- 28 Kasım 2009
- 155
- 19
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #1.881
Usumekmi donuyorum isiyamiyorum kendimi kansizliktan galiba kan hapi basladimkızlar ayakları çok üşüyen var mı benim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Usumekmi donuyorum isiyamiyorum kendimi kansizliktan galiba kan hapi basladimkızlar ayakları çok üşüyen var mı benim gibi
Konyadaa ben genelde cok isinamam bu aralar bana heryer kutuplar :)İKİ GÜNDÜR 3TEN SONRA NASIL BİR UYKU BASIYO ANLATAMAM ..KAFAM AĞIRLAŞIYO RESMEN
EVDE OLANLAR ÇOK ŞANSLISINIZ VALLA BU DÖNEMM
NERDE YAŞIYOSUNUZ KIZLAR ,HAVALAR ÇOK MU SOĞUK ORALARDA :)
Canim konuyu pek bilmiyorum ama icini ferah tut kadin dogum polk calismis biri olrak gebeligin psikolojiyle direk alakali oldugunu soyleyebilirim iyi dusun iyi olsun insCanim benim tEKRARLAYAN DUSUGUM ooldgu icin solemek zorunda kaldm 4dusuk die yoksa sizlerin moralini bozmak icin diil yalns anlamasn kimse yasadgim olmsuzluklari derdimi paylasmak icin soledm sizleri olumsuzlastrdysam ozur dilerm
Akintinin renginin ve yogunlugunun degismesi normal canim icini ferah tutKızlar herkese hayırlı cumalar bu hafta pazartesi 366 olduğun uöğrenmiştim bhcg nin kahverengi akıntım vardı doktor progestan verdi sabah akşam onu kullanıyordum geçmişti
dün 11 saat dersim vardı bide nöbetçiydim bütün gün ayakta çok yoruldum böyle su gibi bi akıntı geldi
sonra gece kahverengi akıntım yinelerdi çok korkuyorum bebişime bişi olmuşmudur su gibi akıntı yaşayan var mı bide akıntısı tekrarlayan şimdiden teşekkürler güzel hamişler
Bendede ara ara oluyor bibrek ağrısı gunde 2 litre su icmeliyizözellikle sabah uyandığımda böbreklerimde çok ağrı oluyor kızlar siz de bunu yaşıyor musunuz
3 gün geçince yapmıştım. Aynı gün keseyide görmüştük :)BAT 13 ekim 3 gün kaldı :) testi batta mı yapsam yoksa 2 gün sonra mı acaba ? siz ne zaman yaptınız?
Gunaydin hamislerrr bende 1 kilo vermisim midem bulanmiyoda istahim gittii ona ragmen sabah mideme tas oturmus sanki gazda var gezio midemde karnimda cogumuz benzer seyler yasiyoruz
Gunaydin guzel anneler nasilsiniz bakalim rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun insaallah
Kizlar su ictim bulantim asiri ogurdumm cok ilk defa
Saol cnm benim fena oldm ya aan bebism tutunsunda benim icim ciksa dayanrmaz az hem icmeye hem yemege calis belki bulantilar baslamistir artik sende.. bende daha yok ama su icince hafif midem bulanabiliyo.. birden ayaga kalkincada öyle..
Ben henüz doktora gitmedim pazartesi kan testini yenileyip öyle gidicem Rabbim hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı gebelikler nasip etsin..ÜŞÜDÜKÇE IHLAMUR İÇİN İÇİNİZD ELİNİZDE ISINSIN ,ÖNCEDEN HERGÜN NESCAFE İÇERDİM KIŞIN ISINMAK İÇİN BU KIŞ İŞİMİZ ZOR
KALP ATIŞLARI İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞLIYORZ DİMİ RANDEVULARA :) AKLIM HEP ORDA Bİ DUYSAM DA AZCIK RAHATLASAM TEE 19UNDA RANDEVUM
Allaha şükür bulantım çok yok akşam yemeğinden sonra oluyor geçiyor. Rahatım o konuda. Uyku var genelde. Bizde salı günü gidicez kalp atışını dinlemeye inşallah.selam kızlar;
benim bulantılar aldı başını gidiyor neredeyse tüm gün bulantım oluyor karnım biraz acıksın hemen başlıyor.koku hassasiyetim yok henüz umarım da başlamaz.kasık ağrılarım yok gibi çok nadir gelip hemen gidiyor.
haftaya salı ya da çarşamba kalp atışı için gidicem bakalım biz duyabilecekmiyiz.
iştahım yok benim de sırf mide bulantımı bastırmak için yiyorum.
selam kızlar;
benim bulantılar aldı başını gidiyor neredeyse tüm gün bulantım oluyor karnım biraz acıksın hemen başlıyor.koku hassasiyetim yok henüz umarım da başlamaz.kasık ağrılarım yok gibi çok nadir gelip hemen gidiyor.
haftaya salı ya da çarşamba kalp atışı için gidicem bakalım biz duyabilecekmiyiz.
iştahım yok benim de sırf mide bulantımı bastırmak için yiyorum.
1 kez kustum o da çok gaz vardı gazımı çıkartmaya çalışırken öğüdüm ve kustum.peki kusma oluyor mu ya bende de bulanti gibi acima ya da eksine gibi tuhaf bisey oluyo dun ilj kez çıkardım gece boyuda ogme oldu ama sadece su bilmiyom iyi mi kötü mü jusmak mideyi temizlermis ama ben normalde de kusamam hic