- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 36
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #50.961
@nrcnmer @PembeLokum @falling_water
:) Kızlar benim eşim de titizlik takıntı halinde.
Bana diyor ki elimde sürekli yaş temizlik bezi olacakmış. Tozları daha sık almaliymisim. Islak mendille koltuk ya da yer silinir miymis? Her an bez yıka sil uğraşacak halim kalmıyor. Oğlumun eli ağzı değse koltuğu, meyve suyu damlatsa yeri ıslak mendille aliveriyorum napayım.
bekarken haftada bir cam silermis. Ev arkadaşı söylemişti. Her pazar cam silmekten kurtuldum yenge demişti:)
Hatta benim komşularım bile temizliğin detaylarini benim kocamdan öğrendiklerini söylerdi. Benim anlattıklarımdan
Eşimle ilk beş sene temizliği beraber yapardık. Camları siler evi süpürurdu. Pazar günleri kahvaltı hazırlardı.
4 senedir ev işlerine yardımı kesti.
Bu sefer de dırdır başladı. Yapmıyor inadından dayanamıyor. 4 sene once kv kaynim ve bir arkadaşı karışma ev işine dedi. Bu da işe yardımı kesti ama dır dır etmeye başladı.
Çok zor valla. Benimkide titizligi yoktur ama daginikligi sevmez herşeyi dusunur ben dusunemeyincede kızar bazen unutuyorum mesela hep hatırlatır oda biyerden sonra sıkyo. Onu yaptinmi bunu yaptinmi. Herşeyin ortası karar. Bi erkek çokta herşeyeburnunu sokmucak kv yapmiyo böyle benim o daha rahat bi insan