- 31 Ekim 2012
- 814
- 1.278
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #58.941
Cok mantikli :)Kızlar merhaba;
Malum kuzularımız 2022 eylül ayında 1. Sınıfa başlayacaklar
Özel okullar erken kayıtları açmış
Bende iyi bir okul arayışındayım
Artık 1. Sınıf anneleri olarak devam etsin grup
Maşallah allah sağlıkla kavuştursunhanımlar selam uzuuun zamandır uğramıyordum, eskilerden birilerini görünce yazayım dedim. benim de kızım 4.5, oğlum 8 ocakta 3 ü bitircek (2018 doğumlu) ve dee 12 haftalık üçüncüye hamileyim. herkes iyidir umarım. sağlıcakla kalın
Ya ne hızlı büyüdüler.Kızlar merhaba;
Malum kuzularımız 2022 eylül ayında 1. Sınıfa başlayacaklar
Özel okullar erken kayıtları açmış
Bende iyi bir okul arayışındayım
Artık 1. Sınıf anneleri olarak devam etsin grup
Insallah verimli ve mutlu bir yil gecirirler2016 Haziran kuzuları artık 1. Sınıfa başlıyor hey gidi günler hey çoğumuzun ilk göz ağrıydı
Benim kizimda yok. Erken belirti dediginiz nedir acaba?Kız anneleri erken ergenlik belirtisi olan var mı?
Taktırdınız mıBen deri altı implant olayını araştırıyorum. Sanırım onu yaptıracağım
Ben burdayıımm :)Huhu 2016 Haziran annelerinden kimse kaldı mı
Ne yapıyorsunBen burdayıımm :)
Çocuklarla cebelleşme modu, bir takım düzen değişiklikleri, bir yandan çalışmaca.. günler ben kendimi bilemeden geçip gidiyor :) sen napıyosun?Ne yapıyorsun
Hatırlıyorum tabi :)
MasallahHatırlıyorum tabi :)
Oğlum 7, kızım 5 yaşında şimdi. Kimi zaman sevgi yumağı, kimi zaman en azılı düşman modundalar :) Ben de arayı bulmaya çalışıyorum işte.
4 aylık mini mini ya :) mis gibi kokuyordur şimdi. Nasıl peki büyükle araları, nasıl karşıladı kardeş durumunu?
E tabi tam bitti derken yeniden başlamak zorlama mı insanı :) Ben evde tekrar bir bebek düşünemiyorum bile. Hatta eşime bir gün üçüncü lafı geçtiğinde küçük olan bezi bırakmadan yapacaksak yapalım elim boktan çıkınca daha da doğurmam ben demiştim :)) ki üçüncüye hiç ciddi anlamda niyetlenmedik. Niyetlenemedik, kızım sağolsun :) Oğlum ne kadar kolay bir bebekse kızım o kadar zordu bana göre :)Masallahkizim oglunla ayni iste canim ilkokul 2 oldular masallah.
Tesekkur ederimEvet minik henuz 7 kilo Yas farki olunca kardes sorunu olmuyor. Hatta yardim ediyor kizim. Ancak biz anne ve baba olarak aradan kaynakli zor geliyor
Seninkiler zorluyor galiba, oyle mi? Buyuduler ama ne guzel, rahatsinizdir