2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
Cok mantikli :)

Biz okula karar verdik ama birinci siniflarda kontenjan bulmakta epey zorlandik. Baya bir emek neticesinde oglumun on kaydini yaptirma asamasina geldik. Bugun yarin on kayit formu gelir.

Kizimi da abisinin gidecegi okulun ana okuluna yazdirdik. Onun on kayit islemleri tamam.

Simdilik hersey icimize sinerek devam ediyor, insallah yanilmamisizdir.
 
Maşallah allah sağlıkla kavuştursun
 
Merhaba arkadaslar, nasilsiniz? Uzun bir ara oldu. Sifremi unuttuktan sonra usendim girmeye derken Doktora vs yillar gecti. Bilmiyorum beni hatirliyor musunuz :) Simdi girdim ikinciye gebeyim. Gebelik vesile oldu ama diger grup yerine buraya geldim
 
Okul kitapları, formaları alındı, heyecan dorukta bekliyoruz :)
Geçen hafta oğlumun veli tanışma toplantısı vardı, bu hafta kızımın var. Çarşambadan itibaren oryantasyon programına başlayacaklar. Saatleri farklı, epey bir getir götür yapacağım gibi görünüyor. İnşallah 12 Eylül'den itibaren normal düzenimize geçeriz.
 
Kizlar merhaba, M miumao beni hatirliyor musunuz bilmiyorum. Yaa ne gunlerdi birlikte gecti gitti... Kocaman oldu bebislerimiz siz pesinden ikincileri yapmistiniz nasillar? Benim ikinci suanda 4 aylik
Hatırlıyorum tabi :)

Oğlum 7, kızım 5 yaşında şimdi. Kimi zaman sevgi yumağı, kimi zaman en azılı düşman modundalar :) Ben de arayı bulmaya çalışıyorum işte.

4 aylık mini mini ya :) mis gibi kokuyordur şimdi. Nasıl peki büyükle araları, nasıl karşıladı kardeş durumunu?
 
Masallah kizim oglunla ayni iste canim ilkokul 2 oldular masallah.

Tesekkur ederim Evet minik henuz 7 kilo Yas farki olunca kardes sorunu olmuyor. Hatta yardim ediyor kizim. Ancak biz anne ve baba olarak aradan kaynakli zor geliyor

Seninkiler zorluyor galiba, oyle mi? Buyuduler ama ne guzel, rahatsinizdir
 
E tabi tam bitti derken yeniden başlamak zorlama mı insanı :) Ben evde tekrar bir bebek düşünemiyorum bile. Hatta eşime bir gün üçüncü lafı geçtiğinde küçük olan bezi bırakmadan yapacaksak yapalım elim boktan çıkınca daha da doğurmam ben demiştim :)) ki üçüncüye hiç ciddi anlamda niyetlenmedik. Niyetlenemedik, kızım sağolsun :) Oğlum ne kadar kolay bir bebekse kızım o kadar zordu bana göre :)

Kardeşlik bağı açısından aslında sorun yok. Yaşları yakın olunca haliyle doğal bir rekabette büyüyorlar. Her ne kadar biz anne baba olarak bunu minimize etmeye çalışsak da doğaya karşı gelemiyorsun.

Karakter olarak inanılmaz farklı çocuklar. Kızım aşırı girişkenliği, sosyalliği, konuşkanlığı ile beni zorlarken oğlum çekingen, içe dönük, kuralcı ve kaygılı haliyle beni zorluyor. Kızım bütün sahne sanatlarına ilgi duyup parlamak isterken, oğlum tamamen kodlama üzerine gidiyor. Yani evin içinde tamamen iki farklı çocuğu dengelemeye çalışıyorum. Ama azimliyim, başaracağım :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…