- 2 Aralık 2014
- 256
- 1.362
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #1.901
kızlar folik asit kullanmak şartmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabikide mutlaka kullanmalısın.kızlar folik asit kullanmak şartmı?
aranızda ikinci gebeliği olup da donan var mı :)
folik asit için saat önemli değil demişti doktorum tok karna hangi satte istersen atabilirsin, günde 1 kereKizlar folik asiti gunun hangi saatinde ac mi tok mu nasil.aliyorsunuz ?gunde kac tane ?
Coraspin kullanan var mi ?
sanırım gebeliğe bağlı bir üşüme bu , ben de bir düşük yaptım bir kızım var bu ikinci gebeliğim, bir insanda gebelikler aynı mı geçer onu merak ettim deBenim ikinci gebeligim diyebilirz , arada bir bos gebelik ve malesef ilk gebeligimde de preklempsi nedeniyle kaybattigim bir bebegim oldu . Bir kizim var ve bu kizimdan sonraki ikinci gebeligim . Usuyorum ben de .bugun evdeyim ve kaloriferi artik yaktimmn
Ben kullaniorum cnmKizlar folik asiti gunun hangi saatinde ac mi tok mu nasil.aliyorsunuz ?gunde kac tane ?
Coraspin kullanan var mi ?
bitki çayı gebelikte içilmiyor canımÜŞÜDÜKÇE IHLAMUR İÇİN İÇİNİZD ELİNİZDE ISINSIN ,ÖNCEDEN HERGÜN NESCAFE İÇERDİM KIŞIN ISINMAK İÇİN BU KIŞ İŞİMİZ ZOR
KALP ATIŞLARI İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞLIYORZ DİMİ RANDEVULARA :) AKLIM HEP ORDA Bİ DUYSAM DA AZCIK RAHATLASAM TEE 19UNDA RANDEVUM
kızım daha 7 ayını yedi doldurdu, kazayla hamile kaldım ben üstelik sezeryanlıyım çok tedirginim, korkuyorum, hem ikinci bebeğin bakımından hem ameliyattanTesekkur ederim angel ben de eczacidan o sekilde sorup iciyorum emin olmak.istedim . Dr a sonra gidecegim insallah
Nurselcim kizin kac yasinda? Benim 8 oldu cok sukur
rica ederim canım dr kontrolunu aksatmaTesekkur ederim angel ben de eczacidan o sekilde sorup iciyorum emin olmak.istedim . Dr a sonra gidecegim insallah
Nurselcim kizin kac yasinda? Benim 8 oldu cok sukur
yengemde senin gibiydi kazayla hamile kalmıştı ama çok şükür ikinci sezeryanda da sorun çıkmadı korkma allah büyüktür onunda nasibi varmış demekki :) rabbim yardımcın olsunkızım daha 7 ayını yedi doldurdu, kazayla hamile kaldım ben üstelik sezeryanlıyım çok tedirginim, korkuyorum, hem ikinci bebeğin bakımından hem ameliyattan
allah razı olsun.. bebeği kaç aylıkken hamile kaldı yengen canımyengemde senin gibiydi kazayla hamile kalmıştı ama çok şükür ikinci sezeryanda da sorun çıkmadı korkma allah büyüktür onunda nasibi varmış demekki :) rabbim yardımcın olsun
Ben kullaniorum cnm
ben doğuda yaşıyorum ailemden uzağım.. ailem yanıma olsa yardımları dokunurdu, bu yüzden tedirginim, bir de şu var.. kontrole gittim doktor cihazı karnımda gezdirirken bile dikiş yerlerimin ağrıdığını fark ettim.. ama doktor dış gebelik olabilir dedi önce, dua ettim normal gebelik olsun diyeNurseell korkma canim ya ne guzel bir arada buyurler ben cok ara verdim pismanim..
Neden kullaniyorsun ?
işte o mümkün değil bebeğim küçük daha.. bir de neden öldü bebeği erken hamile kalmasıyla alakası var mıyengem daha doğuramadan malesef kaybetti bebeğini 9 aylıkken karnında öldü sezeryanla almak zorunda kaldılar doktorlar 6 aydan sonra hamile kalabilirsin dedi yengem 6 cı ayda hamileydi hiç bir sorun yaşamadı ama kendine çok dikkat et yemeği bile annemler yapardı rahatsız olmasın diye sende elinden geldiğince yorma kendini