Birazdan yine acıktı mı acaba diyorum veriyorum yine aynı oluyor :):) zırt pırt emzirmiş oluyorum :):)

Canim iyi simdilik cok sukur. Oglumu havuza soktuk bugun. Swimava sisme boyunluk almistim Onla yüzdu :) simdi yoruldu uyuyor. Otel pek beklediğim gibi cikmadi ama odanin onunde havuz olmasi cok rahatlatti bizi
Odadan pek cikmiyoruz böylece. Havada asiri sıcak degil ama oglum babasi gibi cok terliyor :KK43:
Yaa çok tatlı yüzdü demek yerim onu :)

Kızlar ben adet oldum iki gündür
Ama öyle böyle değil
Ped ve iç çamaşırı değiştiriyorum sürekli
Adet Ağrı'm kesildi sanırım sancılanmadım bu sefer
Kilom sabit ama 71 kiloda kalmışım

Swimava'ya baktım 5.5 kg'den itibaren kullanılabilirmiş :) bizim kilomuz tutmadı malesef

Kizlar korunma isini nasil dusuniosunuz? Spiral taktiran varmi benim ilk olcagi icin spiral kararsiz kaldim bide igne yontemi var emziren bayanlar da igneyi vurunabiliyomus ama hormonlu olur mu diye teredutte kaldim istah acar fln diye

Back
X